Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ważne]Aplikacje na dowódce klanu MPC

oban19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Sprawa naszego klanu ciągnie się już za długo, więc czas to zakończyć ;)

Podania może składać każdy niezależnie od wieku itp.

Potem odbędzie się głosowanie i zostanie wybrany dowódca.

Wymagania

1.Spore doświadczenie w dowodzeniu

2.Umiejętność zarządzania klanem

3.Sprawny mikrofon

4.Znajomość czołgów(ich słabe i mocne strony)

5.Aktywność(co najmniej 3 godziny dziennie)

6.Chęci

Wzór podania

• Nick w grze:(podaj także link do konta)
  • Czy dowodziłeś jakimkolwiek klanem w jakiejkolwiek grze ? (Ilość osób/Czas/Gra)
  • Od jak dawna grasz w WoT ?
  • Jakie jest twoje doświadczenie w grach MMO ?
  • Ile masz wolnego czasu w ciągu dnia ?
  • Czy posiadasz mikrofon i nie wstydzisz się wejść na TS ? :D
  • Ile rozegrałeś bitew w WoT ?
  • Jakie posiadasz aktualnie czołgi ? (możesz podać tylko najwyższe tiery drzewek)

Jeśli czujesz, że dasz radę to pisz w tym temacie, ale jeśli wiesz, że się do tego nie nadajesz to nie zaśmiecaj tematu.

Tu piszemy tylko aplikacje(każdy inny post będzie nagrodzony)

Pozostało czasu na składanie podań

3 DNI(16.07.12)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Tyle ludzi chciało być dowódcą a jak przychodzi co do czego to lipa ;P

Ja niestety gram na serwerze US (nie pytajcie dlaczego ;>)

Czy jak wybierzesz dowódcę będzie on zobowiązany do kupna tego golda na założenie?

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Uroczyście zgłaszam swą kandydaturę na dowódcę klanu MPC Forum. Mam 15 lat. Dowodziłem klanem WybrancyBoga w Metin2 w latach 2009-2010 na serwerze s11-Arkantes, gdzie liczba osob wynosila 40. W World Of Tanks gram od 23 marca obecnego roku. W gry MMO gram od bardzo dawna, pierwszą z takich gier był CS. Posiadam mikrofon, niestety od paru dni nie dzialajacy z niewyjasnionych do tej pory przyczyn. Nie wstydze sie skorzystac z programu TS w celu rozmowy. Wolnego czasu mam sporo,a na WOT poswiecam 4h dziennie. Aktualnie rozegranych walk mam okolo 2,5 k. Moimi obecnymi czolgami sa: M103, T34, M41, M18. W przeciagu 15 dni zaplanowalem kupno T110.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ok, mamy pierwszego poważnego kandydata, od teraz czas na składanie podać to:

10 DNI

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

• Nick w grze:orenzadol
    http://worldoftanks.eu/community/accounts/501468835-orenzadol/
  • Czy dowodziłeś jakimkolwiek klanem w jakiejkolwiek grze ?Nie
  • Od jak dawna grasz w WoT ? Około 1,5 lat
  • Jakie jest twoje doświadczenie w grach MMO ? Całkiem Całkiem
  • Ile masz wolnego czasu w ciągu dnia ? 5-6h
  • Czy posiadasz mikrofon i nie wstydzisz się wejść na TS ? Posiadam i nie nie wstydzę się
  • Ile rozegrałeś bitew w WoT ? 920
  • Jakie posiadasz aktualnie czołgi ? Zaraz KW-1S ... PzKpfw III/IV ... ogólnie to mam sporo V tier

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

XXXX

Zaacny.... Co ja mówiłem o ocenianiu ? Podanie może złożyć każdy, a ty tylko zagłosujesz na kandydata...

"Dlatego twoja durna wypowiedź zostanie usunięta z protokołu zebrania" ~ Król Julian

No a ja się tyle męczyłem z napisaniem tego postu.. musiałem swój mózg wysilać ^_^

x

Opublikowano

• Nick w grze:Crispx
  • Czy dowodziłeś jakimkolwiek klanem w jakiejkolwiek grze ? Tak, przez okres 1-1,5 roku sojusz [ok. 100-150 graczy] w grze grepolis.
  • Od jak dawna grasz w WoT ? 03.09.2011
  • Jakie jest twoje doświadczenie w grach MMO ? Sprawdziłem większość popularnych gier mmo, obecnie gram jedynie w wota. !GRAM WYŁĄCZNIE DLA ROZRYWKI/PRZYJEMNOŚCI!
  • Ile masz wolnego czasu w ciągu dnia ? Zależy, od ok.1h do +5h
  • Czy posiadasz mikrofon i nie wstydzisz się wejść na TS ? Tak i nie wstydzę się :D
  • Ile rozegrałeś bitew w WoT ? Na chwilę obecną 5224.
  • Jakie posiadasz aktualnie czołgi ?
  • W garażu:T-25, VK 1602 Leopard, Somua S-40, Lorraine36 L AM, T-50-2, T-34-85.
  • Odblokowane:Hummel, VK 3001h, PzKpfw VI Tiger, JagdPz IV, Lorraine39 L AM, Lorraine 40 t, BDR G1B, Somua S-40, M7 Priest, T32, M26 Pershing, M10 Wolverine, T49, SU-5, KW-3, KW-1s, T-34-85, SU-100.
  • !Podałem jedynie najwyższe tiery z danych lini [tj.wszystko przed tym mam odblokowane:D].

!Ze względu na stan zdrowia nie będę wstanie objąć urzędu dowódcy co najmniej do końca lipca, być może do końca sierpnia. W tym czasie będę również dostępny jedynie okazjonalnie!

Opublikowano

No to czas na mnie :P

• Nick w grze: slafcio
    http://worldoftanks.eu/community/accounts/501383025-slafcio/

• Czy dowodziłeś jakimkolwiek klanem w jakiejkolwiek grze ? (około 30/6 miesięcy/Dark Orbit(około 10 miejsca na PL1))
    (około 30/2 lata/Metin2)
  • Od jak dawna grasz w WoT ? 10 miesięcy
  • Jakie jest twoje doświadczenie w grach MMO ? - Dark Orbit, Metin2, Rappelz, Mythos, Aion, WoT
  • Ile masz wolnego czasu w ciągu dnia ? - Różnie i o różnych porach (praca na 3 zmiany) no i rodzina (więc nie zawsze w czasie gry mogę wejść na ts)
  • Czy posiadasz mikrofon i nie wstydzisz się wejść na TS ? :D TAK i TAK
  • Ile rozegrałeś bitew w WoT ? 6869
  • Jakie posiadasz aktualnie czołgi ? (Leichttraktor Full Option, E100, GW Tiger, T34, M103, T25/2, T-50-2, KW-3, IS-3, S-51) Poodkrywane ogólnie all co najmniej do 5,6 tier.

Od razu zaznaczam nie mam zamiaru złotówki wydawać na grę, gram aktualnie bez premki, więc ewentualne założenie klanu nie leży w mojej kwestii!!

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...