Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć!

Mam pewien problem, z plikami serwerowymi.

Otóż jestem komplentym laikiem, jesli chodzi o takie rzeczy, a chciałam postawić sobie serwer i choć przez te 5 minut poczuć się "Bogiem", ale... Nie wiem do końca co mam ściągnąć. Wszystko po kolei? Coś "we własnym zakresie" trzeba dorwać? Jeśli tak, proszę o listę... ;P

Z góry dziękuję za pomoc (i przepraszam za kłopot). :3

Makoto is not amused.

Opublikowano

@UP. to tak możesz pobrać pełne sf i za pomocą programu VirtualBox lub virtual pc odpalic pliki. (Więcej mi się nie chce tłumaczyć popatrz sb filmiki na yt: "Jak zrobić serwer hamachi metin2" lub cos w tym stylu.

Trzaskaj Algide !! ;D

Opublikowano

3. Drop yang.

• nie wiem czy to tylko u mnie ale na wszystkich mapach nie leci nic yang.. (tylko sztabki 500k-20kk)

Więcej błędów nie znalazłem jak jakieś będą to napisze ^^
Pozdro kubssonss

żeby leciały ci yangi dodaj 3 rękę a co do Błędów to mam jeszcze jeden nie działa teleport do av2

Opublikowano

@2x up: Dzięki wielkie, pokombinuję z tym jakoś.

Kiedyś próbowałam postawić na hamachi, ale plików serwerowych nigdzie nie mogłam znaleźć. ^^

Popróbuję, mam obok chłopaka, który się trochę bardziej na tym zna. :D

Makoto is not amused.

Opublikowano

3. Drop yang.

• nie wiem czy to tylko u mnie ale na wszystkich mapach nie leci nic yang.. (tylko sztabki 500k-20kk)
Więcej błędów nie znalazłem jak jakieś będą to napisze ^^

Pozdro kubssonss

żeby leciały ci yangi dodaj 3 rękę a co do Błędów to mam jeszcze jeden nie działa teleport do av2

TP działa ale przenosi na av1 xD // Prosiłbym kogoś o podanie koordów na av2 żebym mógł naprawić w pierscieniu TP no i możliwe że tutaj podam ^^

Dzięki z tą ręką ^^

Trzaskaj Algide !! ;D

Opublikowano

Wrzucę na swój serwer, lecz podajcie mi też jakiś inny dobry.

Może dam na wrzuć.to?

Podajcie propozycje hostingów.

Poco wzucac? daj torrenta tylko... i powoli sie to rozejdzie i niebendzie problemu z uploadem a jak nie to swojego hostinga zrob :p

Opublikowano

Też proszę o kordy na av2 i nazwę questa na P.Teleportacji

Najprawdopodobniej 2418, 12750.

Jak chcesz się przenieść GM, wystarczy komendą /go heaven2

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jakie hasło do filezilli ? prosze daje like ! i 5/5 SZybko!

Sorki już znalazłem

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

wchodzisz w usr/home/game/share/locale/germany/quest i masz tam quest o nazwie tp.quest kopiuj go np. na pulpit i edytuj przez notepad następnie szukasz coś takiego

elseif 4 == s then
say_title ("Zostaniesz Przeniesiony do Atlantydy V2")
say ("Trzymaj się Mocno")
wait ()
pc.warp ( 153600 , 1203200 )
i tu gdzie masz pc.warp( 153600 , 1203200 ) wstawiasz kordy które podałem te tu są już zmienione jak to zrobisz zapisujesz zmiany wklejasz Questa

wchodzisz w maszynę i wpisujesz cd /usr/home/game/share/locale/germany/quest ENTER

./qc tp.quest ENTER

i powinien się wgrać z poprawionymi kordami

nastepnie piszesz cd ENTER

i resetujesz server

Opublikowano

Bardzo ciekawe pliki serwerowe

Juz pobieram podmieniam i nadaje im prawa i wchodze do gry

Masz like :>

PS@

Pliki zaje.............................

Dziekuje ci bardzo bede miec czas to dam ci 5* w profku

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Opublikowano

ja mam takie pytanko która rubryka odpowiada za to czy item jest dla woja czy innej klasy chciałem naprawić te zbroje ale nie wiem gdzie to zmienić

Opublikowano

@UP: jeśli chodzi ci o to że z królewskiego hw.(szaman) robi sie szmaragd sura to (jade z pamieci xD) chyba Refine proto czy cos takiego i tam zmieniasz w (królewskim hwangu) zeby robilo sie szmaragd szaman a nie sura (sory ze tak nie zrozumiale ale jak nie czaisz to youtube nie chce mi sie o tej godzinie dokladnie tlumaczyc ;p)

Trzaskaj Algide !! ;D

Opublikowano

Jaka jest komenda na wgranie questa oczywiście w bsd.

./qc nazwa_.quest

nie działa... Comannd not found

musisz przejśč do katalogu z questami komendą cd /usr/home/ ... /quest/
Opublikowano

Chcę Dodać resp metina na 250 lvl to nie mogę. Uzywam map Pointer Metin2 Beta , albo sam edytuje w stone.txt.

Stone.txt edytuje z mapki c1 czyli jinno.
Ale metek tam się nie pokazuje.
Prosze o pomoc ;x

Alistria.eu

Opublikowano

M am problem all dodaje dobrze filezilla dziala baza mysql dziala maszyna poprawnie chodzi rooty i serwerinfo dobre jest stronka dziala reje tez ale gdy loguje sie to pisze ''zostaniesz polaczony z serwerem''

nie nie zmienialem tylko wziolem dalem te pliki i juz

portmap ma kazdy port ktory jest potrzebny ma odblokowany pong raczej dobry jest

Jesli ktos pomoze to dam mu like i 5 :>

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...