Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
musisz miec wlaczonego serwa

a po 2

tam trzeba wpisac swoje ip ale z koncówka 100

Mam właczone virtual pc portmap i mam wpisane IP z hamachi z koncowka 100 i ten sam błąd :/

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA mam problema

mam GM

i dałem se kase ak dużo że wyskoczyło 0 sprzedaje dodaje mi 0kasy dropie dodaje 0 kasy

dodaje przez komende tez 0 kasy leci robilem reset Nic nie pomoglo

Opublikowano
To zmień z końcówki 100 na swoją i spróbuj połączyć

A jak się nie da to zmień na 100 i spróbuj ponownie i tak może do skutku :P

Nic to jednak nie dało ;/

Opublikowano

Czy ma ktoś alternatywny link do ściągnięcia zzyt2? Potrzebuje, aby mój serwer działał. Nie chce takiego z oficjalnej strony, tylko megaupload, lub coś podobnego.

Opublikowano

mam pytanie czy można dodać nowe konta przez użytkownika który zrobił prywatny serwer? na przykład kumpel zrobił serwer i nie ma strony do reje , to on może mi zrobić konto ? i w jaki sposób? proszę o pomoc

Jak Pomogłem To możesz dać +

Opublikowano

Czemu u moich kolegów jest bład podczas

Mam włączonego portmapa

Serwer tez

ON

na moge grać a oni nie czemu ? tak jest

jak wpisywałem w sysinstall ip itp

to zamiast 255.25.25.25 cos takiego to wpisalem

255.0.0.0

ale jak 2 raz właczam Virtual PC i chce wchodze w sysinstall to na nowo mam te tare ustawienia nie zapisaly sie moze to od tego ?

Opublikowano

post-84443-1256738467_thumb.jpg

Otoz mam taki problem. Nie widze nazw mobkow <jak na obrazku>. Jak zrobic zeby mozna bylo zobaczyc je na nowo <dodam iz w Navicat wszystko jest poprawnie ustawione>. Z gory dziekuje i daje 5 za pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano
post-84443-1256738467_thumb.jpg

Otoz mam taki problem. Nie widze nazw mobkow <jak na obrazku>. Jak zrobic zeby mozna bylo zobaczyc je na nowo <dodam iz w Navicat wszystko jest poprawnie ustawione>. Z gory dziekuje i daje 5 za pomoc. Pozdrawiam

gdzieś kodexior napisał jak to zrobić

jak znajdę to ci dam linka

to był temat o całym spolszczeniu róznych npc itd.

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Ja mam problem, mam zrobiony server i ja mogew sobie na niego normalnie wchodzic, ale problem w tym ze inni nei moga, wszytko odbrze zrobione w sysinstall, hamachi tez odbrze w dokumecie tekstowym mc IP wpisalem z koncowka 100, koledzy moje normalne IP bez 100 portmap wlacyzlem ale nei iwem czy dobrze.

Prosze screen jak to wyglada.

A i jak cos Sygnal neta na moj komp idzie przez router.

bez_tytu_u.bmp

Opublikowano

Ja też mam problem ;D

Mianowicie: mogę wejść na serwer z konta rain, ale gdy wybiore postać i załaduje się gra, to dostaje takiego laga, że absolutnie nic nie moge zrobić. Dodam też, że nie mogę otworzyć bazy w navicat.

Opublikowano
Ja też mam problem ;D

Mianowicie: mogę wejść na serwer z konta rain, ale gdy wybiore postać i załaduje się gra, to dostaje takiego laga, że absolutnie nic nie moge zrobić. Dodam też, że nie mogę otworzyć bazy w navicat.

w navicat dajesz swoje ip z końcówką .100

a co do lagów to powiedz jakiego masz kompa?

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Na moim privie nie mogę przechodzić przez przejścia z M1 do M2. Da się tylko w taki sposób że gdy podejdę do teleportera i dam żeby mnie teleportował do doliny orków to przerzuca mnie do m2. Przejście na pustyni do M1 ani z góry ani z wszystkich innych lokacji. Na portmapie mam odblokowane wszystkie porty. Próbowałem logować się przez chińskiego launchera i przez spolszczenie w obu przypadkach jest taki sam efekt.

Działają tylko przejścia do M3 małp i innych "jaskiń"

Opublikowano

Witam.. Mam pewien problem ustawiłem już wszytko z serverem. Wszytko jest ok. Virtual wykazuje, że server działa. Ale gdy chcę się zalogować pisze błąd podczas łączenia się z serverem;/ Czy muszę mieć Navicat żeby połączyć się z serverem? Bo otóż to mam problem z Navicat gdy chcę się połączyć wyskakuje mi pewien błąd.

Szukałem tego już 2 dni ale nie mogę znaleźć;/

Błąd Navicat:

2003 - Can't connect MySQL

Podobno problem ten można rozwiązać gdy zmienię Ip Virtuala.. Ale nie mam pojęcia jak.... Co zrobić?!

Nagroda za pomoc:Dam 5x5 oraz Gm'a na moim servie..

GG:12751824

I jeszcze raz zapytam czy trzeba być podłączony do NaviCat aby połączyć się z naszym serverem?..

Opublikowano

Witam mam problem z skillami mianowicie nie mogę dodawać punktowy do skila 3strone ciecie proszę o pomoc 5 będzie dla osoby która pomoze prosil bym o info na gg 7367252

Opublikowano

ej a moze wy wiecie mam taki problem nie wykrywa mi zadnych kart mam tylko te 3 a powinny byc z 4-5 ;/ i nie ma tej lobo...

76561198032469690.png
Opublikowano
Witam.. Mam pewien problem ustawiłem już wszytko z serverem. Wszytko jest ok. Virtual wykazuje, że server działa. Ale gdy chcę się zalogować pisze błąd podczas łączenia się z serverem;/ Czy muszę mieć Navicat żeby połączyć się z serverem? Bo otóż to mam problem z Navicat gdy chcę się połączyć wyskakuje mi pewien błąd.

Szukałem tego już 2 dni ale nie mogę znaleźć;/

Błąd Navicat:

2003 - Can't connect MySQL

Podobno problem ten można rozwiązać gdy zmienię Ip Virtuala.. Ale nie mam pojęcia jak.... Co zrobić?!

Nagroda za pomoc:Dam 5x5 oraz Gm'a na moim servie..

GG:12751824

I jeszcze raz zapytam czy trzeba być podłączony do NaviCat aby połączyć się z naszym serverem?..

u mnie pomoglo przeinstalowanie systemu

Opublikowano
w navicat dajesz swoje ip z końcówką .100

a co do lagów to powiedz jakiego masz kompa?

Próbuję wyświetla się komunikat: can't connectiofn from (moje IP) i jakiś numer błędu chyba

Kompa mam procek : AMD Sempron 1,75 ghz 1,5 GB RAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...