Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Teravia - Powrót do korzeni

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie. Vortexa i tak jeszcze nie ma, więc nie wiem.

A Bedziesz wiedział jezeli go nie bedzie do 18 ?

... Żenua.

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Opublikowano

Brak info od Gm żadnego nadal?Coś mi się wydaje ,że serwer to fake :/Ciekawe czy lethia wystartuje chociaż..

Dlaczego daliście małe potki na start zamiast dużych?

Opublikowano

START SERWERA [bETA] 24.07.2012

START SERWERA 25.07.201 << o której godz beta ruszy dokładnie?

Strona:Przepraszamy strona chwilowo niedostępna! << WTF?

Opublikowano

Patrząc na zapowiedź nie uważam że to konkurencja..

Ale no cóż, powodzenia.

edit. Najbardziej denerwuje mnie to, że teraz porobi się takich serwerów mase, czemu, dodałem dyskusje, na temat tego typu serwerów, dużo osób było za tym aby powstał, więc powstał, zrobiliśmy, a to już chyba 3 serwer, bazujący na lethi. Co jest dla mnie żenujące, nie macie pomysłów na serwer? To ich nie stawiajcie aby mieć kasę z IS, lepiej iść do roboty a nie zżerać z graczy pieniądze.

Haha konkurencja? Cepie wez sie ogarnij! Twoje gowno nawet nie wystartowalo ! hahaha :DDD

83111223769573028259.png

Opublikowano

i znow znowu kur** nie wypal co za glupie pajace robia te serwery wezcie sie ogarnijta wszyscy i nie robcie tych zapowiedzi downy, po huk je robicie skoro i tak 95% tych serwerow to nie wypal, wypierdal** !!!!!!!!!! z takim szitem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up. Czy wy jesteście jacyś zjebani z tym ,,lubię to"? . Przecież to jest żałosne. Pieprzone gimbusy.

Anty warn. A zapowiadało się tak pięknie. Teraz praktycznie każdy serwer kończy tak samo. Wydaje mi się, że nie ma sensu grać i czekać na polskie privy, trzeba iść na zagraniczne.

Opublikowano

Przecież to serwer Shinera widać od razu, mówiłem wam że to fake, jak zwykle pewnie ani dedyka ani plików nie miał..

Opublikowano

Przecież to serwer Shinera widać od razu, mówiłem wam że to fake, jak zwykle pewnie ani dedyka ani plików nie miał..

A Ty niby wszystko miałeś, proszę Cię, dużo czasu poświęciłem na oczekiwanie Twojego servera, lepiej już zamknij rozdział z prywatnymi serwerami!

Opublikowano

Jeżeli jutro nie będzie startu usuwam sygnaturke.

Mam nadzieje, ze GA jest poprostu zajety praca i dlatego nic nie pisze na mpc. ;x

Opublikowano

Sam dedyka nie masz i szczam ci na pysk!

Lethia stala przecierz na hamachi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...