Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Klan MPC

korosor

Klan MPC forum?  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste?cie za stworzeniem klanu MPC forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No proszę problem rozwiązany. Stara komórka pewnie jeszcze ciągnie, nowa na allegro i jest kasa. :D

Nie no a tak na serio, przecież jak się zbierze parę luda to wyjdzie parę złoty na łebka, no a co to jest.

Crisp, przecież nie powierzamy tutaj jakiejś poważnej sumy, to jest tylko 44 zł.

Korosor, nie płać samemu 30 zł, postarajmy się przynajmniej wpłacić po równo. :P

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

posłuchaj jeżeli.... nie wiem czy dostane się na te truskawki

a jeżeli o komórkę chodzi to mam nową bo starą przejechał samochód (mówiąc precyzyjniej tir) Nie pytaj długa i bolesna historia. Mojego soniacza miałem 2 lata :unsure:

parę złoty na łebka? a jak okaże się że tylko np. 5 osób chce się zrzucić?? Wtedy kicha

Opublikowano

Przy takich kolosalnych sumach większym problemem jest zebranie tego wszystkiego do kupy i zrobienie tego klanu. Bo jeżeli by te przykładowe 5 osób chciało się zrzucić, to 9 zł chyba uzbiera ta pojedyncza osoba.

Opublikowano

eski są po 6 i 11 zł 11=380 golda jeżeli dobrze pamiętam. więc 2500/380=6lub7 nie che mi się dokładnie liczyć xD Ale 7 osób eske za 11 musi wysłać chyba że crisp wygra jakiś event xD

Opublikowano

Nie mam czasu i srebrników na eventy. Każdy grosz oszczędzam teraz :D

Pomysł z sms'ami jest dobry. Trzeba tylko zebrać grupę i przeliczyć.

Opublikowano

Jak coś mogę się zgłosić jako jedna z tych osób sponsorujących (jak mi zostanie coś z abonamentu pod koniec miesiąca to mogę spokojnie wydać na golda ;) )

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

a ja mam pewien pomysl (moze wydawac sie glupi)

ten klan co teraz stworzymy to mozna podzielic na 4fun i osoby ktore chca zaczac na mapie globalnej:) co wy o tym sadzicie??

rozmawialem z mimi kumplami i sa za tym a jak wy to oceniacie??

dolaczam sie z 11zl:D

Opublikowano

Sądzę że na jeden klan ledwo co osób starczy a co dopiero na dwa... Chyba że znajdziemy więcej materii w postaci ludzkiej

Opublikowano

na nasz klan będzie osobny ts/mumble oraz treningi. Ale ciągle nie do końca wiem o co chodzi w tym twoim planie .

Opublikowano

no wiem zapewne ze bedzie ts:) ale zrobic tak ze ja chce ktos grac 4fun w plutonach:) to bedzie do tego osobny serwer i beda tam wszyscy np. przyjmowani.

natomiast, ci co chca pograc na mapie globalnej to beda pewne kryteria ktore musi spelnic aby dolaczyc i do tego bedzie takze osobny serwer na ts3..:) i to wszystko w jednym klanie

na stronie klanu ci co graja na 4fun to beda wszyscy rekruci!!!!!!!!!!!!! a ci co graja na mapie globalnej do zolnierze np.

Opublikowano

Walka odbyla by sie na wyznaczonym obszarze, trzeci zawodnik bylby sedzia. Starcie odbylo by sie np. w 3 rundach :D

Opublikowano

Mozna by tez zrobic bitwe 15vs15 tylko my bysmy sie ustawili w okrag, a wy do srodka i walczcie xD

Opublikowano

Pojedynek to raczej nie rozwiązanie jak dla mnie. Dowódca, powinien bardziej znać się na dowodzeniu, chyba że od tego będzie inny strateg. To tak jakby dyrektorem szpitala został lekarz, który nie ma pojęcia o zarządzaniu nim (wierzcie mi to przykład z rzeczywistości i nie wygląda to za dobrze ;d ). Wybór przez walkę kojarzy mi się z byciem przywódcą watachy wilków, no ale w sumie nie ma jakiegoś dobrego sposobu, aby sprawdzić umiejętności przywódcze (chyba, że ktoś ma jakiś genialny pomysł ^^), więc może zostać pojedynek, no ale taki do 10, żeby nie było mowy o farcie/ pechu.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

zróbcie pojedynek na I tierach-będzie równo

Ale ja bym wolał demokratycznie bo skill w walce nie przekłada się na inteligente dowodzenie klanem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...