Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Klan MPC

korosor

Klan MPC forum?  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste?cie za stworzeniem klanu MPC forum?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh zainteresowanie klanem było ogromne, ale teraz coś ten temat dogorywa. Pewnie połowa osób zdążyła już poznajdywać sobie klany (w tym ja ;d ). No nic, pozostało nam tylko czekać, a nuż coś z tego wyjdzie. ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Elvenmage mam nadzieje ze zmienisz klan gdy ten powstanie. Ja mysle ze ludzie nie wierza ze takie cos sie uda i dlatego sie nie interesuja.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Elvenmage mam nadzieje ze zmienisz klan gdy ten powstanie. Ja mysle ze ludzie nie wierza ze takie cos sie uda i dlatego sie nie interesuja.

Tak długo to juz trwa ze nie dziwie sie ze niektoży nie wieza ze klan moze powstac sam zaczynam wątpic

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Najwyższa pora zrobić ankiete na dowódcę, żeby wybrać jednego spośród kandydatów :D

Opublikowano

Powoli zaczynam się napalać coraz bardziej. Głosować głosować panowie niech wygra najlepszy. A propo mojego zgłoszenia i wydawania kasy na WoT. Napisałem że nie mam zamiaru wydawać ani złotówki. Wierzcie mi mam 2 dzieci żonkę, nie wiedzie mi się póki co najlepiej ale postaram się dołożyć cegiełkę jeżeli to całe przedsięwzięcie powiedzie.

imetin_logo.png

Opublikowano

Uważam że slafcio zasłużenie wygrał głosowanie, jeśli taka jest wola forum będę zastępcą doradcą, jeśli nie-nie. Jak już wspomniałem w aplikacji obecnie mam problemy ze zdrowiem i nie wiem kiedy będę mógł się zaangażować. W chwili obecnej wiem że nie będę dostępny do końca wakacji i być może na początku września.

Opublikowano

Witam i sorry że dopiero teraz ale rachunki... Cóż czytam i czytam i widze że mamy dowódcę ale niema klanu :P Moge się dorzucić ale żeby w to ktoś grał. Jak bede miał z kim grać to powiedzmi 5-6h zależy ile wypiję.

!!!! ROZDAJĘ LAJKI !!!!

Opublikowano

Proszę narazie o niespamowanie. Napisałem info w temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/674807-glosowaniedowodca-klanu-mpc/page__st__30

Sprawdzimy teraz jakie będzie wasze zaangażowanie.

Wszelkie info będę pisał teraz tylko i wyłącznie w tym temacie!

imetin_logo.png

Opublikowano

Od soboty dostałem 5 podań (większość po 1000Bitew :(). W głosowaniu brało udział 58 osób. O zrzutce też nic konkretnego tak jak to każdy pisał. Szkoda mojego czasu. Nie będę się angażował sam, miałem nadzieję na coś więcej, ale się rozczarowałem.

Dajmy sobie z tym spokój. Nawet gdy bym założył ten klan to przy takim zaangażowaniu może za parę lat zagrali byśmy CW.

Mam już klan, myślałem że tu będzie coś nowego lepszego.

Można zamknąć. Odwołuję swoje zgłoszenie na dowódcę!

Co bardziej ogarniętych zapraszam do swojego aktualnego klanu PLOCA, jesteśmy akademią PL-OC. Niby akademia ale mamy już mocny skład na CW. Gramy CW codziennie.

Macie tu link do klanu i wymagań.

http://worldoftanks.eu/community/clans/500008689-PLOCA/

imetin_logo.png

Opublikowano

I nic z tego nie wyszło :(

No cóż, spróbujemy jeszcze kiedyś, jak będzie więcej chętnych osób ;)

Zamykam i odpinam.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...