Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam problem. Zrobiłem serwera na tych plikach ale kolege wywala po wyborze postaci do głównego menu logowania. Co jest nie tak prosze o pomoc. Nagradzam.

Mam włączony port map, hamachi jest, serwer on, kolega ma zmienione w moim cliencie w serwerimfo.py moje ip bez 100 końcówki.

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1. Musi mieć w rootach ip z normalną końcówką

Po 2.Niech użyje lunchera od kszanka V2 i odpala przez "głowę sury" z edytowanym plikiem serverinfo w głównym folderze Clienta

Pozdrawiam: Haronis

PS: Swój problem już rozwiązałem.

Opublikowano

Jak byś mógł to napisz jak rozwiązałeś twój problem Horonis ?

EDIT: Rozwiązałem problem

Opublikowano

Po 1. Musi mieć w rootach ip z normalną końcówką

Po 2.Niech użyje lunchera od kszanka V2 i odpala przez "głowę sury" z edytowanym plikiem serverinfo w głównym folderze Clienta

Pozdrawiam: Haronis

PS: Swój problem już rozwiązałem.

A dodasz jeszcze link do tego lauchera ? Bede bardzo wdzięczny.

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Teraz mam taki problem ponieważ gdy włączam klienta i wpisuje właściwe pasy to zawsze wyskakuje mi "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło " . Serwer jest edytowany , root i launcher też a więc co może być źle ??

Opublikowano

Hmm wrzuciłes widze na multiupload Lecz Nie ma an tym hostingu tego multiupload tylko jakis jest bayfiles i wiecej nie ma nic Nie mógłbyś dać zeby sie pobierało przez multiupload wt edy mi idzie po 1000Kb/s a tak to po 200Kb/s

Opublikowano

RyKoX moglbyś podać mi folder w game w którym znajdują się pliki mapki "lochy zombie" ?

Bo sprawdzałem zobie v1,v2,v3,v4 i to zadne z tych...

Opublikowano

Dlaczego pisze mi błąd podczas łączenia się z serverem? Portmap włączony (porty z moim ip z hamachi z końcówką 100), w serverinfo.py jest moje ip z hamachi z końcówką 100, w navi wszystko działa ale w grze nadal pisze *Ch1 wyłączone* to samo z ch2.

Opublikowano

czy klient od Venira rozni sie czyms od clienta by RyKoX? Króry z nich jest ciekawszy?

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

czy klient od Venira rozni sie czyms od clienta by RyKoX? Króry z nich jest ciekawszy?

Klient od Venira to poprawiony mój klient, poprawił za mnie 6 skil, dodał tabelę bonusów, zmienił wygląd miast i jeszcze jakieś tam drobne poprawki.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Siema, używam twoich plików V2.1 i dziś chciałem sobie edytować nieco resp na nowych mapkach więc wchodze w folder w game z mapkami na pocztake mapa Lesny Zamek znalazłem ze za nią odpowiada folder metin2_map_empirewar01 edytował wszystko śmiga, ale gdy chciałem edytować mapke Lodowy Zamek szukałem w kazdym regenie i zaden nie odpowiada za respienie się nag. Przeszukałem wszystko w zadnym regenie nie było id na nagi. Gdzie więc znajdują się te pliki i jak mam to edytować ? Z gory dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Siema, używam twoich plików V2.1 i dziś chciałem sobie edytować nieco resp na nowych mapkach więc wchodze w folder w game z mapkami na pocztake mapa Lesny Zamek znalazłem ze za nią odpowiada folder metin2_map_empirewar01 edytował wszystko śmiga, ale gdy chciałem edytować mapke Lodowy Zamek szukałem w kazdym regenie i zaden nie odpowiada za respienie się nag. Przeszukałem wszystko w zadnym regenie nie było id na nagi. Gdzie więc znajdują się te pliki i jak mam to edytować ? Z gory dzięki za odpowiedź.

Jak dobrze pamiętam to będzie to:

metin2_map_empirewar02

Lub

metin2_map_empirewar03

di-HLXD.jpg

Opublikowano

1. Witam mam mały problem, pobrałem gotowe SF i jak chce odpalić pokaże mi się okineko czekam 10s. łapie małego laga i taki bład wywala. Pomoże mi ktoś w czym tkwi problem ? Z góry dzięki. Za pomoc daje limt like.

post-159171-0-65723100-1359328690_thumb.jpg

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

@UP: jeśli chodzi ci o to że: np. w śmiercionośnym ostrzu masz włożone kd umiejętności a chceszz jeszcze dożucić kd luda to takiego powiązania nie można zrobić ;) (wybieraj kd luda albo umki.)

@Propozycja: Możesz na te pliki dodać Katakumby?

@błędy znalezione przeze mnie:

1. System ulepszeń:

• królewski hwang(szaman) -> Szmaragdowa Stal(sura) <należy to poprawić (ja u siebie sam poprawiłem ale lepiej żebyś poprawił)
  • królewski hwang(sura) -> Szmaragdowa szata(szaman) < to samo co /\

2. Ikony itemów.

• Zielony klejnot - Ma ikone klejnotu(kolor niebieski) .
  • klejnot(kolor niebieski) - ma ikone zielonego klejnotu

3. Drop yang.

• nie wiem czy to tylko u mnie ale na wszystkich mapach nie leci nic yang.. (tylko sztabki 500k-20kk)

Więcej błędów nie znalazłem jak jakieś będą to napisze ^^

Pozdro kubssonss

Trzaskaj Algide !! ;D

Opublikowano

Mam dużo Prośbe o Podanie Id na eq 250(Bransoleta,Naszyjnik.Kolce,Tarcza,Buty,Hełm) Dziękuję Za Pomoc dam limit + i ***** na Profilu

Czemu sama nie moge zobaczyc : Brak Dostępu do Navi

Opublikowano

Siemka mam mały problem z tymi plikami, taki że nie działają(nie otwierają) mi się handlarze Brat Handlarza Bonią i Zbrojami :) Co zrobić żeby zaczęły działać ?

18706.png

33301.png

350x19.gif

31453.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...