Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]HolyServ - Pierwszy Jail w Polsce.!

Strobo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Zajebisty. Godny polecenia. Jedyne co moge jeszcze powiedzieć, WBIJAĆ!!!!! :)

Pzdr Teramichu

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Dziś o 12 jak wiadomo diaxy full ludzi wbiło się do pomieszczenia i lagi. logło mnie i czekałem aż bd wolny slot aby sprzedac diaxy i udało mi się wbić a tu ban bo logłem się na diaxach.

dobra przepraszam że serwer ma lagi więcej nie bd chodził na diaxy

widzę niektórzy nie czytają co się na serwerze pisze..

ale trudno napiszę tutaj.

REKRUTACJA OFF

@3up.

nick i powód bana?

nick Sain

Opublikowano

Tak jak jest napisane wyżej będzie serwer SkyBlock.

Więc poszukujemy na niego KidModów;)

Podania piszemy według wzoru w tym temacie:

[b]Imię:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Nick z serwera:[/b]
[b]Email:[/b]
[b]Znajomość komend:[/b]
[b]Mikro:[/b]
[b]TS3(tak/nie):[/b]
[b]Doświadczenie:[/b]
[b]Coś od siebie:[/b]

widzę niektórzy nie czytają co się na serwerze pisze..

ale trudno napiszę tutaj.

REKRUTACJA OFF

ok czyli skyblock już stoi i macie kidmodów?

Opublikowano

Imię: Michal

Nick z serwera: Warmexx

Email: [email protected] (na spam, poza tym nie mam normalnego maila)

Znajomość komend: Zależy jakich. Essentials, WE, WG +666 innych pluginów w jednym palcu, przy okazji mam pewne propozycje co do komend na Jailu ;o

Mikro: Makro. Pisze się mikrofon. Tak, mam.

TS3(tak/nie):

- TeamSpeak3?

- Oczywiście, córeczko, pewnie, że TS3.

Tak, mam...

Doświadczenie: W czym? ;D 1,5 roku w Minecrafcie, mniej więcej tyle samo w serwerach.

Coś od siebie: Taki cytat z filmu "Poranek kojota":

- Ty, dodajesz coś od siebie do tego sosu? Wiesz, co mam na myśli.

- Niee... Ale czasem z kumplami lejemy do frytek.

No cóż mogę powiedzieć, mimo niskiego wieku jestem ogarnięty, świetny, spokojny, wręcz doskonały i skromny. Ogólnie na MC znam się świetnie. To, że interesuję się siatkówką czy sztuczkami magicznymi chyba nie ma znaczenia, więc nie będę nic tu więcej już pisał, pozdrawiam ;)

---

EDIT: Kiedy serwer Jail Break wstanie?

Just kidding.

Opublikowano

Admin SEKLIK mają w dupie graczy. Pisałem do SEKLIKA 10 razy z prośbą o pomoc on to ignorował. W końcu zacząłem pisać ze ma w dupie graczy to dał mi bana z powodem: Admin ma zawsze racje. WNOSZĘ O ZDEGRADOWANIE SEKLIKA.

wes sie pier*****j w głowe pisałeś/aś podczas eventu albo jak robilem cele a to że ja tylko byłem na serwerze i ludzie spamowali do mnie to jak mialem ci odpisac jak pomagalem tez innym wiec sie zastanow zanim cos napiszesz

Admin SEKLIK mają w dupie graczy. Pisałem do SEKLIKA 10 razy z prośbą o pomoc on to ignorował. W końcu zacząłem pisać ze ma w dupie graczy to dał mi bana z powodem: Admin ma zawsze racje. WNOSZĘ O ZDEGRADOWANIE SEKLIKA.

wes sie pier*****j w głowe pisałeś/aś podczas eventu albo jak robilem cele a to że ja tylko byłem na serwerze i ludzie spamowali do mnie to jak mialem ci odpisac jak pomagalem tez innym wiec sie zastanow zanim cos napiszesz
Opublikowano

SEKLIK, wyjdź, człowieku. Twoja pisownia, interpunkcja, gramatyka i ortografia leżą i kwiczą. Nic się z tego nie da zrozumieć. Jesteś totalnym idiotą. Nie nadajesz się na admina.

Just kidding.

Opublikowano

Witam serdecznie , hmm . co mogę powiedzieć o serwerze ? . Może powiem w punktach , ale przeddtym jeszcze pare moich krótkich słów ; ] .

Na serwerze mam [kidmoda] co daje mi wielką samo ocenę serwera, jak iż graczy, oraz adminów serwera . B)

Dobrze zaczynajmy .

1. Kultura graczy jest powalająca, a wręcz kompromitująca... Ich słowa zaczynają się na 'Boże daj , mi < . ' Jak widać rozkazują nam to zrobić . Chodź jak by nie widzieli , że mamy 50os na karku.

Oraz ciągle się czegoś czepiają , chcą być pierwsi , a nie ma tak dobrze.

2.Admini hmm... praktycznie wgl . nie wchodzą na serwer... a jak już wejdą to nie znają , komend więc nawet nie pomogą , nie można też tu mówić o strefach , celach i tp. bo nic nie umieją .

Ale mają kidmoda , albo Admina . Pozdro ! .

3. Wszystko tam się zlewa... Wszystko jest za blisko siebie.. takie.. za małe miejsce na 50os. Myśle, że same działki na serwerze były by fajniejsze -.-

4.H@ . Praktycznie wgl nie wbija. Ale ciągle mam z nim kontakt na GG . Ale w końcu przez gg nie pomoże <_<

5.Diaxy są otwierane o 12 albo jak jest 40/40 , 50/50 ... A co jest po diaxach ? . hmmm . wielki spam .. jedna os. dodaje 40 komentów na nas.. że niby nie umiemy się niczym zaopiekować.. bo każdy nagle chce coś kupić chociaż zasada obowiązuje "Jeżeli ktoś zrobił sam taki spam , to jeżeli nie zauważyliśmy, że wpłacił to ma PECHA ! " . Bo w końcu nie nasza wina , iż... sami zrobili taki spam.. ^_^

Dobra dalej to , nawet chyba nie musze mówić , bo jeżeli ktoś grał , to może sam sobie wyrobić opinie na ten serwer.

Dziękuję za uwagę ! . PePe

Pierdolnij sie w ten głupi łeb np. ja Cerat0r czy Silver nie wchodzimy to ty chyba masz daltona kurwa jak ja jestem w domu to siedze na mc i robie wszystko zeby bylo lepiej na serwerze(eventy cele itd.) a co do ciebie to mam duzo zastrzezen slyszalem ze szmato banujesz prawie kazdego jak chcesz tak robic to ci powiem jedno WYPIERDALAJ z tego serwera

SEKLIK, wyjdź, człowieku. Twoja pisownia, interpunkcja, gramatyka i ortografia leżą i kwiczą. Nic się z tego nie da zrozumieć. Jesteś totalnym idiotą. Nie nadajesz się na admina.

ty kurwa za to jestes najmadrzejszy i znasz komendy 100/10 tak wes idz spamuj mamie w kuchni
Opublikowano

Pierdolnij sie w ten głupi łeb np. ja Cerat0r czy Silver nie wchodzimy to ty chyba masz daltona kurwa jak ja jestem w domu to siedze na mc i robie wszystko zeby bylo lepiej na serwerze(eventy cele itd.) a co do ciebie to mam duzo zastrzezen slyszalem ze szmato banujesz prawie kazdego jak chcesz tak robic to ci powiem jedno WYPIERDALAJ z tego serwera

ty kurwa za to jestes najmadrzejszy i znasz komendy 100/10 tak wes idz spamuj mamie w kuchni

Powtórzę, wyjdź, noobie. Przeklinasz, obrażasz... Ile masz lat?

EDIT: Podaj mi skype, pogadam chętnie z tobą ;)

Just kidding.

Opublikowano

napewno wiecej niz ty a tak wogole to co jak serwer off to jestes nolife'm na MPCForum? noobie idz spac

EDIT: Podaj mi skype, pogadam chętnie z tobą ;)

po co ci moj skype chcesz cobie potrzebac?
Opublikowano

napewno wiecej niz ty a tak wogole to co jak serwer off to jestes nolife'm na MPCForum? noobie idz spac

po co ci moj skype chcesz cobie potrzebac?

Skończ flame. Podaj twój skype, albo chodź gdzieś na TS, bo tutaj nie ma sensu się kłócić, tylko warny polecą.

Just kidding.

Opublikowano

Skończ flame. Podaj twój skype, albo chodź gdzieś na TS, bo tutaj nie ma sensu się kłócić, tylko warny polecą.

z toba nie bede gadal jak juz to idz porozmawiaj z mama jakim jestes noobem
Opublikowano

Kazdy kto powinien zostal zgloszony jutro ogarne Administracje Przenosze wlasnie serwer.. i cos sie spieprzylo jak zawsze dla mnie lepiej nie moze byc; P ale juz naprawiam 3majcie sie ~Sponsor ; )

Opublikowano

Czyli ub nie będzie.

Cały czas o tym mówimy że jak jest event diax i ktoś się wyloguje na diaxach a po evencie zaloguje się (gdy jest uzupełnione) - PERM

Opublikowano

to super lagi w chu* logło mnie i czekam aż bd sloty wolne to wbijam i dostaje bana

ciekawe jakby było jak ty byś był na moim miejscu.

aha i diaxy nie były uzupełnione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...