Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamięta mnie ktoś z PrimeUnderland? Lub tego wcześniejszego ? Darecki pamiętasz swoj nick 'Skoins' (czy coś takiego)

Tutaj RuSSeK :) Cinka i Rannathura pamiętam ! :D

Pracujcie chłopaki, bo jesli ten serwer będzie tak dobry jak poprzednie to będzie moc ! Ew. może być lepszy ^^

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mnie pamiętasz? na mc używam mojego prawdziwego nicku (cinek przestaję używać) Nie pamiętam bym na ich poprzednim serwie był

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Ponad 1000 postów :P Ludzie widzą że serwer ma duże zainteresowanie więc reklamują swoje :D Jeszcze nie jedną reklamę zobaczymy ;)

Nie bądź leszcz daj +

Opublikowano

Kto reklamuje inny serwer?

Cinek na PrimeUnderland na 100% grałeś pod nickiem Cinek

Na poprzednim nie grałeś :D Tam nawet Pitbull nie grał :O To były początki iDareckiego ^^

Opublikowano

A u was jak tam choinka ubrana ? :) A wy Pitbull i iDarecki macie w planach dodać coś na święta na serwer ? Jakieś prezenty, choinki itd ;)

Nie bądź leszcz daj +

Opublikowano

Serwer nie wystartuje w tym roku, także po kiego chuja, to raz. A dwa to choćby stanowisko Dareckiego na temat świąt, także nie liczyłbym na to, że mikołaj w tym roku do was przyjedzie :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Mam dla was questa :D

Przeczytajcie cały temat od początku ..

Ja właśnie go wykonałem ;p

Czytam od 11:00

@SPAM

Kiedy przewidujecie start?

styczeń ? luty? wakacje?

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

mogę mieć prośbę? Czy moglibyście z okazji świąt (jeśli obchodzicie) dać jakiś filmik, taki jakby trailer, w którym parę elementów byście pokazali (np, jakiś przykładowy skill, jeśli jest jakaś niekonwencjonalna broń itd) To byłby świetny prezent (lepszym byłby tylko sam serwer)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

mogę mieć prośbę? Czy moglibyście z okazji świąt (jeśli obchodzicie) dać jakiś filmik, taki jakby trailer, w którym parę elementów byście pokazali (np, jakiś przykładowy skill, jeśli jest jakaś niekonwencjonalna broń itd) To byłby świetny prezent (lepszym byłby tylko sam serwer)

Są już filmy z enchantami nowymi, po za tym ss-ów mnóstwo

Przeszukaj se temat

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

No tak, ale filmy są o rzeczach typu statystyki broni. Nic o wspomnianych wcześniej KUNIACH, nic o nowych broniach, czarach. O to chodzi. :D

Opublikowano

Aż tak bardzo mnie zdziwił ten zombie , do tego by napisać pytanie o ten ss czy zombi i także inne moby bendą miały dokładniejszą budowy ciała i ciekawiej będzie się rozwalać je czy to specjalny ss zrobiony w programie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...