Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja się zgłaszam na moda grałem kiedyś na ich serwie też były klasy itd ale każdy mógł zakładać gildie z tego co pamiętam to za kase lub za free nie pamiętam >:D

Wróciłem.
664501451058467508490.png

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Dzieki soloman za ten link, bo jestem debilem i zuupdatowalem do 1.3.1

2. Bedzie mozna budowac swoje male krolestwa?

3. Orkowie <3

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Od tego ile postoi zalezy od was :), co do małych królestw to raczej nie, mamy przynaleznosc do frakcji + mozemy robic party ze znajomymi, co do rekrutacji na modow to bedziemy pewnie robic nabor jak juz serwer ruszy, nie wiedzialem ze az tak bardzo sie spodoba nasz twór :)

Opublikowano

wszystkim sie on podoba bo jest on wyjatkowy nie jakis survival z gildiami lub fb tylko rpg z 2 frakcjami i nie ma tak ze kazdy zaklada gildie lub odchodzi. po za tym sa klasy postaci

Opublikowano

Jasna strona mocy ;p

Chcę Pochwalić za oryginalny pomysł i fabule gry ;) Chyba jedyny serwer Na którym można Grac pod RPG : Mam nadzieje ze nie będzie tylko dla Premium , iż Nawet zainwestujecie w serwer aby inni go nie zjedli ;d Bo pomysł, fabula , Nowe rzeczy w minecraft to naprawdę klasyka jaka zrobiliście do tej pory.

Mam Nadzieje Ze dodacie Nowe ( dokładnie ) bronie , tarcze ( nowość ) , bloczki , questy , - To będzie naprawdę dobry początek ...

Najlepiej też Aby zrobić Swój Texture pack ( nie wiem jak inni zareagują, ale to tylko zależy od osób ,które się zgodzą )

Co Do Moderatora - Mógłbym nim zostać, Ale też chciałbym zagrać na serwerze.

---> P.L.U.G.I.N.Y <---

-World Edit oraz Guard - Znam Na Perfect .

-Essentials - Też,ale to tylko dodaje komendy ---> Umiem postawic spawn,warpy itp

-Permissions oraz nowy plugin PermissionEx .

-Jobs - nie będzie potrzebny ale znam sie

-Dodawac pluginy ( dziecinne )

-Dodawać range przez komende ( rowniez znam sie )

-Budować ( Owszem , Ale Chyba są zdolniejsi ( tylko wy ) ;p

- Inne Znane pluginy

- Dodawac Modyfikacje do gry

Wiek 15

Lokacja:Lubuskie

Minecraft od 1.2

Komputer prawie od 5-6 roku życia ;p

Duzo sprzedam przy komputerze

Zajmuje sie modyfikacja rowniez- Dodalem do Znanej gry Gothic I oraz Gothic II , teraz pracuje nad Gothic III zmierzch Bogów

Opublikowano

@PanDiabel - dzieki za dobre słowa, co do nowych broni, itp. Bedziemy sie starali rozwijac serwer. Obecnie jest juz pare rzeczy jak unikalne klasy, questy są w planach jednakże chcemy byc w 100% pewni zeby cos działało poprawnie zanim to dodamy (nie chcemy nic dodawac na siłe).

Co do twojego zgłoszenia na moderatora to wezmiemy je pod uwage, aczkolwiek bedzie jeszcze ogłoszony nabór po otwarciu serwera.

Opublikowano

@Block47- Trzeba być dobrej myśli i po prostu być cierpliwym ;) Wierzę W tych ludzi i na pewno serwer niedługo będzie ONLINE

;)

@krisvader-Rozumiem,że nie na siłę ( możliwe bugi czy błędy ) Na-pewno powiem krotko ze nie jest łatwo Dorobić Jeden przedmiot do gry ;) jest to pracochłonne .

Trzeba Czasu aby zrobić,coś dla świętych graczy i Zaskoczyć czymś nowym , a wierze w ciebie i innych

pozdrawiam B)

Opublikowano

nie ma dzialek mozna wykupic teren za duzo kasy

jak serwer zostanie uruchomiony podamy ip i ts ale uprzedzam minimum 16 lat i duzo grania na naszym serwerze aby zostac modem

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać :D Napewno będzie zajebiście :P

Nick: pawel01999

Klasa: Mroczny Elf

Pozdro :D

Nie bądź leszcz daj +

Opublikowano

@TeamSpeakUser nie chcemy nikogo dyskryminować, poprostu mamy złe doświadczenia z młodszymi.

Co do serwera to juz niedługo bedzie online, jestesmy w ostatniej fazie ogarniania wszystkiego, stay tuned :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...