Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja tego Moltena zbyt ciekawie i kulturalnie się nie wypowiada, jak dla mnie zachowanie poziom -.

Serwer - prezka fajna, szkoda, że TEAM taki 'miły'. Serwer będzie pod kasę w 90%. Po tygodniu Administracja będzie zaglądała, ale miała to gdzieś, a nie dobrą zabawę i opiekę nad projektem, ale kasę na koncie.

NIE ZAGRAM, MIMO WSZYSTKO NIE POLECAM.

Opublikowano

a propo tego zablokowania przeniesienia na km to ok ale czy mozna bedzie np bufa przeniesc poprzez slub ???

Tak, admin juz pisał. Będzie można ale tylko na 5 sekund ( jeśli nie ma lvla oczywiście )

Opublikowano

zagram tylko mam mały szczegół te raty mógłbym w procentach ??

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Można wiedzieć jak z ku? Moglibyście dodać je do handlarzy i zrobić 1 księgę to jedno m+

Ten pomysł niby dobry, ale wbijać skille po staremu to nie problem ;] wystarczy żeby z G do P jeden kamyk wystarczał.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

serwera teamspeak3 nie będzie z prostego powodu, wolimy spędzić czas na organizowaniu eventów czy aktualizowaniu gry, niż dodawanie kanałów na komunikatorze głosowym.

Przeciez mozna zrobic rekrutacje na moderatorów, a ts to b. "fajna" sprawa zarówno dla graczy i jak dla was, adminow

Opublikowano

@up

Ty jesteś chyba głupi albo tej prezentacji nie czytałeś. Nie pisz nic jak nie wiesz jak jest jełopie. Ponawiam swoje pytania

Jest 6 skill ?

1 kamyk P czy jakies inne kamykoduchowo podobne kamole?

Macie ts?

Kiedy bd klient?

91.jpg

Opublikowano

Może byście dodali 6-7, a w nim statystyki +15 i silny potworom 10/15%.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

@up

Według mnie chujowy pomysł, lepiej trochę się pomęczyć z expem, a nie od razu na potwory dawać. Jest dobrze tak jak jest bez 6/7;]

91.jpg

Opublikowano

Może byście dodali 6-7, a w nim statystyki +15 i silny potworom 10/15%.

Chyba Cie popier*oliło z tymi bonami +15, polowa serwa to bedzie szaman ktory bd mial 120% buffy *-*

Myśl zanim coś napiszesz.

gallery01843468.png
Opublikowano

Zabezpieczyliście chociaż Clienta przed WH DMG ? KameraMod ?

o BS/a nie pytam bo się go nie da zabezpieczyć ;p

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

mogę się założyć że i tak ludzie po tygodniu znajdą chaki do tego serwa albo zle serwa zabezpieczyli stawiam na to drugie ;p

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Trzeba się podzielić na fanów metina i na kibiców

Mecz jest o 18 a serwer startuje o 20 , jeżeli nie będzie dogrywki / karnych to można pogodzić obie rzeczy :>

d3eh5b.jpg

Opublikowano

jeżeli serwer wystartuje bez opóźnień, bugów etc to coś czuje ze czeka wiele osób pełno nieprzespanych nocek... i gitara.. bo większość osb czeka na coś porządnego od dłuższego czasu...

Pjona dla wytrwałych !

Opublikowano
Mecz jest o 18 a serwer startuje o 20 , jeżeli nie będzie dogrywki / karnych to można pogodzić obie rzeczy :>

Na pewno będzie dogrywka i karne w fazie grupowej. Pozdrawiam.

Jestem tym kim jestem.

''nic mnie nie obchodzi, nic mi się nie chcę, nic mnie nie interesuje''

Jak chcesz daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...