Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha! Napewno zagram. Długo czekalem na coś takiego. Gratuluję pomysłu. Można by dorzucić 1 klasę dla świetlistych by było fair.

Opublikowano

Też tak uważam.

Dodajcie jakiegoś medyk. Który ma np. 2 skile bojowe i reszta do leczenia. Co wy na to ?

Mroczni mają lepsze postacie. Dodajcie do Krasnoluda jakiś skil, np okrzyk bojowy, który będzie dodawał regenerację na 15 sek i lepszy damage na 1 min.

mca.png

Opublikowano

Filmik naprawde fajny. Serwer bedzie na 1.3 ? Mogli byscie dodac zeby elfy mogly byc prawie nie widzialne przy drzewach. Bedzie zalecany jakis texturepack ?

Opublikowano

Juz mowil ze na 1.3.1 Bedzie. Czekam na serwer. Ale niby sie tak pro zapowiada ale pewnie bedzie jak kazdy inny serwer i nie bede z niego zadowolony:) Ale sie zobaczy hehe

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

serwer bedzie narazie na 1.2.5 poniewaz nie ma pluginow na 1.3 jak tylko wyjda to bedziemy zmieniac podeslemy minecrafta 1.2.5 dla tych co updateowali

a texture pack narazie zalecany do standardowy ale moze potem doczeka sie swojego

Opublikowano

A co do naborów na adma ? Ja jestem dobrym admem. Byłem na 2 serwerach. Z komendami troche kiepsko, ale da się podszlifować : ) Mam jakieś szanse ?

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...