Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Help ludzieee :D mam te caly hotspot shield i mam na stronce ravi connection problem

Nic z tym nie zrobisz problem serwera każdy to ma.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No i kurde już nie wiem co robić. Gram tam surką WP, ostrze G.. i trochę pln'ow włożyłem :D Ale podobno serwer się rozpada, wiem, że było dużo przekrętów. No i taki mocny minus, który strasznie odstrasza od grania.. słowa isamu/zielaka ''welesa nie da się pogonić, nie spamujcie bo to nie pomoże''. Gdzie to jest logika? Chyba pójdę do konkurencji.

Opublikowano

No i kurde już nie wiem co robić. Gram tam surką WP, ostrze G.. i trochę pln'ow włożyłem :D Ale podobno serwer się rozpada, wiem, że było dużo przekrętów. No i taki mocny minus, który strasznie odstrasza od grania.. słowa isamu/zielaka ''welesa nie da się pogonić, nie spamujcie bo to nie pomoże''. Gdzie to jest logika? Chyba pójdę do konkurencji.

'' było dużo przekrętów '' no bo jak gruby to tutaj też co nie ! dawaj te przekręty :D i konkretne dowody a nie ploty

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Hmm.. może ja nie mam dowodów.. ale np. usama gra na concordi, ale to niewazne.

Co powiesz na to, że Welesowi się nic nie chce?

Isamu "Nie da sie go pogonic, nie spamujcie to nic nie daje" .. tylko mi sie wydaje, czy on jest glupi?

Opublikowano

Nic się nie rozpadnie. Chyba najstabilniejszy serwer, moim zdaniem przetrwa lata ;).

Pewnie jak tylko wyjebią Welesa z teamu i Misza i tych innych adminów z Prefixem "GM", którzy nic nie robią, na GM zasługuję tylko Nymfa i Bambos oni się starają a reszta wiadomo co. :).

Wyrzucenie Welesa i znalezienie technika dobrego i serwer będzie działał prężnie.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Mam do was pytanie czy np. zwoje egzorcysty albo rady pustelnika z is te po 55sztuk. można w grze sprzedawać ??

Tak.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

1. Nowe pety

które na maksymalnym lvl będą przechodziły proces ewolucji (coś w stylu pokemonów xD)

edit (3 procesy ewolucji sorki pojebałobało mi się)

2. System kostiumów dopracowany w 200000%

3. Paczka HD - grafiki takie jak na serwerze globalnym

na ten weekend zostanie wszystko dodane

wiec możecie się spodziewać konserwacji serwera w godzinach wieczornych

Opublikowano

1. Nowe pety

które na maksymalnym lvl będą przechodziły proces ewolucji (coś w stylu pokemonów xD)

edit (3 procesy ewolucji sorki pojebałobało mi się)

2. System kostiumów dopracowany w 200000%

3. Paczka HD - grafiki takie jak na serwerze globalnym

na ten weekend zostanie wszystko dodane

wiec możecie się spodziewać konserwacji serwera w godzinach wieczornych

nie zesrajcie się, to jest od roku na innych serwerach a dla was to nowość, gz/

Opublikowano

nie zesrajcie się, to jest od roku na innych serwerach a dla was to nowość, gz/

aha jak ktoś bedzie miał taki pet system jak my postawie mu 0,7L wódki

dodam do tego ze nasz serwer nie jest zasrany gównami i żyje już od uwaga 1rok. 2mc. 14dn.

i Obecnie gra: 1629 Os.

Opublikowano

aha jak ktoś bedzie miał taki pet system jak my postawie mu 0,7L wódki

dodam do tego ze nasz serwer nie jest zasrany gównami i żyje już od uwaga 1rok. 2mc. 14dn.

i Obecnie gra: 1629 Os.

to bardzo dobrze, w tym 1000 to boty! Na twoim miejscu juz bym 120371238 razy napisal do kamera o zablokowanie waszego serwera, ze nie da sie tam dodac - tak ma m.in. xenox (gówno teraz). Ileś tam bierze, ale warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...