Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej mam problem

jak odpalam serva to wyskakuje blad z network is unreachable

naciskam print screen czekam 5 min i wyskakuje blad podczas lonczenia co jest??

11186.jpg

19052.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem, że co minutę, dwie wywala każdego z serwera... czy to gram sam czy z kumplem czy z kumplami czy ze stadem pełnym z hamachi... Mam ok. lub ponad 3GB RAM, a na virtual PC pokazuje 2870MB... na silniczek wywaliłem jakieś 1200MB...

Wystawiłem 1200MB - kicki

Wystawiłem 780MB - kicki

Wystawiłem ok. 1500MB - kicki

Wystawiłem ok. 1950MB - kicki -,-

Jest na to jakieś "lekarstwo"?

zenm.png

Opublikowano

A ja mam głupi Problem bo W Virtual Pc jak otwieram i daje START to pojawia się te okno i na dole zamiast pola do wpisania loginu pisze Timeout i Failure wie ktoś co mam na to poradzić ;P Będzie 5

Opublikowano

Wita moj problem wyglada nastepujaco.

Mam wlasny server pod Hamachi wszystko ladnie chodzi z tym ze nikt nie moze wejsc pomimo to ze sa juz na hamachi w czym tkwi problem?

Opublikowano
Wita moj problem wyglada nastepujaco.

Mam wlasny server pod Hamachi wszystko ladnie chodzi z tym ze nikt nie moze wejsc pomimo to ze sa juz na hamachi w czym tkwi problem?

na pewno logują się na końcówce .100

a mają na normalnej :)

1336210110-U81772.png

Opublikowano
na pewno logują się na końcówce .100

a mają na normalnej :)

Mógłbyś troszkę jaśniej? Mam ten sam problem co Niwa, kumpel który postawił serwer bez problemu łączy się do gry, natomiast ja nie mogę.

Opublikowano

elo,

mam serwa na hamachi, oczywiście mi działa ale innym nie ...

w navicat są nowe konta czyli jest webserv powiązany z serwerem ale oni mają błąd łączenia.

co jest?

Opublikowano

A ja mam problem z moim privem mam GM itd

I chce miec Konia

Dałem se 21 poziom konia Przywołanie na 100

i ta ksiazke klikam i kon sie nie przywoluje czemu?

Opublikowano

Mam problem na własnym servie gdy klikam np w Staruszka co teleportuje na inne mapy to pojawia mi sie jakis chisnki napis na dole i nic sie nie dzieje co mam zrobic :((( ODP BEDZIE 5

Opublikowano
mam problem,gdy odpalam grę n spolszczeniu nie mogę gadać z różnymi NPC typu dozorca,starsza pani,straznik wsi.O co chodzi?

Da się tylko na chińskim

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

ZROBIŁEM SPOLSZCZENIE DO SERWA LOGUJE SIE NORMALNIE MAM WYBOR POSTACI PASEK SIE LADUJE DOCHODZI DO KONCA I WYLACZA CALY METIN O CO CHODZI ??? PROSZE O POMOC

Opublikowano

czesc mam problem z robieniem serwa, opisze dokladniej... robie wszystko jak w opisie przechodze do tworzenia tego czegosc w virtual pc, wszystko ok stworzylem dysk daje start czekam przez dluzszy czas i nic sie nie dzieje... ciagle jest ten tekst: "Reebot and Select proper Boot device or Instert Boot Media in selected boot device" o co chodzi ? ;/

moje gg 8778038 zawsze niewidka

Opublikowano

Elo!

Mój problem polega na tym iż zrobiłem swój serwer i wszystko działa, normalnie loguje się na postać, ale nie mogę być GM. Sprawdzałem wszystko, IP itp i all w Navicat mam dobrze. Przeglądałem wszystkie poradniki na forum i robiłem tak jak tam piszą ale nic z tego. A i jak włączam serwer to mogę się zalogować tylko na CH1 i CH3

Pozdro !

jak cos to gg 9043234

Opublikowano
Elo!

Mój problem polega na tym iż zrobiłem swój serwer i wszystko działa, normalnie loguje się na postać, ale nie mogę być GM. Sprawdzałem wszystko, IP itp i all w Navicat mam dobrze. Przeglądałem wszystkie poradniki na forum i robiłem tak jak tam piszą ale nic z tego. A i jak włączam serwer to mogę się zalogować tylko na CH1 i CH3

Pozdro !

jak cos to gg 9043234

w gmhost wpisujesz normalne ip hamachi i w gmlist też...

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Mi sie dzieje cos takiego wlanczam serva loguje sie wpisuje./strt i czekam az do tego mometu co na obrzku i tak sie konczy wgrywanie zatrzyma sie na dobre co jest ?? bladno.png

Opublikowano

Siema chcialem usunąć konto rain w Navicat ale zapomniałem skopiować tego kodu itp

jak ktos może to niech mi poda

w navicat common account

co jest napisane w poszczególnych miejscach

real_name

social id

albo niech skopiuje wszystko co było przy koncie rain bedzie 5 x2

i tu wklei

Opublikowano

Co zrobic jak ja normalnie smigam po serwie a nikt inny nie moze sie polaczyc, tylko ma Blad podczas laczenia sie z serverem? Oo

1. Czy to możę być wina tego, że mam router?

2. Co mogę mieć źle skonfigurowane?

43242342423.jpg]
Opublikowano

Ja mam taki problem:

Gdy chce zrobic konto na swoim servie przez program navicat i klikam 2x na ten server co mam w navicat i nie chce się połączyc wyskakuje taki błąd:

2003 - Can't connect to MySQL sever on (moje IP) (10060)

Pomóżcie

Opublikowano
Ja mam taki problem:

Gdy chce zrobic konto na swoim servie przez program navicat i klikam 2x na ten server co mam w navicat i nie chce się połączyc wyskakuje taki błąd:

2003 - Can't connect to MySQL sever on (moje IP) (10060)

Pomóżcie

jakie ip wpisujesz ?

musisz mieć też włączonego serwa...

1336210110-U81772.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...