Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Klan MPC

korosor

Klan MPC forum?  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste?cie za stworzeniem klanu MPC forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, wiem głupi temat ale nie mam nic do roboty więc zasyfię trochę forum :P. W mojej mózgownicy spłodził się pomysł stworzenia klanu reprezentującego MPC forum. Jego dowódcą byłby admin albo osoba chętna a wstęp osoby z forum. Może trochę postrzelony pomysł ale wymyślam na bieżąco. Teraz zaiste będzie jakiś event (na wakacje) więc trochę golda wpadnie żeby klan założyć albo zrobimy zrzutkę.... nie wiem i to jest szczegół, a szczegółami zajmuję się plebs, ja wymyślam wielkie rzeczy :P. Wtedy sub forum itp. Ta ekipa która ciągle stacjonuje na tym forum (chociażby ja, bartollo, crisp, tk, eloss, kszysiu i wielu innych) mogła by stworzyć całkiem zgraną drużynę w porywach do maszyna na CW. Napiszcie co o tym sądzicie. Taki klan raczej nie powstanie ale podyskutować można :).

TU SKŁADAMY APLIKACJĘ !

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również uważam, że taki klan ma małe szanse bycia. A to dlatego, że osoby aktywniej udzielające się na tym forum, to osoby zwykle doświadczone -> takie, które już są w jakimś klanie i może się z nim zgrały ;).

Ale pomysł pozytywny, jestem za.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

widzę że kilka głosów na tak więc jeżeli będzie 15-20 głosów na tak i kilka osób chętnych na wysłanie tego najtańszego smsa żeby zasponsorować założenie klanu to zacznę dyplomatyczne negocjacje z adminami o powstanie takowego xD

Opublikowano

Ciekawe,ciekawe...A jak to bedzie z rekrutacja? Od 5 tieru czy w jakis inny,magiczny sposob? Ogolnie jestem za.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Myślę że rekrutacja powinna być VI tier +. Ja jestem chętny do dołączenia i wyślę też eska jeśli będzie potrzeba

Opublikowano

Ja mam akurat IV tier i ten V to będzie nie wiem kiedy .. D: Ale jakbymiał szanse to bym z chęcią doszedł ;]

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

No powiem że to nie głupi pomysł, ale jak byście zakładali klan to nie dla zabawy 4fun:)

a rekrutacja powinna być od VIII tieru by jak najszybciej wbić na mape globalną :D

Jak tak by było to chętnie mogę dołączyć i wysłać sms i to nawet tego droższego:)

Opublikowano

Gdzie tam 4 6 5 8 tier. Ja jestem za rekrutacja od tieru 1. Idealny skład na bitwe klanową:

1.Ltraktor

2.Ltraktor

3.Ms1

4.Ms1

5.Ms1

6.Ms1

7.FT-17

8.FT-17

9.FT-17

10.FT-17

11.T1

12.T1

13.T1

14.T1

15.T1

Z takim składem zdominowalibyśmy CW

A tak na serio większość użytkowników np oban rzadko grają w WoTa

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

ja sądzę że rekrutacja tier 5+, ze względu na ilość głosów biorę się do negocjacji xD

@edit wiadomość do tk poszła. Teraz czekać tylko zostaje.

Opublikowano

to czy for fun czy na CW to się zobaczy. Sądzę że nawet gdy klan 4fun by był to może coś na globalną byśmy też mogli zkołować.

Opublikowano

Pomysł ciekawy, jak włożymy więcej inicjatywy to będzie dobrze, jestem na tak ;)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

dobra mamy ekipe tylko jest poważny problem. Kto szefem. Tk powiedział że nie więc może ty crisp? Tak czy tak musimy kogoś z\naleźć na to stanowisko.

Opublikowano

W takim razie trzeba wybrac innnego przywodce, a moze ty bartollo?? :D

sorry za znaki, ale pisze przez tablet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...