Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten licznik przeglądających na stronie dobrze działa?... pamiętam jak kiedyś było tam grubo ponad 600 a teraz 47? tak spadło

Opublikowano

Co z serwerem?

i btw nie dochodzą mi maile aktywacyjne konto na forum ;/

Musisz czekac na TS na Benq aby Ci konto aktywował. Recznie trzeba :/

server off poniewaz przenosza na inna serverownie, za 20-40min pewnie bedzie ON

Opublikowano

Mam pytanie, majac np. pd z isa na jeszcze 3 dni i kupujac nastepny na 30 dni to bedzie na 33 dni czy na 30 dni a tamten przepada tak jakby? bo tam jest napisane, ze sie nie sumuja, ale w jakim sensie, w takim, ze 2x bonusu nie daje to oczywiste, wiec stad moje pytanie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie, majac np. pd z isa na jeszcze 3 dni i kupujac nastepny na 30 dni to bedzie na 33 dni czy na 30 dni a tamten przepada tak jakby? bo tam jest napisane, ze sie nie sumuja, ale w jakim sensie, w takim, ze 2x bonusu nie daje to oczywiste, wiec stad moje pytanie.

jak kupisz bedziesz mial na 30 dni .

@ Isamu czemu tak robicie ? Mialbyc event i go nie ma 3 Chanele padly ok. godziny 14. od 14 do 19 jest 1Chanel i w grze nie mozna nic praktycznie robic bo za duzo ludzi wszedzie .

image.png

Opublikowano

jak kupisz bedziesz mial na 30 dni .

@ Isamu czemu tak robicie ? Mialbyc event i go nie ma 3 Chanele padly ok. godziny 14. od 14 do 19 jest 1Chanel i w grze nie mozna nic praktycznie robic bo za duzo ludzi wszedzie .

Nie miało byc eventu :>

Dziś ma być zapowiedź eventu :) W grze ,,dziecioki'' podniecone pisali bzdury przez cały dzień i tak wprowadzili dużo osob w bład.

Mają poważny problem z channelami. Nawet sami nie wiedzą w czym problem, miejmy nadzieję, że zaraz naprawia

Opublikowano

Te channele to totalna masakra na jednym ch nie można nawet metka spotkać , bo ludzie co 5 kroków ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

miala byc nowa serwerownia i lepsza sytuacja, a tu na nic. To jedyny serwer jaki znam ktory tak sobie kiepsko radzi z ddosami. Praktycznie nie ma dnia, w ktorym nie padloby chociaz jedno ch. bonus w helmie na 60lvl mial zostac odbuggowany. ten z blokiem ciosu. ostatnio niby został. A jednak nie, zrobiłem test, zdjalem eq gdzie jest blok ciosu, zalozylem helm i zamiast bloku DALEJ JEST ODBICIE.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie miało byc eventu :>

Dziś ma być zapowiedź eventu :) W grze ,,dziecioki'' podniecone pisali bzdury przez cały dzień i tak wprowadzili dużo osob w bład.

Mają poważny problem z channelami. Nawet sami nie wiedzą w czym problem, miejmy nadzieję, że zaraz naprawia

Isamu sam wczoraj napisal ze w Niedziele o 19 odbedzie sie zuo. :p

image.png

Opublikowano

up.

Zazwyczaj server wyłaczaja jak robia cos powaznego. Mniemsze aktualizacje robia przed kilka godzinna wczesniejsza informacja.

Mocno dzis atakowali...

Opublikowano

no to od kad stoi serwer, nie moga sobie poradzic z ddosami? jakos na innych serwerach nigdy nie bylo takich problemow, chociaz stoja duzo dluzej od ravii i sa/byly duzo bardziej popularne. poza tym skoro tak jak ludzie pisza to gdzie bylo info o nowej mapie czy o jakims gownie do automatycznego wlaczania kanalow?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma żadnej nowej mapy, po prostu serwer jest cały czas atakowany DDoSami a administracja nie ogarnia.. A ja chciałem sobie poexpić. Ludzie nie wmawiajcie sobie, że będzie lepiej. Admini po prostu sobie nie radzą, chociaż w serwer jest wpompowane mnóstwo kasy na IS..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czytaj forum Ravii.

To nie wina administracji ze chujmorka atakuje.

2 njwieksze hardy walcza o graczy tylko ze Grubas jedzie po bandzie i atakuje.

Ravia ma najlepsze zabezpieczenia ale sobie nie radzi od czasy do czasy.

Teraz ida wielkie zmiany, moze nie dlugo uda sie jeszczw bardziej wyeliminowac ataki.

Opublikowano

Czytaj forum Ravii.

To nie wina administracji ze chujmorka atakuje.

2 njwieksze hardy walcza o graczy tylko ze Grubas jedzie po bandzie i atakuje.

Ravia ma najlepsze zabezpieczenia ale sobie nie radzi od czasy do czasy.

Teraz ida wielkie zmiany, moze nie dlugo uda sie jeszczw bardziej wyeliminowac ataki.

najlepsze zabezpieczenia? xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

nie chujmorka kurwy tylko inni ludzie, fubu nie ma nic z tym wspolnego

isamu czekam za zwrot hajsu z pompymt2

Opublikowano

najlepsze zabezpieczenia? xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

nie chujmorka kurwy tylko inni ludzie, fubu nie ma nic z tym wspolnego

No dobra. Jedne z lepszych. Duzo kasy przelewaja na maszyne aby to trzymało sie kupy.

Fakt lipa ze codziennie musi zawsze wywalic channel lub channele a co tydzien to calkiem off ale trzeba zyc.

Co do brwi to ja sie juz nie wypowiadam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...