Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra. Jedne z lepszych. Duzo kasy przelewaja na maszyne aby to trzymało sie kupy.

Fakt lipa ze codziennie musi zawsze wywalic channel lub channele a co tydzien to calkiem off ale trzeba zyc.

Co do brwi to ja sie juz nie wypowiadam

Brew nie atakuje bo nie zna sie ;D jego pojecie o Metinie to Itemshop i nic wiecej :)

Bambus3k™ nie atakuje bo jest pozadny ( Isamu sam to mowil ;) ) ale ja wiem kto na 90% Atakuje ale wam nie powiem ^^

Co do DDOSOW i LAGOW dzisiaj jak dropilem od 11 do 15 0 laga. :)

Serwer off bo dodawaja Bossa . Wiec nie piszcze ze off z powodu Ddosow .

image.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z powodow ddosow chanele padły a nie server xdd

Dzis zadnego bossa nie dodadza. Przeczytaj pierwsze zdanie tematu isamu na forum Ravii.

Na stronie 7 o 20:09 napisał wyraznie dlaczego jest off i kiedy bedzie On

Opublikowano

od czasu do czasu czyli codziennie, bo codziennie padaja chanele i trzeba siedziec na 1-2 channelach. no i praktycznie codziennie serwer jest off chociaz na pare minut zeby to ogarnac. No to skoro ciagle ktos atakuje to da sie ustalic z jakiej maszyny i zrewanzowac sie mu tak ze nie bedzie juz ddosow. Poza tym trzeba pracowac nad serwerem tak zeby ciezko bylo zapchac serwer ddosami a nie tak, ze codziennie jest to samo. Poza tym ta nowa maszynownia to chyba tez jakis shit, skoro na tej niby "starej" zawsze kanaly byly wolne a dzis "busy". To o czyms swiadczy. A Ty Kamilek zamiast pisac ciagle glupoty czego nie DODAJA lepiej posiedz nad ksiazkami i naucz sie jak odmienia sie czasowniki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam wiem ze czekacie wyzywacie i macie nerwa

rozumiem wszystko

ch zaraz on (5/10 min)

(od jutra wieczorem nie powinno być już z tym problemu)

zaraz opisze zbliżające sie aktualizacje

Opublikowano

od czasu do czasu czyli codziennie, bo codziennie padaja chanele i trzeba siedziec na 1-2 channelach. no i praktycznie codziennie serwer jest off chociaz na pare minut zeby to ogarnac. No to skoro ciagle ktos atakuje to da sie ustalic z jakiej maszyny i zrewanzowac sie mu tak ze nie bedzie juz ddosow. Poza tym trzeba pracowac nad serwerem tak zeby ciezko bylo zapchac serwer ddosami a nie tak, ze codziennie jest to samo. Poza tym ta nowa maszynownia to chyba tez jakis shit, skoro na tej niby "starej" zawsze kanaly byly wolne a dzis "busy". To o czyms swiadczy. A Ty Kamilek zamiast pisac ciagle glupoty czego nie DODAJA lepiej posiedz nad ksiazkami i naucz sie jak odmienia sie czasowniki.

Mieszkam za granica i jezyk Polski uzywam tylko i wylacznie w domu jak siedze na forum lub w grze a tak w tygodniu po 11h uzywam jezyka Portugalskiego wiec mam prawo robic bledy :)

ps. Czlowiek uczy sie na bledach <3Jezeli masz cos wiecej mi do powiedzenia napisz na PW bo nie potrzebnie zasmiecac temat klotnia jak mozna wszystko wyjasnic na PW.

@ Ale dzieki za uwage. ;P

image.png

Opublikowano

Jak wiecie na Smoczej wyżynie jest 1 NPC który od początku serwera był nie wykorzystany z racji tego ze na serwerze powstają coraz to mocniejsze gildie i brakuje im wyzwań dodajemy na dniach najmocniejszego bossa na ravia.eu tylko napompowane w moc gildie będą mogły go pokonać

wstępnie:

komnata smoka:

bfvo.png

tnmx.jpg

hvmn.jpgsrvv.jpgqpfc.jpgalij.jpgluyo.jpg

do komnaty można będzie wchodzić co 2 godziny

klucz będzie można wydropić z Porońca który znajduje się na wyżynie w okolicach NPC który będzie wpuszczał naszą grupę do komnaty smoka

Jak również wiecie są na serwerze bronie na 95 lvl ale szczerze mówiąc ich wygląd nie powala i nie zachęca do dropienia ulepszaczy a jest ich bardzo dużo, wiec wprowadzimy również nowy wygląd tych broni oczywiście unikalny :)

Zrobimy tak aby grało się wam lepiej pozdrawiam

Serwer ON

Opublikowano

Zmiana wyglądu broni na 95

Witam
Wiecie ze na serwerze są bronie na 95 lvl które wyglądają okropnie i średnio pasują do serwera
w najbliższych dniach zostaną zmienione grafiki broni na 95 na zupełnie nowe unikalne modele

onqh.jpg

(na broniach będzie widnieć napis Ravia)
Opublikowano

Przyjemnie sie gra na serwerze. Serwer jest atakowany 1/4 2/4 dnia jakby ktos nie wiedzial i wszystko hula :)

Wszystko mozna na lajcie zdobyc w grze, kazdy znajdzie tu cos dla siebie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

serwer fajny, ale ubicie samemu metina/bossa o normalnej porze graniczy z cudem (dzis koles 70 lv ksuł mi metki 55 na sohan) , nie mówiąc już o botach w m1...

Opublikowano

atmosfera? wszedzie ksują, pełno gimbazy

A gdzie nie ksują ? Gdzie nie ma gimbazy ? Teraz zastanów się czy pisanie tego miało jakiś sens. Co do servera polecam.

Opublikowano

Elo ludziska. Ile jest ludu w okolicach 20 godziny ?

Isamu ostatnio napisal bylo 1,2k Graczy online

serwer fajny, ale ubicie samemu metina/bossa o normalnej porze graniczy z cudem (dzis koles 70 lv ksuł mi metki 55 na sohan) , nie mówiąc już o botach w m1...

w M2 , Dolina , Sohan sam nie ubijesz ale np. Las czy Red las nie ksuja jada obok jak walisz metka :) Czasami trafi sie gimbus ktory ksuje metki 70 .. ale rzadko.

image.png

Opublikowano

Isamu ostatnio napisal bylo 1,2k Graczy online

w M2 , Dolina , Sohan sam nie ubijesz ale np. Las czy Red las nie ksuja jada obok jak walisz metka :) Czasami trafi sie gimbus ktory ksuje metki 70 .. ale rzadko.

Nie zgadzam się z Tobą - na spokojnie da się metka ubić - mamy do dyspozycji przecież wykrywacze kamieni metin.

A tu 3 odcinek z serii Zagrajmy na Ravia.eu :

http://www.youtube.com/watch?v=LV3HzoW8Bok&feature=youtu.be

Pozdrawiam Sh4ke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...