Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RyKoX ! Mam problem z nowymi fryzurami i nowymi mapami(av3,lesny zamek itp)

Mianowicie, gdy kliknę PPM na np. afro dla wojownika, to wojownik ma taką fryzurę...:

I gdy chce się przeniesc na nowe mapy(mam jbc. 250) to pisze trzymaj sie mocno i nic sie nie dzieje.. na dodatek, gdy wpisuje /go lesny to wyskakuje takie cos:

50452830682482969131.png

(fryzura dla woja, po kliknieciu ppm na afro, i pokazany blad, gdy wpisuje /go lesny)

help?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sory miałem dodać klienta na speedy.sh. Okazało się, że 3 godziny lekcyjne nie wystarczyły :(. Może później dodam

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

yKoX ! Mam problem z nowymi fryzurami i nowymi mapami(av3,lesny zamek itp)

Mianowicie, gdy kliknę PPM na np. afro dla wojownika, to wojownik ma taką fryzurę...:

I gdy chce się przeniesc na nowe mapy(mam jbc. 250) to pisze trzymaj sie mocno i nic sie nie dzieje.. na dodatek, gdy wpisuje /go lesny to wyskakuje takie cos:

50452830682482969131.png

(fryzura dla woja, po kliknieciu ppm na afro, i pokazany blad, gdy wpisuje /go lesny)

help?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Ja mam natomiast takie coś cały czas na virtual pc http://zapodaj.net/1...977710.jpg.html

Zrestartuj, na virtual box na sf badara często się tak dzieje.

50452830682482969131.png

help?

/go lesny_zamek u mnie działa, jak i pierścień teleportacji przenosi na nowe mapki. Na video możecie nawet zobaczyć. Fryzur nie ruszałem, nie dodałem bo jak dla mnie jest to rzecz niepotrzebna, chcecie to sobie sami dodajcie ją do klienta.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

zmieniłem game bo te od Rykox miało błedy i mam ten bład czy to naturalne?

rename syslog to .log/20120611/syslog/21: No such file or directory 

Opublikowano

Zrestartuj, na virtual box na sf badara często się tak dzieje.

/go lesny_zamek u mnie działa, jak i pierścień teleportacji przenosi na nowe mapki. Na video możecie nawet zobaczyć. Fryzur nie ruszałem, nie dodałem bo jak dla mnie jest to rzecz niepotrzebna, chcecie to sobie sami dodajcie ją do klienta.

aa oky =) nawet lepiej że fryzur nie ma, tylko tak powiedziałem.. a .. nowe mapy sa w ch99 w config? bo mi w konsoli pisze starting ch99 not found czy jakos tak. moze to przez to? serwera nie bede 4 raz robil.. cud, ze wgl. mi sie udalo wejsc :), mozesz mi powiedziec, czemu nie teleportuje mnie? co mam jeszcze raz wgrać?

Opublikowano

50452830682482969131.png

help?

Popraw sobie fryzy co to za problem , tekstury i wpisy i będą śmigały , co do mapy to może jej nie maż w index albo w plikach serwerowych źle dopisane są , może coś źle wgrałeś.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

pliki usr popraw albo wgraj inne.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Jak najbardziej normalne. Spróbuj się zalogować do gry.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ech... nie działa, wgrałem od nowa channel99, chmody 777 ale dalej nie teleportuje =( help..

KOxek..

a tobie te mapy dzialaja? jak tak to dasz mi swoj channel99 i folder MAP ?

Opublikowano

Może ktoś mi pomóc?? Jak chce się zalogowac i pisze logowanie to client mi się wyłącza. Wkleiłem launcher do innego clienta i to samo jest. Jak to naprawic?

Opublikowano

RYKOX ! MAM PROBLEM(NIE PATRZ NA SS WOJA) gdy chce się przeniesc na nowe mapy(mam jbc. 250) to pisze trzymaj sie mocno i nic sie nie dzieje.. na dodatek, gdy wpisuje /go lesny to wyskakuje takie cos:

50452830682482969131.png

( pokazany blad, gdy wpisuje /go lesny)

help? co jest źle !?!?!?!??!!????!!?

Opublikowano

Po 1 rykox mówił że nie wgrywał nowych fryzur do klienta.

Po 2 skoro masz błąd z pierścieniem proponuję ci od nowa wgrać folder germany na serwer = ).

japiertole... to nie zalezy od pierscienia = ) tylko bodajże od CONFIGÓW w danym CHannelu,

PS.

komu dzialaja nowe mapy?tzn. moze sie na nie teleportowac? jak tak to dacie mi swoj ch1 ch2 i ch99? z gory thx.

Help please..... Help.....

http://imageshack.us...213/chybaq.png/

Thank you.

wgraj od nowa pliki.. masz zle haslo do mysql.. czy jakos tak.

znalazlem bug.. ta bron na 250 ktore ulepsza sie az z zatrutego daje chyba 7900-8100 ataku.. gdy naciskam ,,C" mam 400 ataku(bez broni) a gdy zakladam ta bron mam 15k ataku a powinienem miec 8k

Opublikowano

Jesli nie dziala wam chat z Adminami, lapajcie :P

Wystarczy zmienic IP w serverinfo.py

http://www.mpcforum.pl/topic/651663-dlnaprawiony-chat-gm-rozowy-kolor-pw-adminow/#entry4691682

Opublikowano

[TuT] Video jak wgrać pliki by RyKoX na sf by Taki_Niesmialy

[TuT] Video jak wgrać pliki by RyKoX na sf by Badar

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Poradnik najlepszy jaki widziałem RyKoX masz Like :P teraz wgrywam folder Game jak zadziała to we wszystkich swoich postach dostaniesz Like

:)

Niestety nie zadziałało not found, ale pewnie przez to że na plikach M c n c c próbowałem za chwile pobiorę owe pliki serwerowe mam nadzieję że wtedy wszystko będzie dobrze.Dzięki RyKoX za pliki na pewno sporo się nad nimi namęczyłeś.

@Edit

Dziękuje na plikach Taki_Nieśmiały śmiga bez zarzutów

Opublikowano

ja mam problem =) nie teleportuje na nowe mapy.

Opublikowano

pomoze mi ktos.??

otoz po wgraniu plikow Rykoxa do sf niesmialego caly czas pisze mi 'zostaniesz polaczony z serwerem.' prosze o pomoc. beda like

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...