Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Całym poszanowaniem dla Isamu i GodWelesa i Bambusa ( starego i świetnego admina ) ale Nawie.eu było 100x lepsze!

Drogi GodWelesie i Isamu.. bardzo bym Cię prosił i pewnie inni gracze też o postawienie 2 serwera .... na plikach Nawie .. czyli mają być kulki chaosu kule dusz itd.. to był rewelacyjny pomysł !! moglibyście coś tam urozmaicić i zmienić oczywiście..

ten kto grał na nawie wie że serwer był świetny . ah ten ox i zuo co tydzień :) pamiętam to ;] tak wgl miałem 84lv na nawie i ktoś pisał gdzieś że jeśli miałem konto wystarczy podać email i dostaje DM na ravie.. gdzie to można zrobić?

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Opublikowano

B3nq to idiota

Szkoda tylko ze Isamu nie widzi tego ze gracze narzekają na niego.

Taki b3nq to ciezko myslacy czlowiek

Na wczesniejszym forum ravii b3nq mial tam gowno do gadania i byl spokoj

A teraz jest pro elo moderatorem i ustawia kazdego jak chce - powodzenia

Benq zamiast banowac boty, to siedzi na TS tlumaczac ciagle ze ma zycie prywatne.

to niech kurwa zrezygnuje jak ma malo czasu, isamu lepsza osobe by znalazł na tego ,,strazaka''

Odechciewa sie grac na ravii poprzez takie przypaly.

P.S to jest forum mpc. tutaj wladzy b3nq nie ma, wiec mozna pisac.

A ten temat wiele ludzi przeglada dziennie, wrecz setki ludzi

Wiec niezłą opinie o serverze nadajemy co nie?

Opublikowano

Siemano! Moglby mi ktos pomoc? Zainstalowalem Ravie, odpalam i gram moze 2 minuty. Wylaczylo mi gre, a jak kliknalem na ikonke metina to pisalo tylko, ze to skrot i mozna go usunac. Wszystkie pliki instalacyjne zostaly najwyrazniej usuniete. Na PLu mialem tak samo. >.< Wie moze ktos, jak to naprawic?

PS. Klienta sciagnalem z oficjalnej strony gry (Ravia.eu).

Edit: Wlasnie instalowalem ponownie gre, instalator stanal na 62% i sie wylaczyl oraz usunal. -.-

Opublikowano

Siemano! Moglby mi ktos pomoc? Zainstalowalem Ravie, odpalam i gram moze 2 minuty. Wylaczylo mi gre, a jak kliknalem na ikonke metina to pisalo tylko, ze to skrot i mozna go usunac. Wszystkie pliki instalacyjne zostaly najwyrazniej usuniete. Na PLu mialem tak samo. >.< Wie moze ktos, jak to naprawic?

Edit: Wlasnie instalowalem ponownie gre, instalator stanal na 62% i sie wylaczyl oraz usunal. -.-

cos masz z komputerem przeskanuj :) Polecam SuperAntiSpyWare

@@ IsAmU troche sie opierdalacie tzn. Weles bo mialbyc Client nie ma no ok ale Lodowy WYmiar? Mial byc okolo 2mies. temu a narazie KUJA 0 info -.- Co innego mowicie a co innego robicie.

Jedyny + to to ze nie ma lagow.

image.png

Opublikowano

Siemanko kolego ;P

jak pobrać i zainstalować ravie hmm to bardzo proste:

wbijasz na strone główną klikasz zagraj

Rejestrujesz się i pobierasz klienta gry

najlepiej z uphere bo to nasza strona ;P

ok masz już klienta gry i co dalej

normalnie uruchamiasz instalator

(wyskoczył ci błąd wył twojego antywirusa... czasem blokują plik game.exe jeśli masz avg avast itp free polecam je usunąć i zainstalować kasperskiego)

ok masz 100% wszystko git zainstalowało

teraz masz plik patcher.exe klikasz na niego prawym i uruchamiasz go jako administrator pobiera ci wszystkie możliwe updaty

potem wbijasz do gry i możesz grać szaleć byle bez czitów ;)

Opublikowano

nie polecam serwera ze względu "Isamu"

dokładnie chodzi mi o ten filmik

http://www.youtube.com/watch?v=bzzfbmQ_xC8

kilka słów do Isamu to co ty odjebałeś na tym filmie to się w głowie nie mieści ...

upokorzyłeś Monike (Banashee) przed praktycznie wszystkimi

sam jesteś nie "niedorobiony" z rozumem 13-14 latka ślinisz się na samą myśl metina stękasz na filmikach jak suka w ciąży

pierdolisz tylko o metinie jak byś nic po za nim nie miał ? (a może nie masz to wszystko co mówisz to Fikcja ?)

80% twoich subów to dzieci do 13-14 lat a wiesz dlaczego ? bo nikt normalny nie zrozumie twojego przekazu (a dziecko z dzieckiem się dogada) tak samo jak złodziej z złodziejem

dostajesz wytrysku jak tylko usłyszysz coś fajnego w metku (japierdole gdzieś ty się chował)

wracając do Moniki to fajnie się śmiać że ktoś ma Problemy ? wiesz z tego co widzę to ty masz 2 razy mocniej w głowie najebane jak ona

i lepiej sobie załatw wizytę u psychiatry a nie jej

a tak dla twojej wiadomości to jak ktoś ci mówi że chce się zabić to znaczy WOŁANIE O POMOC ale ty jesteś nie dorozwuj i tego nie wiesz

bywaj w tym swoim świecie metina "dzielny" czubie

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

up@ Ostre slowa ale po czesci zgadzam sie z nimi.

Pamietam jak Isamu wkurzyl sie na hikariego ze tworzy podobne filmiki to w swoim filmie kazal widzom aby weszli na film i dali lapke w dol,troche przekomiczne ;d

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

kilka słów do Isamu to co ty odjebałeś na tym filmie to się w głowie nie mieści ...

sam jesteś nie "niedorobiony" z rozumem 13-14 latka ślinisz się na samą myśl metina stękasz na filmikach jak suka w ciąży

pierdolisz tylko o metinie jak byś nic po za nim nie miał ? (a może nie masz to wszystko co mówisz to Fikcja ?)

80% twoich subów to dzieci do 13-14 lat a wiesz dlaczego ? bo nikt normalny nie zrozumie twojego przekazu (a dziecko z dzieckiem się dogada) tak samo jak złodziej z złodziejem

dostajesz wytrysku jak tylko usłyszysz coś fajnego w metku (japierdole gdzieś ty się chował)

wracając do Moniki to fajnie się śmiać że ktoś ma Problemy ? wiesz z tego co widzę to ty masz 2 razy mocniej w głowie najebane jak ona

a tak dla twojej wiadomości to jak ktoś ci mówi że chce się zabić to znaczy WOŁANIE O POMOC ale ty jesteś nie dorozwuj i tego nie wiesz

A ja ci coś powiem kolego o twojej wielkiej idolce " Banshee"

Gdyby twoja szczamsee tak nie odpieprzała to by wcale do tego nie doszło.

Powiedz mi czy dzwonienie do isamu podając się za aspiranta czy chuj wie co jest normalne ?

Czy wyzywanie jego żony , hejt tylko dlatego bo Isamu jej nie dał łapki to też jest normalne ?

Zresztą panie .BUCZEK. widzę że wierzysz w każde słowa tej idiotki a twój styl wypowiedzi nadaje się dla 13 latka.

Jak to mówią "kozak w necie , pizda w świecie"

Żegnam pana

­39566146920630933015.png

Opublikowano

YouTube miało łączyć a dzieli banshee to osoba psychicznie chora przykłady:

- chciała się zabić bo nie chciałem jej dać łapki (mamy nagranie tej rozmowy)

- dzwonił jej kolega do mnie udając policjanta 2x

- wrzuca jakieś zgłoszenia i sieje ferment

- wyzywa moją żonę od dzi*ki itp na FB

to jest kurwa normalne myślisz ze ja stary cap zwracał bym uwagę na takie osoby jak ona ??

olewam ją olewałem ile mogłem ale ona zawsze musi uderzyć w taki mój czuły punkt tak abym dostał nerwicy

z hikarmi inna sprawa wypromowałem go i mieliśmy umowę

nie kopiujemy kogoś pomysłów i będzie ok

Hikari oczywiście zrobił na odwrót

zapytałem go dlaczego tak zrobił a on powiedział ze będzie robił co chce i ma w dupie umowy

to powiedziałem co o nim myśle

Fubu wojna nie wojna znam go kilka lat dogadałem się z nim ja go unikam on mnie unika i ani on mnie ani ja go nie wyzywam

jeden który poszedł po rozum do głowy

tyle w temacie

Prosiłem swoich widzów w filmie o koniu aby tam na ten kanał nie chodzili bo z psychicznie chorą osobą nie da się już nic zrobić nawet wspomnialem ze zapłacę za jej pierwsze dwie wizyty u lekarza

P.S. Moja żona od razu dzwoniła do naszego prawnika który zajmuję się moją i ojca firmą ale po co mam biegać po sądach jak mogę w wesoły i bekowy sposób poprosić moich ZAJE*bistych widzów o to aby nie wchodzili na tamten kanał i zapomnieli o istnieniu tej osoby ....

Myslałem ze kiedyś po moim telefonie do jej matki młoda zrozumie ale nie zrozumiała i robiłą dalej mi koło dupy przerabiała zdjecia itp...

mam nadzieje ze skończy kiedyś ona pierdolić i ja będę miał święty spokój

P.S. Jeszcze jedno ona nie chciala pomocy tylko lapki pod filmami akt desperacji a nie wołanie o pomoc ..!,, buja

i takimi postami to możesz w betoniarce towar mieszać bo z tego co widzę przyszłość na placu budowy murowana

Opublikowano

sensacja jak uj szkoda że o takim czymś w podręcznikach szkolnych nie piszą bo byłbym wzorowym uczniem :D

wrzuciłbyś ?:D posłuchałbym przegryzając Popkorn :D

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

sensacja jak uj szkoda że o takim czymś w podręcznikach szkolnych nie piszą bo byłbym wzorowym uczniem :D

wrzuciłbyś ? :D posłuchałbym przegryzając Popkorn :D

rozmowe ma nymfa na kanale na niepublicznym serio beka w uj

xD

Opublikowano

Powiedzcie mi jest sens grania od nowa na ravii? ;d

Widze, że już dużo lata wysokich lv. itd

Jest sens .

Sam jako exGM będę grał na ravii

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Opłaca się grać, Ravia.eu jest najlepszym hardem, IsAmU odbanuj mi konto za które dostałem z powodu Nielegalne Opragromowanie z których nie korzystam

tcul.jpg

Opublikowano

ściągnąłem nowego launchera wypakowałem, wkleiłem, odpaliłem, zalogowałem, łąduje się cały pasek i Metin się wyłącza, wiecie co to może być?? Proszę o pomoc

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...