Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Teravia - Powrót do korzeni

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam dedyka nie masz i szczam ci na pysk!

Lethia stala przecierz na hamachi..

Nie mam dedyka.. mhm, dobrze wiedzieć.

"Przecierz to Ty masz tępy umysł"

Opublikowano

Pekuei ty się już nie odzywaj bo zrobiłeś nadzieję graczom na tą Lethie a gó.wno z tego wyszło, tylko ludzie czas zmarnowali.

~Teravia o której może wystartować ?

P4hS6w.png

Opublikowano

Jedyny serwer z ogarnięta administracją to chyba xxx kazdy z administracji ma jakies zadanie i je wykonuje i to mi sie podoba.

34237436054142475788.pngNick: Tasty
Opublikowano

Jeżeli nie wystartuje dziś to ja nie wchodzę.

Ja również. Myślę, że jest więcej takich osób jak my.

Opublikowano

Kolejny serwer gdzie jest zero informacji od administracji .. Co dzieje się z tymi serwerami chyba przestane grać w Metina tak będzie lepiej bo szkoda czasu i nerwów !

.

gcyg2.png.

Opublikowano

Kolejny serwer gdzie jest zero informacji od administracji .. Co dzieje się z tymi serwerami chyba przestane grać w Metina tak będzie lepiej bo szkoda czasu i nerwów !

No co racja, to racja. Cały czas trzymani w niepewności nie będziemy czekali w nieskończoność. Jakieś Info by się przydało.

Opublikowano

No co racja, to racja. Cały czas trzymani w niepewności nie będziemy czekali w nieskończoność. Jakieś Info by się przydało.

Po prostu administracja olała nas i tyle . Dobra czekam do 20:00 jak nic nie będzie wiadomo olewam serwer tak jak oni nas .

A jak już coś napiszą to na odczepnego ....

.

gcyg2.png.

Opublikowano

Dokladnie ... , co sie dzieje z tymi dedykami to ja nie rozumiem

to chyba jest jakies nieporozumienie .

'' P{roblemy techniczne ale wystartuje, '' wystartuje ? to sie okresl kiedy i o ktorej godzinie... bo moze za 2miesiace za rok ? za 2lata wystartuje

Kto uwaza tak nacisnij LUBIE TO

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Opublikowano

Ja wam polecam AuzaMt2 podobnież niedługo ma być zapowiedź i serwer ruszy 100% bo pliki itd robią już od dawna.

A co do tego.. Technik pseudo Shiener który zjeb.. już kilka projektów na pewno zje.. i ten.

Opublikowano

Ja wam polecam AuzaMt2 podobnież niedługo ma być zapowiedź i serwer ruszy 100% bo pliki itd robią już od dawna.

A co do tego.. Technik pseudo Shiener który zjeb.. już kilka projektów na pewno zje.. i ten.

AuzaMt2 powiadasz? hehć, wystartuje na 100% tak jak Twoj ? no proszcze Cie.. Ogarnij Swoj Umysł.

Co do Teravii, o ktorej start serwer'a?

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Opublikowano

Jakies Azuza? kolejny serwer pewnie wasz.... Zmienicie sobie nick i juz .... Hmmm zkumeku wie juz o Azuza dziwne.... Wspołpracowal z wami... Wiec ja mysle ze to kolejny projekt Pekuei'ego i spolk...

34237436054142475788.pngNick: Tasty
Opublikowano

nie wiadomo w koncu gdzie grać Galvanize ma niedługo ruszyc tu nawet nie iwadomo kiedy start . jeszcze jest 2 ddyki inne i pewnie żadne gówno nie ruszy ; )

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Shiner cipko, bo zaraz zaprosze Deco i wszystkich innych, którzy znają prawdę o tobie i twoich projektach.

Nie robię 4funa, ponieważ Go mam na dedyku i tylko się tam bawimy.

Ogarnij się kolego, szczamy na twoje śmieszne znajomości, uprzejmie odsuń się w cień po swoim wielkim niewypale i lepiej nie wychylaj się przez następne parę miesięcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...