Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda tylko, że tyle botów dropi hematy.

Można by zrobić drop hematów od 25 lvl i zwiększyć go po 25 ;P

Wtedy by szkoda było tak expić każdą postać do 25 ;)

@edit Spaxor to jest spam ? Ty kurwo nędzna szmato zajebana ! gówno jady zajebane,

kurwa nic nie dajecie a nagle za 10 postów po 5 % kurwa zjeby pojebane.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

ISamu odpowiesz mi na PW na ten znikający item ?? Mówiłaś że moge śmiało pisac to robisz harlem shake jakieś zamiast odpisac co zajmie 2-3 min max ;x

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

2x Up Bo ty myślisz że mają czas żeby cię łaskawie obsłużyć?. Napisz na forum i odpisze ci.

Jakoś nymfa zawsze ma czas aby pomóc w sprawie serwa, powiedziała że mam się zgłosić do IsAmU na ts to chyba tak mam zrobić nie?

Po 2 zblokowani IP z za granicy i lipa mieszkam w Holandii i na stronke ani ts nie wejde...

Do tego FuFu aka wózek ddosuje serwer jak pojebany -.-

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

MOderatorze Spaxor (z mpc forum) jesteś zjebem i kurwą. I naucz się terminu "spam" co to znaczy idioto. Definicja tzw. cioto zjebana.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Co to ma być? Konkurs OX , nie dość , że po czasie , to jeszcze nie było informacji , że można wchodzić i wiele osób załapało się tylko na "Oglądaj" . Po kilku pytaniach wywaliło serva?

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Może zanim się udzielisz to zaczekaj na wypowiedź adminów , nie dość , że wiecej ludzi niż na pl'u to jeszcze pewnie specjalnie atakowali server. Rekompensata napewno będzie także nie wiem po co ten płacz.

Opublikowano

Może zanim się udzielisz to zaczekaj na wypowiedź adminów , nie dość , że wiecej ludzi niż na pl'u to jeszcze pewnie specjalnie atakowali server. Rekompensata napewno będzie także nie wiem po co ten płacz.

NIby będzie co znowu ox? Znowu 2k ludzi na 1 mapie?

Nawet z O na X się nie dało przejść, do tego przy pytaniu była odpowiedz O stałem tam i tak nie zaliczyło -.-

Taki serwer a ddosów nawet nie mogą odbić/zablokować jakoś inne serwery są zabezpieczone :angry:

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ja nie płaczę tylko wyrażam swoje zdanie na temat OX na tym servie . Ilość ludzi ok , ktoś ma mocną maszyne to nie ma lagów czy klatkowania . Na lagi nie narzekam tylko chodzi o to , że jeżeli ten server jest profesjonalnie porwadzony to eventy też powinny być zoorganizowane profesjonalnie , już nie chodzi mi o to , że mieli problemy , ale np. o to , że kiedy można było wbić na OX to było zero informacji , że wejście otwarte.

Rozumiem też to , że server jest popularny i są przeprowadzane ataki . Nie mam im tego za złe , takie czasy. Ktoś zazdrości to atakuje..

Mam prawo wyrazić swoje zdanie na każdy temat. Moge wyrazić opinie negatywną lub pozytywną. A ty wyjeżdżasz z płaczem. Napisałem co mi się nie podobało , to nie jest płacz.

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Gdyby tak:

-informowali o tym, że Arena OX jest otwarta i mozna wchodzic (Zenith, dalczego nie pisałeś?)

-Weles stworzył nową Arene OX, wiekszą dwukrotnie, a moze i trzykrotnie?

-na mapie OX zablokowano jazdy na koniu (np. Wsiadasz na konia, przechodzisz na OX przez Uriel, teleportuje Cie na Arene i Twoja postac nie siedzi na koniu-kon znika)

-podawali informacje aby zdjąc EQ (fakt, dziś wiekszosc miała zdjete, ale nikt na Czacie z administracji nie napisał ,, Prosimy o zdjecie EQ''), a nie kazdy czyta forum

byłoby zajebiście

Jakiś wspaniały komputer nie kazdy gracz Ravii posiada, pomyślcie chociaż o jakimś zminimalizowaniu lagów.

Szkoda, że dziś nie wypaliło.

Ponoć jutro nagrody mają być lepsze, ciekawsze.

No jestem ciekaw :>

Opublikowano

I chujnia...

Juz była 1 runda, z czego 2/3 wywaliło.

Przzed chwila 2 runda i znow 2/3 wywalilo.

Ci co zostali na OX latwo sie dorobia na tych banalnych pytaniach. I nie pisac mi tutaj ze tylko krytykowac potrafimy, bo widocznie Wy nie potraficie przeprowadzic OX -_-

Opublikowano

wiadomo ile trwa ta konserwacja?

Dziś o 22:00 serwer gry zostanie wył w celu konserwacji potrwa to od 20-40 min
Cel konserwacji :

- Naprawienie kilku kont graczy (zainteresowani muszą być na ts3.org.pl)

- Naprawienie bonusu w hełmach na 60 lvl

- Dodanie jednej skrzyni do Komnaty Żmija

Czytamy Forum .

@Topic na serwerze gra sie teraz przyjemnie 0 lagow .. w Wysraj widac coraz wiecej osob oby ta liczba byla taka co dawniej . ;P Pozdrawiam i jeszcze raz Polecam

image.png

Opublikowano

Nie miłosierne lagi przed konserwacją były, ciekawe czy po nadal będą występywać ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...