Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak podmieniam obrazek główny przy wyborze serwera, to potem mam podczas gry w "C" czyli tam staty itp. jakieś drewno zamiast ikon ? Jak to naprawić ?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DUPA NOBY ALE NAPRAWDE TEPSZYCH LUDZI TO JUŻ NIE WIDZIAŁEM NA WSZYSTKIE WASZE PROBLEMY MACIE ODPOWIEDZI PRZECZYTAJCIE CAŁY TEMAT TYLKO ZE Z PYTANIAMI LUDZI WSZYZSTKIE POSTY I BD GIT

POZDRO

Opublikowano

mam problem,wgrałem pliki przechodze do ekraniu logowania i wpisuje byle jakie passy i pisze niepoprawna nazwa użytkownika lub haslo,wpisuje poprawną nazwe użytkownika i hasło i wyskakuje bład podczas łaczenia sie z serwerem ;/ serwer jest postawiony na plikach badara.

Prosze o pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Te pliczki charakteryzują się oczojebnymi hwangami ew. stalkami.

No ale same mapki ( respy troche zajmują czasu )

Ale jak ktoś ma map pointera to raczej zrobi to w mig

^^

Praca jak praca , najważniejsze że udostepnił.

Teraz strach coś udostępnić...

u mnie

kilka tysięcy pobrań a tylko 20-30lajków

Więc polecam się zastanowić przed wrzuceniem czegokolwiek na mpc..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

mam problem,wgrałem pliki przechodze do ekraniu logowania i wpisuje byle jakie passy i pisze niepoprawna nazwa użytkownika lub haslo,wpisuje poprawną nazwe użytkownika i hasło i wyskakuje bład podczas łaczenia sie z serwerem ;/ serwer jest postawiony na plikach badara.

Prosze o pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

LOL, Po co tyle spamujecie, doda jak bedzie mial ochote, a tak z po za tym to wy kurde tylko czekacie na poprawki, a nie szybciej jest samemu?

"…ale ,ale ja nie umiem" - no ja też nie umialem, ale coś z poradnikow i sam testuje, a nie czekac na poprawki -,- kpina, żeby tacy idioci miały wlasny serwer! ( idioci, poniewaz jak sie nie skapniesz w polaczeniu poradnikow + ! Inteligencji ! iak coś edytowac, to mam inne synonimy,ale nie lubie szpanowc wylgaryzmami.)

Pozdrawiam !

Opublikowano

Siemka, sorry że takie dziwne pytanko... ale mam problem, a mianowicie nie mogę wchodzić na inne mapki niż Dolina Orków, Miasta oraz Atla V1...korzystam z pliczków By Badar. Co zrobić aby można było wchodzić na inne mapki? Za wszelką pomoc plusy +

Opublikowano

rykox mam problem :( bo niemoge zrozumiec skad ten plik game wziasc i gdzie wsadzic wiem banalne pytanie ale niewiem :(-.-

Opublikowano

siema moge prośić o plik monster 2 epk bo mam bład jak sie wypakowuje z góry dzięki a i żeby nie było nie ide na łatwizne tylko miałem długą przerwe i przypominam sobie co i jak

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma te pliczki na komputerze mógłby wyciągnąć mapy ze strony serwera i clienta z mobami?

Na prawdę wielka prośba. Poleci limit Lików.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Downloady nie działają mi :c, mógłby ktoś podać działający link do clienta i launchera ?

@EDIT. Już mam, czemu gdy wchodzę na serwer "Błąd podczas łączenia z serwerem" ? Porty odblokowane, portmap włączony, serwer też, wgrałem i gdy wbijam przez launchera "Błąd podczas łączenia z serwerem" Pomocy ! : C

@EDIT2: Ogarnąłem wszystko sam, serwer śmiga, leci +, zarąbiste ;) .

@EDIT3: Dobra, wszystko ok, ale czemu nie mogę dać sobie lvla 250 ? Gdy daje /l 250 to nic się nie dzieje, moge tylko do 150, i gdy używam pierścienia tp nie mogę się teleportować na mapę duchów, gdy klikam na nie i kontynyuj nic się nie dzieje, pomocy !!

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Downloady nie działają mi :c, mógłby ktoś podać działający link do clienta i launchera ?

@EDIT. Już mam, czemu gdy wchodzę na serwer "Błąd podczas łączenia z serwerem" ? Porty odblokowane, portmap włączony, serwer też, wgrałem i gdy wbijam przez launchera "Błąd podczas łączenia z serwerem" Pomocy ! : C

@EDIT2: Ogarnąłem wszystko sam, serwer śmiga, leci +, zarąbiste ;) .

@EDIT3: Dobra, wszystko ok, ale czemu nie mogę dać sobie lvla 250 ? Gdy daje /l 250 to nic się nie dzieje, moge tylko do 150, i gdy używam pierścienia tp nie mogę się teleportować na mapę duchów, gdy klikam na nie i kontynyuj nic się nie dzieje, pomocy !!

Obiecanie nie dawno pliki v2.1 są już dostępne.

Za pomoc w cliencie dziękuje Venir.

Dziś lub jutro jeśli nie będzie problemów pojawi się moje całe gotowe sf dla tych którzy nie radzą sobie z wgraniem.

To na tyle zapraszam do pobierania;)

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dziś lub jutro jeśli nie będzie problemów pojawi się moje całe gotowe sf dla tych którzy nie radzą sobie z wgraniem.

To czekam na twoje pliczki poprawione :)

Opublikowano

No to żeś mi pomógł. Gdy wchodzę w ftp do usr/home/(to tutaj zamiast game jest badar a w nim prawie nic) a nie tak jak na twoim filmiku .. nadal nie da się dać 250 lvl :(

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

jak mam zrobic punkt : 7. W konsoli wpisujemy: <<< cd /usr/home && tar zxvf game_by_RyKoX.tar.gz >>>

to wpisuje w virtual pc cd /usr/home && tar zxvf game_by_RyKoX.tar.gz i pisze no such file or directory .

Opublikowano

No to żeś mi pomógł. Gdy wchodzę w ftp do usr/home/(to tutaj zamiast game jest badar a w nim prawie nic) a nie tak jak na twoim filmiku .. nadal nie da się dać 250 lvl :(

Bo tyle to sam powinieneś z doświadczenia skapować, że w przypadku badara masz chyba usr/serwerfiles a nie usr/home

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...