Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mam serwa by taki nie smialy to mam sciagac tego calego klienta? moze glupie pyt ale nie wiem xD

clienta oczywiście całego.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Mam problem z połączeniem ;>

5. Archiwum <<< game_by_RyKoX.tar >>> wrzucamy do: <<< /usr/home/ >>>

6. Nazwę starego folderu game zmieniamy np. na game2

7. W konsoli wpisujemy: <<< cd /usr/home && tar zxvf game_by_RyKoX.tar.gz >>>

na tym korku nie jestem pewny bo wrzuciłem archiwum tam gdzie było game ale wpisałem to w konsoli core ftp ale nic się nie działo to wypakowałem zmieniłem starego game na game2 i wrzucilem tego game z archiwum później zmieniłem na 777 tak jak ma być

Później zmieniłem w root i serwerinfo w głównych folderze ip na moje z końcówka 100 ale lipa nie łączy się przy wpisaniu start i wybraniu ze ma być tylko ch1 wyświetla się to

62994677759650890863.jpg

Wie ktoś o co kaman? xD

Opublikowano

Mam problem z połączeniem ;>

5. Archiwum <<< game_by_RyKoX.tar >>> wrzucamy do: <<< /usr/home/ >>>

6. Nazwę starego folderu game zmieniamy np. na game2

7. W konsoli wpisujemy: <<< cd /usr/home && tar zxvf game_by_RyKoX.tar.gz >>>

na tym korku nie jestem pewny bo wrzuciłem archiwum tam gdzie było game ale wpisałem to w konsoli core ftp ale nic się nie działo to wypakowałem zmieniłem starego game na game2 i wrzucilem tego game z archiwum później zmieniłem na 777 tak jak ma być

Później zmieniłem w root i serwerinfo w głównych folderze ip na moje z końcówka 100 ale lipa nie łączy się przy wpisaniu start i wybraniu ze ma być tylko ch1 wyświetla się to

62994677759650890863.jpg

Wie ktoś o co kaman? xD

Albo czegoś z game nie wypakowało.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Podczas podmieniania plików by badar na pliki by RyKoX wyskoczył mi błąd RTC BIOS diagnostic error 2 . Co mam zrobić ?

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Pliki sa naprawdę dobre. Tylko moim zdaniem za dużo ulepszania ;] Można byłoby od razu zrobic zbrojki i bronie od +9 do +9 (ale to nie problem :P ) . Ciekawe wyglądy nowych map , zbroi ...

Pliki na prawdę do przerobienia pod 4fun są eleganckie.

1370068748-U661747.png

Opublikowano

@UP

Gdybyś zrobił prywatnego serwa na tych plikach to bym z chęcią zagrał :)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Mam mały problem

Pobrałem sb clienta i dodałem pliczki na serwa ale nie działają mi wszystkie mapki i mam max 150lvl ;(

Pomocy

Opublikowano

Mam Dla kogoś zadanie chce poprostu mieć to co na Metin2 PL , żadnych Hwangów typu zielony tylko sam czysty PL Czy moge dostać gotowe pliczki ? :)

14 lat  

Opublikowano

Posłuchaj on postawił serva 250 a ja chce METIN2 PL CZYLI 99 I Basta Pozdrawiam : )

Ale to lvl to sobie zmien maksynalny,co za problem? Rzeczy, exp itp. to co na metin2Pl, ale nie to

nie ;f

Opublikowano

Posłuchaj on postawił serva 250 a ja chce METIN2 PL CZYLI 99 I Basta Pozdrawiam : )

Wersja plików 3.1 masz tam 99 lvl ....

Opublikowano

Witam mam problem na RykoX v.2 działało wszystko pięknie, więc postanowiłem zrobić od nowa na V2.1.

Wszystko wgrałem na pliki od niesmialego, edytowałem root itp no i gdy chce połączyć się z serwerm piszę Logowanie...

I tak cały czas a dalej się nie uruchamia....

Czemu ?

Opublikowano

Witam mam problem na RykoX v.2 działało wszystko pięknie, więc postanowiłem zrobić od nowa na V2.1.

Wszystko wgrałem na pliki od niesmialego, edytowałem root itp no i gdy chce połączyć się z serwerm piszę Logowanie...

Czemu ?

Opublikowano

Czemu ?

Pliki są dobre widocznie masz coś z kompem albo czymś innym wejdź w navicat napraw all zakładki w zakładce player i account

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...