Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i po co ja się tyle męczyłem? ;( ... < gdzie ten sznur >

Ale z ciebie leń xD ... czasami też mi się nie chce czytać długich ale pisać ? czemu nie :)

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce mi się czytać waszych długich postów, więc strzele - Nie macie racji :D

Moim zdaniem to trochę głupota wchodzić na fora i nie chcieć czytać dlugich postów. Co, czytać ciężko, czy co? To jest temat typowo dyskusjny, wiec tymbardziej Cię nie rozumiem :P

XrgAYyk.png

Opublikowano

Moim zdaniem to trochę głupota wchodzić na fora i nie chcieć czytać dlugich postów. Co, czytać ciężko, czy co? To jest temat typowo dyskusjny, wiec tymbardziej Cię nie rozumiem :P

Jak się w dziesięciu postach spieracie o jedną pierdółkę to się nie dziw, że się ludziom czytać nie chce.

Ja odpadłem po trzech. xD

417711489342956987022.png

Opublikowano

Oglądałem dużo anime, to oglądałem bodajże 4 razy i jest dla mnie jednym z najlepszych.

Tak jak ktoś tu pisał też marzyłem kiedyś by wbić do gry i ponapierdzielać mobki xD

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Pamiętam, że jak oglądałem I sezon to jeśli chodzi o walki najlepsze były:

http://swordartonline.wikia.com/wiki/The_Gleam_Eyes- 74 poziom

http://swordartonline.wikia.com/wiki/The_Skull_Reaper- 75 poziom

http://swordartonline.wikia.com/wiki/The_Fatal_Scythe- 90 poziom (najsilniejszy w anime)

Ta doskonała oprawa dźwiękowa i emocje tworzyły wyjątkowy klimat.

Tak w ogóle to zawsze lubiłem  takie światy jak w Final Fantasy i w innych podobnych grach.

Odnośnie 14 odcinka to trochę szkoda, że nie podano konkretnych wyjaśnień w anime.

Jednak wcześniej była jakaś o tym wzmianka i poniżej są wyjaśnienia.

http://www.onepiece.com.pl/forum/printview.php?t=5376&start=0&sid=f8d179464472174f7cf52069f07cc5fc

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

­Jestem dopiero na 18 odc pierwszej serii, ale całkowicie mnie ona pochłonęła, czekam tylko jak taki wymyślą taki system gier i będę maniaczył!. :D

Opublikowano

SAO jest tak naprawdę bardzo dobre tylko do odcinka 8, gdzie Romans zaczyna górować nad akcją, że nie wspomnę o ALO po 14 odc. które jeszcze bardziej zaniżyło poziom serii. Całkowicie nie rozumiem fame'u na SAO, jest o wiele więcej, lepszych serii niż to coś. Prawda - oprawa dźwiękowa oraz kreska wraz z animacją jest bardzo dobra, ale fabuła przez większość pierwszej serii jest zwyczajnie przeciętna. Sezon 2 minimalnie lepszy od swojego poprzednika. Szkoda że SAO jest ubóstwiane we większości przez gimnazjalistów którzy "zaliczyli" nic więcej jak tylko Naruto :/

Opublikowano

Historia bardzo fajna obydwa sezony obejrzałem (nawet nie odpaliłem zakładki tej serii offline bo samo słowo offline = bagno)

Przez to że widziałem NGNL i Log Horizon przed SAO jakoś inaczej do niego podszedłem i nie zachwyciło mnie jak inne w klimacie gry

Opublikowano

SAO jest tak naprawdę bardzo dobre tylko do odcinka 8, gdzie Romans zaczyna górować nad akcją, że nie wspomnę o ALO po 14 odc. które jeszcze bardziej zaniżyło poziom serii. Całkowicie nie rozumiem fame'u na SAO, jest o wiele więcej, lepszych serii niż to coś. Prawda - oprawa dźwiękowa oraz kreska wraz z animacją jest bardzo dobra, ale fabuła przez większość pierwszej serii jest zwyczajnie przeciętna. Sezon 2 minimalnie lepszy od swojego poprzednika. Szkoda że SAO jest ubóstwiane we większości przez gimnazjalistów którzy "zaliczyli" nic więcej jak tylko Naruto :/

Ja jako miłośnik romansów tak nie uważam, może ten romans jest troche przesłodzony, ale i tak całościowo wyszlo to nawet ok. Bardzo mi sie podobał 1 sezon i aktualnie zaczynam oglądać 2.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ja jako miłośnik romansów tak nie uważam, może ten romans jest troche przesłodzony, ale i tak całościowo wyszlo to nawet ok. Bardzo mi sie podobał 1 sezon i aktualnie zaczynam oglądać 2.

Tak się składa, że również lubię gatunek romansów. W wielu seriach gdzie głównym atutem jest Komedia, romans sprawia się o niebo lepiej np. Baka to test to Shoukanjuu, Toradora. (Choć w tym przypadku jest to pół na pół). W SAO im to zwyczajnie nie wyszło, Asuna jest postacią irytującą, że nie wspomnę o Yui co było jak dla mnie szczytem wszystkiego.

Opublikowano

ROMANS W SAO TO NAJGORSZY ROMANS W HISTORII ANIME

Tak się składa, że również lubię gatunek romansów. W wielu seriach gdzie głównym atutem jest Komedia, romans sprawia się o niebo lepiej np. Baka to test to Shoukanjuu, Toradora. (Choć w tym przypadku jest to pół na pół). W SAO im to zwyczajnie nie wyszło, Asuna jest postacią irytującą, że nie wspomnę o Yui co było jak dla mnie szczytem wszystkiego.

yui

jak ja tej małej szmaty nienawidziłem

najbardziej irytująca postać z jaką miałem do czynienia w jakimkolwiek anime

chociaż gorosze dla mnie była zabawa w dom - kirito tatuś, asuna mamusia, yui córka

k***a gdy to widziałem to aż musiałem po pokoju się przejść takei to było żałosne

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Polecam przeczytać powieść. Tam te wszystkie irytujące szmaty z anime nie są wcale tak irytujące. Chyba że to tylko ja.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Raz mi sie snilo, ze zabijam Yui i bardzo sie przy tym ciesze.

Opublikowano

To jest zarąbiste Anime. <3

dla dziewczynek i zboczkow owszem

Opublikowano

To jest zarąbiste Anime. <3

Nie żebym hejtował, ale to jest naprawdę syf który się podoba tak naprawdę tym którzy mają zaliczone nie więcej niż 4 serie.

Opublikowano

Oglądam jestem na czwartym odcinku, cóż narazie jest spoko 7/10 ogólnie.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To anime jest świetne. <3

W szczególności walki z bossami pięter. :D

Dlaczego tak uwazasz?

imo faktycznie kreska, animacja sam potencjał światu - wysoki poziom

ale reszta to poziom przeciętny/spoko przez obecnosc wad

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

swort art online to NAJLEPSZE anime jakie kiedykolwiek powstało !! <3 <3 <3 <3

najlepsze bo jest ono w świecie gier !! (ciekawe kiedy u nas będą takie gry :)) ale by było jak nas w tej grze zamkną jak w swort art online :mad: )

dużo walk było na miecze z potworami jak i innymi graczami i rużne umiejętności bohaterów

grafika była bardzo dobra a ogl na shinden w jakości 480

romans kirito i asuny był BOSKI!!!!! najlepszy romans w całym świecie anime po prostu nie ma lepszej miłości niż miłość tej dwujki tak się kochali po prostu że asz oddali by życie za siebie!!

fajna postać była yui bo razem z kirito i asunom stworzyli rodzine a ona była ich curką (ale nie prawdziwa) i to było fajne że mogom umrzeć naprawdę to żyli sobie normlanie jak w prawdziwym świecie jak rodzina!!

kurcze trudno opisać to anime ale jest to genialne arcydzieło

ocena 10/10 to za mało <3 <3 <3

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

I sezon (14 odcinków) bardzo cenię za cały ten pomysł na świat (śmierć w grze = śmierć) i rewelacyjne (choć krótkie) walki z bosami połączone ze świetną muzyką. Animacja/grafika też stała na wysokim poziomie. Poza tym ta ich piękna miłość i dramatyzm (to było naprawdę emocjonujące, gdyż wtedy widz nie wiedział jak to się wszystko zakończy).
Dużą wadą jest jednak pewna dziecinność i jakby oszustwo widza w tym sensie, że niby takie poważne, ale

wszystkie postacie przeżyły (tylko jedną, a w dodatku 1 odcinkową dziewczynę zabili w jednym odcinku). Wszystkie choć trochę istotne postacie przeżyły.

Druga część, czyli sezon o wróżkach już tak świetny nie był, ale nadal conajmniej dobry.

A II sezon SAO dopiero obejrzę i ocenię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...