Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do dziś dni się zastanawiam dlaczego administracja nie robi nic aby ten serwer ponownie zaistniał na rynku jako jeden z najtrwalszych i najkreatywniejszych privów jak to było jakiś czas temu. 

uwierz mi, ze ja tez. Najwiecej ludiz odszedlo przez to, ze forum kilka meisiecy nie dzialalo, bo im dysk poszedl czy cos takiego. Osobiscie bym znow zagral, ale jakby administracja sie zajela serwerem :) no i oczywiscie dali expowisko a nie na ww expienie, bo ludzie ze slabym netem nie poexpia...

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

troche reklam na yt i restart. to ozywiloby ten serwer.

sporo ludzi, w tym ja, odeszlo z niego, bo ceny zaczely skakac mocno do gory. dlaczego? bo ludzie sprzedawali brylki za pln-y. po inflacji ludzie przestali tam grac, bo jak mozna zaczac gre, jak zarobic mozna dopiero na 75lvl, a na eq Cie nie stac, bo ceny podskoczyly prawie 10x?

Opublikowano

Jeden z najlepszych i najstabilniejszych serwerów no ale administracja przestała się interesować tym serwerem :/

Gdyby zrobili restart + reklama na yt to na pewno wiele osób zaczęło by od nowa przygodę z serwerem :p

Opublikowano

Jeden z najlepszych i najstabilniejszych serwerów no ale administracja przestała się interesować tym serwerem :/

Gdyby zrobili restart + reklama na yt to na pewno wiele osób zaczęło by od nowa przygodę z serwerem :P

Nikt by nie grał.

Serwer jest za stary na to.

uwierz mi, ze ja tez. Najwiecej ludiz odszedlo przez to, ze forum kilka meisiecy nie dzialalo, bo im dysk poszedl czy cos takiego. Osobiscie bym znow zagral, ale jakby administracja sie zajela serwerem  :) no i oczywiscie dali expowisko a nie na ww expienie, bo ludzie ze slabym netem nie poexpia...

Odszedło?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego serwera już nic nie będzie za długo stoi żeby teraz ludzie zaczęli grac od nowa, nie da się podgonić starych graczy ;) Gdyby Tiveria wystartowała na nowo ;)) Coś zajebistego najlepszy serwer by powrócił. RÓBCIE TIVERIA S2 :PP :)

psdapdspapdsap.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę ze gdyby ktoś postawił od nowa Tiverie z ładną reklamą to byl by to serwer bardziej aktywny przez graczy nawet niż ravia..

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Myślę ze gdyby ktoś postawił od nowa Tiverie z ładną reklamą to byl by to serwer bardziej aktywny przez graczy nawet niż ravia..

Dokładnie lekkie ulepszenie ale wszystko z umariem. Szkoda tylko że administracja nie podejmie się takiego projektu ;(

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

graczy online: 10

rekord: 1049

A szkoda, bo serwer był kiedyś bdb. 

Raczej nam już Administracja nie postawi kolejnego serwera ;d 

Opublikowano

graczy online: 10

A no niestety może ktoś podjąłby się reaktywacji serwera ale też szczerze w to wątpie ;x

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

graczy online: 10[/size]

3/4 ludzi w pracy/ szkole a ty patrzysz na licznik...

koło 18 jest 80 - 100 online.

Dokładnie lekkie ulepszenie ale wszystko z umariem. Szkoda tylko że administracja nie podejmie się takiego projektu ;(

za każdym razem ta sama gadka

no ale co... ''nowości podobno mają być''

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...