Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RyKoX, mógłbyś zapodać twój pierścień teleportacji ?

I jakie kordy są na mapę od 210 ,czy 220 ?

Quest na mój tp jest w plikach w questach pod nazwą tp.quest

Co do kordów znajdziesz w queście bo ja nie znam na pamięć.

di-HLXD.jpg

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

RyKoX jakbyś robił jeszcze nowe pliki to mam 107 nowych ulepszaczy !

Ciebie posrało chyba -,- te ulepszacze co są tu nowe to moim zdaniem jest ich za dużo ,ale to sobie samemu zmienie, tak jak ty możesz dodać te nowe 0,o !

I drop z mobów też jakby naprędce robiony lub to nie ty robiłeś(RyKoX) , (:

Opublikowano

Ciebie posrało chyba -,- te ulepszacze co są tu nowe to moim zdaniem jest ich za dużo ,ale to sobie samemu zmienie, tak jak ty możesz dodać te nowe 0,o !

I drop z mobów też jakby naprędce robiony lub to nie ty robiłeś(RyKoX) , (:

Ma racje za duzo ich, musiałoby być w pizdu map, mobów i level minimum 500... bo inazcej na te 250 chyba by nie wyrobił
Opublikowano

Działa 6 skil na tych plikach bo mi nie za bardzo,jak naciskam na niego to sie zaświeca ikona ale nic się nie dzieje jak to naprawić?

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Już nie potrzeba, a na jakich plikach mam postawić ten serwer ? Bo z tego co wiedzę to nie ma tutaj plików na których mam stawiać.

1. W takim krótkim odstępie czasowym dodajemy w 1 poście edit a nie piszemy nowy w odstępie godziny.

2. Masz poradniki np na pliki "takiegoniesmialego" lub "badara"

di-HLXD.jpg

Opublikowano

co Ty człowiekom dajesz...

jak ktoś to wrzuci to mu kupię piwo...

dostaniesz dużego lajka za dobry opis pliczków, chociaż widzę tutaj wszystko z mpc sklejone.

mógł dodać jeszcze niebianki z pl oraz miecze z bety
Opublikowano

• Nie rozumiem nie moge sie zalogowac do navicata.Pliki fajne ale drop kasy praktycznie zaden gdyby nie sztabki to wg... Prosilbym o haslo w przeciwny razie chociaz wytlumacz co zrobilem niby zle ze yangi nie leca.

Opublikowano

Kolego wyzej widze ze masz wysokie od sobie mniemanie...

Btw nadal nie wiem jak mam sie zalogowac do navicata nie potrzebuje zbednych komentarzy jak ten od kolesia wyzej bo mi to wisi,potrzebuje pomocy odnosnie hasla.

Skoro stworzyles cos co uwazasz za swoje to chyba powinnes w tym temacie pomagac ludzia...

Opublikowano

Gdzie wkleić ip swojego hamachi abym mógł się zalogować ? Ponieważ jak włączam lanchera to pisze "Błąd podczas łączenia się z serwerem". Tak więc gdzie wkleić moje ip i jaką końcówką ?

Opublikowano

Witam,

czy te all itemy będą widoczne na kliencie, który był upnięty w plikach RyKoX v1 ?? I 250 lvl ustawia się tak jak na każdym serwie??

Staram się włączyć na tym Cliencie serwa, ale po pierwsze na plikach badar nie moge włączyć tego przez głowe sury" lexico: start egain", a po drugie jedynie moge to włączać przez Kamer Mod'a, który prawdopodobnie on robi to, że nie widac itemów, zamiast ich jest żółć. Nawet bonów nie ma widocznych w tych nowych itemach... tzn jest ich kilka widocznych ale zaledwie jakieś 10, a co z resztą?? ...

I jeszcze prosiłbym o dobre pliki root i binke, oraz scieżke do pliku z pongiem w plikach by Badar.

Proszę o pomoc.

@up Tak da się wgrać te pliki na pliczki by Badar.

EDIT: Dobra już włączyłem launcher na cliencie po wielkich trudach :)

Opublikowano

ALE WY TĘPI JESTESCIE MACIE WSZYSTKO OPISANE W TEMACIE MACIE FILMIKI GDZIE WSZYSTKO WIDAĆ I DLATEGO LAJKI DLA RYKOXA

JAK NIE UMIECIE ZROBIĆ SERWA IDENTYCZNIE Z PORADNIKIEM TO SIĘ POPROSTU ZA TO NIE BIERZCIE BO WASZ SERWER NIE BEDZIE SIE DO NICZEGO NADAWAŁ BRANY

POZDRO

Opublikowano

ALE WY TĘPI JESTESCIE MACIE WSZYSTKO OPISANE W TEMACIE MACIE FILMIKI GDZIE WSZYSTKO WIDAĆ I DLATEGO LAJKI DLA RYKOXA

JAK NIE UMIECIE ZROBIĆ SERWA IDENTYCZNIE Z PORADNIKIEM TO SIĘ POPROSTU ZA TO NIE BIERZCIE BO WASZ SERWER NIE BEDZIE SIE DO NICZEGO NADAWAŁ BRANY

POZDRO

Ogarnij słownictwo.. -.- Jak chcesz się wymądrzać to działu "dzieci do lat 5" -.- Dziwne że akurat w temacie nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie więc nie gadaj że jest odpowiedź na wszystko -.- Szanuje RyKoX'a za te pliczki bo są naprawdę świetne i mam na nich serwer, ale koleś skumaj że mam problem z clientem!! Ogarniasz to?? Czy dalej mam Ci tłumaczyć?? -.- Czytaj uważnie co napisałem to może kiedyś pogadamy.

Opublikowano

POZDRO

Kozak w necie, a ciota w necie ? :) Widać że tak :) Człowieku idź na dwór się przewietrz troszkę, bo komputer już źle na Ciebie wpływa. Przez tzw. kabelek możesz do każdego się postawić a jestem ciekaw czy w realnym życiu też taki "kozak" jesteś. ;)

Opublikowano

Mam pytanie, co jest nie tak z tym lancherem że gdy się loguję to mnie przenosi na 2 stronę [ oczywiście jak wpisze poprawne passy ] a jeśli wpiszę błędne to pisze że passy są nie prawidłowe. Po prostu nie chce mnie przenieść do wyboru postaci. Co jest nie tak ?

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...