Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Klan MPC

korosor

Klan MPC forum?  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste?cie za stworzeniem klanu MPC forum?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja także wasze wam mogę pomóc, coś tam wiem bo w koncu prowadze aka w PMHC. Rosire wam może potwierdzic bo naabek jest u mnie w klanie^^

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja także wasze wam mogę pomóc, coś tam wiem bo w koncu prowadze aka w PMHC. Rosire wam może potwierdzic bo naabek jest u mnie w klanie^^

Ty mi tu nie szpanuj. ;d.

Co do dowódcy to myślę, że wymogi które są w miarę dobre to:

-5000 tys bitew

-wiek +17

-znajomość taktyk (+ zaprezentowanie)

Z tymi wymaganiami dowódca powinien nie zawieźć.

@@@edit

Co do dowódcy to wybierzcie 4 graczy, a potem ankieta.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Co do dowódcy to myślę, że wymogi które są w miarę dobre to:

-5000 tys bitew

-wiek +17

-znajomość taktyk (+ zaprezentowanie)

Z tymi wymaganiami dowódca powinien nie zawieźć.

@@@edit

Co do dowódcy to wybierzcie 4 graczy, a potem ankieta.

Dokładnie pierwszy raz się z tobą zgadzam :D Ja postawil bym na crispa ale nie wiem czy on chce;p

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Zróbmy tak, osoby chętne niech piszą do mnie, a ja założę temat z głosowaniem. Bo to się będzie ciągnąć w nieskończoność ;)

Uprzejmie jednak informuję, że kiedy już będzie wybrany dowódca, to walcie do niego z problemami, a nie do mnie.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

hah, kolejny noobek odemnie :D

co do pomysłu Kamla, to ma trochę racji.

Po za tym jak chcecie zakładać klan to musicie mieć jakis komunikator głosowy i serwer bo bez tego ani rusz

76561198001815076.png
Opublikowano

Coś widzę, że stanęliście w miejscu z tym dowódcą.

Ja ciągle jestem za próbną bitwą, a lepiej paroma. Tylko że do tego potrzebny jest jak już wspominałem temat, najlepiej z ankietą gdzie ludzie by się podpisywali, że będą uczestniczyć w bitwie. Trzeba też oczywiście podać datę i godzinę + tier. Musimy razem walczyć, grać. Bez tego się nie zjednoczymy. No i najlepiej sprawdzić dowódcę w dowodzeniu bitwą, tam gdzie jego miejsce.

Opublikowano

heh.... widze i widze ten temat dlugo i nic sie nie dzieje;/ zeby wybrac dowodce to wejdzie wszyscy o okreslonej porze na np. ts3:) (wtedy podejrzewam ze ludzie napewno przyjda) zrobcie kilka walk z roznymi ludzmi i zobaczycie kto sie nada w dowodzeniu :) Ja nie ukrywam ze zrezygnowalem ale za ok. 2 tygodnie mamy juz bitwe a szkoda mi ludzi z ktorymi gram:)

ps.

Nie liczy sie ilosc bitew bo ktos juz mogl grac wczesniej na brata koncie itp... (moze sie zdarzyc ze ktos kto ma 7k bitew to i tak go*no z dowodzenia wie;) ) tylko wlasnie liczy sie pomysl na gre a i wiadomo ze nie kazdy umie dowodzic na kazdej mapie

Opublikowano

Proponowałbym aby chętni zawitali na ts i wtedy by sie ogadalo bo takie pisanie moze byc monotonne i bez efektów.

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

Opublikowano

Crisp być może obędzie się bez ankiety :). Czekamy na taktyki i resztę ;d.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Crisp nie rób nam tego:D jesteś jednym z lepszych na 4um:D

Crisp nie rób nam tego:D jesteś jednym z lepszych na 4um:D

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Mam IV i V tier czołgu , wiec nie wiem czy klan już powstał czy coś a jak coś to mogę dołączyć do klanu nawet mogę wysłać sms :P

Opublikowano

Dobra nie płaczcie mi tutaj "O nie !! nie mamy dowódcy" x126 "Musimy coś zrobić" x555 "O nie.. ja nie moge.. cukierek mi upadł sory chłopaki"

Oban zrób temat: "Kandydaci na dowódcę klanu MPC" Tam piszą TYLKO KANDYDACI

A nie.. "może ja bym doszedł.. albo nie.. o kurczę nie mogę!! "

Rozumiem chwilkę pomarudzić.. ale tutaj to non-stop płacz. Ogarnijcie się. Tak ma nasz klan wyglądać ?? o.O

Nawołuje do ogarnięcia.. I jak nie znajdzie się dowódca +5000 bitew ?? To się weźmie tego co ma najwięcej bitew i już.

Pozdrawiam! ;)

x

Opublikowano

Można to zrobić, bo widzę że tu już tylko jęczenie, ale jakie wymagania stawiamy przed kandydatami ? Bo jeśli nie będzie żadnych minimalnych wymagań to zgłosi się pół MPC :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...