Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]HolyServ - Pierwszy Jail w Polsce.!

Strobo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniam zdanie .... serwera nie polecam... Kopie sobie sandstone nagle mnie wywala (nie przez neta bo każdemu lagowało od samego rana) wchodzę a to uzupełnienie sandstone i całe eq diaxowe poszło!

Opublikowano

Serwer ogólnie fajny gracze mili, itp.

Tylko jeden minus grałem od godziny i 0 admów co wiąże się z tym że nie mogę kupić kolejnej strefy ;/

PS.

Jak już jest na tym forum jakiś admin to proszę zabrać mi nick Genway 15k i dodać do strefy B ;]

Dodalibyście jakiś plugin co można kupować strefy gdy nie ma adma na serwie..

Opublikowano

Przepraszam chciałbym prosić o UB, ponieważ zostałem zbanowany za robienie tuneli a tego nie robiłem... ja robiłem po prostu pomieszczenia tak zwane... Jeśli jednak robiłem tunele to bardzo przepraszam i już nie będę tego robić... bardzo przepraszam... Proszę o drugą szansę, a i PerfectDolly RATUJ MNIE xD

Nick:Szymciox13

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Prosze o dodanie gracza o nicku Genway do strefy C mam 40k i 774$ jakoś tyle...

Czekam i proszę jak najszybciej..

Opublikowano

Seklik wyleciales z administracji nie cerat0r cie wywalil lecz ja ; ) zegnam ty wiesz za co ; ) i nie offtopuj mi tutaj Wybaczcie za lagi stalo sie to ze zapomnialem przypisac wiecej ramu do minecrafta o 20 rusza SKYBLOCK zapraszamy serdecznie ; )

Opublikowano

Zostalem znowu zbanowany. Czy powie mi ktos dlaczego?

Zrobilem taki maly event w drewnie ze kto mnie znajdzie to dostanie diaxa. Prawda kopalem w dol ale zalepialem drewnem...

Potem ktos sie dokopal i mnie znalazl a inna osoba spadla i sie zabila i ja wzialem eq by jej oddac.

I dostalem bana...

Opublikowano

Regulamin Glosi prosto.. nie kopiemy tuneli.. no widocznie dostales bana :P Dobra dam Ci ostatnia szanse

Opublikowano

Zaraz Cerat0r Cie odbanuje :P wybacz jestesmy zajeci Skyblockiem ; P zaraz powinen stac ; )

Opublikowano

Witam czy bedzie potrzebny jakis admin/mod/kidmod/pomocnik na serwer skyblock ? ogarniam komendy umiem dawac rangi setowac budowac dawac dzialki cuby flagi itp. itd. tylko jak dacie mi sie wykazac to napewno sie nie zawiedziecie na mnie pisalem podanie na kidmoda na serwer wiezienie ale nawet nie otrzymalem wiadomosci ze je odzucono a szkoda ;/ jesli tylko bedzie potrzebna jakas osoba ktora bedzie ogarniac serwer estetycznie i ze tak powiem ortograficznie to macie mnie jak w zasiegu dloni moge placic na serwer okolo 20zl miesiecznie widze jak na serwie jest spam a ja mam to maly sposob ktory mozna by bylo sprobowac napewno spam byl by miejszy ale jak wam bym powiedzial to juz nie byl bym potrzebny prawda? wiec jakbyscie chceci ogarnietego admina to prosze pisac tu w temacie w grze lub na pw na mcp forum dziekuje i pozdrawiam mam nadzieje ze nie potraktujecie mnie jak jakiegos 10-latka ktory chce sie pobawic lecz osobe ktora naprawde chce pomoc serwerowi i nie chce zle i dacie mi szanse oraz mi zaufacie gram na waszym serwie juz dlugo prawie od zalozenia hmm... w sumie no tak wiec pozdro mysle ze cos sie dla mnie znajdzie zawsze w swoja prace wkladam wiele wysilku i staram sie by ona byla jak najlepsza jesli ktos mi mowi ze robie cos zle staram sie to poprawic moge byc w grze bardzo dlugo to zalezy :) pozdrawiam i dziekuje wszystkim ktorzy natrudzili sie aby przeczytac ten jakze dlugi post pozdro :D

Opublikowano

1. Dostaje bana przez AntiCheata bo mam lagi. Ciągle zmieniam IP, ale to nic nie daje (teramichu)

2. Przed chwilą, wszystkim graczom znikły itemy. Bo był jakiś restart.

Wycofuje swoją opinie że zajebisty serwer. Dobry serwer.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten serwer to jest do dupy, moja ocena to 0/10. Jak chcecie to wbijajcie.

Pozdrowienia od f0resta.

Administracja nie ogarnia = największy minus serwa.

Opublikowano

Wylecial z adminisstracji za dawanie itemow i teraz placze >.< :P ale coz.. dzieci zostana dziecmi

Opublikowano

Seklik wyleciales z administracji nie cerat0r cie wywalil lecz ja ; ) zegnam ty wiesz za co ; ) i nie offtopuj mi tutaj Wybaczcie za lagi stalo sie to ze zapomnialem przypisac wiecej ramu do minecrafta o 20 rusza SKYBLOCK zapraszamy serdecznie ; )

Za co niby kurwa wylecialem chyba ci sie w dupie po przewracalo wes napisz mi za co a nie pierdolisz o dupie maryni
Opublikowano

91.234.217.207:2 server 20 slotów ! Własne wyspy !!!

91.234.217.207:1 server 50 slotów ! Więzienie !!!

Konkurencja przy nas wymięka !!!

Cześć.

Opublikowano

"

Za co niby kurwa wylecialem chyba ci sie w dupie po przewracalo wes napisz mi za co a nie pierdolisz o dupie maryni " Uznalismy ze sie nie spisywales w administracji proste wiecej nie bede wymienial : )

"

Może ktoś podać aktualne ip ? " 91.234.217.207:1 Jail Skyblock 91.234.217.207:2

"

SERWER JEST CHUJOWY TYLE W TEMACIE CERAT0R ZABRAL MI KIDA ZA TO ZE BYLEM RAZ NA MA J HAHAHHA I DAL BANA ZA OBRAZANIE ADMINISTRACJI BUAHAHHA " Bez komentarza pokazales swoj poziom w tej chwili ; ) Widocznie rage Kid ; ) pozdrawiam

"

HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA!! PO DAWANIU ITemOW DOBRE HAHAHHAHAHHA!! " Oj zamknij sie juz ; ) pokazales swoj poziom na skype ; ) pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...