Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Klan MPC

korosor

Klan MPC forum?  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste?cie za stworzeniem klanu MPC forum?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale i tak moim zdaniem team speak lub mumble. Prawie każdy klan ma takie coś. Ale to szczegół. Mam prośbę, możecie powiedzieć mi wyniki naszego castingu bo chyba nie będę mógł brać w nim udziału.

Opublikowano

Nagła zmiana planów, proszę was o przesunięcie godziny na 17:00 albo na inny dzień, mam dzisiaj strasznie zabiegany dzień więc to dla mnie jedyna pora na dzisiaj.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

No to co, 17:00 wybiła, i co dalej? ( nick w wot: FoxRox )

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Dobra, nic z tego narazie nie będzie, musimy uzbierać więcej ludzi, to następny termin to następna sobota ( 15 czerwca ) o 17:00.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

A moze jutro? Mi by pasowalo o 17:00 lub 16:00 w niedziele chyba kazdy w domu nie?

Albo za tydzien w niedziele tez 16:00, 17:00?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up Chodzi o to że więcej osób musi być panie nabijaczu postów :P. Napiszcie do modów żeby przypięli temat lub coś w tej sprawie zrobili.

Opublikowano

Ale skoro są problemy z dowódcą i całym klanem to można by wbić do istniejącego , słabego (bardzo słabego) klanu . Ja jestem w AndroidPolska i nie narzekam bo w Cw to mamy same 6-8 (oprócz założyciela , bo on ma 10) I gramy dla zabawy , prawie każdego dnia są kompanie , a jak nie ma to i tak dużo gra w plutkach.

@up spamerzy są cool :D

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

@rifriesz

Jeny no... Czy beze mnie się to nie uda xD??? zgłaszać podania. Jest środa, w piątek robię ankietę na wybór dowódcy. Mieliście dość czasu, teraz ja spróbuję coś zrobić.

Opublikowano

Nie zauważyłem tego temtu :P

Teraz pora na kazanie, przygotujcie się...

Po pierwsze, przywódca ma się znać na grze, taktykach, komunikacji z członkami drużyny, opanowywaniu sporów itd.

Musi umieć grać, ale nie musi być najlepszy, ważne żeby jego team był najlepszy.

Czas spędzony w róznych klanach (niekoniecznie jako dowódca) ma tu kluczowe znaczenie. Nie muszą to także być klany WoT-a.

Jeśli jest to klan forum, to przywódca musi być na nim aktywny.

Wybranie dowódcy przez pojedynek 1 vs 1 nie ma najmniejszego sensu, a walki 15 vs 15 raczej nie uda się zorganizować, natomiast "zarządnie" randomówką nie jest w pełni możliwe.

I tu pojawia się problem, a mianowice jak sprawdzić umiejętności dowódcze takiego gracza. Według mnie jedynym racjonalnym wyjściem z tej sytuacji jest po prostu zrobienie głosowania na forum, a najwyżej jeśli dowódca zawiedzie to wybierze się kolejnego.

Kolejna sprawa to przebieg tych wyborów.

Najlepiej założyć osobny temat pt. "Wybór dowódcy klanu MPC" i tam niech każda osoba która chce kandydować zostawi aplikacjie. Zostanią wybtane 3-5 najlepsze i wtedy odbędzie się głosowanie. Osobiście moge się tym zająć, ale od razu informuje że nie będę kandydował, ani dołaczał do tego klanu, no chyba że wyrośniecie na pro-ninja klan :P Podejmijcie decyzje, a ja zajme się resztą ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

oban od brudnej roboty:DD

Ja to tam narazie nie mogę do klanu dołączyć.. Mało czasu:D

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Według mnie zrobić głosowanie, kto wygra ten zostanie dowódcą.

b77cad158970a07b3ba554cb3c0309b7.jpg

Zbieram +

51962527089842679212.jpg

Zbieram +

Opublikowano

@oban

Szczerze mówiąc to co powiedziałeś jest kondensacją postów moich i jeszcze jednego użytkownika. Ale jeżeli chodzi o dowódcę to w piątek (przeczytaj kilka postów w tył) zakładam temat z głosowaniem. Tylko ludzie, zgłaszajcie się do jasnej ciasnej.

Opublikowano

Ten klan nie ma szans istnienia.

- Utrzymywanie TSa to nie smsy za 4 zł co miesiąc

-Z takimi wymogami na dowódce to sobie nie pogracie

-Jeżeli już wybierać dowódce to starszą, która jest zdecydowana i bardziej dojrzała. Musi mieć też przynajmniej jeden czołg na końcu drzewka.

-Za mało osób sterujących klanem. Nie poradzą sobie.

-Nie ma szans na jakiekolwiek zwycięstwo z niezorganizowaną drużyną. Żeby nauczyć się grać drużynowo jest potrzebny czas.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...