Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje już podać wyniki rekrutacji na moderatorów i niech ogarną to forum póki jeszcze mozna bo jest syf.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

klient do pobrania na naszej stronie

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Cicho, mówili że jedyny serwer z zabezpieczeniami przed kamerem ^^

no no ;p

tak jak inne serwery ;p

Pewnie Kamer im zabezpieczał :*

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

no no ;p

tak jak inne serwery ;p

Pewnie Kamer im zabezpieczał :*

nie pisaliśmy o zabezpieczeniach przed alternatywnymi klientami, tylko przed teleportacją za pomocą kamermoda. Zasadnicza różnica. Ograniczy postacie niskolvlowe na mapach 100+.

53519159361813611914.gif

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

boże, Kiedy ogarniecie moderatorów na forum ? ogólnie, to fajnie robicie. bez tsa, Ciekawe. jak ich wybierzecie.

komunikatywnośm

ie. zaufacie im na słowo ? Bo Chyba bez ts'a nie usłyszycie ich głosu no chyba że skype czy cos. =)

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

nie pisaliśmy o zabezpieczeniach przed alternatywnymi klientami, tylko przed teleportacją za pomocą kamermoda. Zasadnicza różnica. Ograniczy postacie niskolvlowe na mapach 100+.

Brawo, goście od was rozwalili Xantisa... pokazujecie swoje szczeniactwo.Widać, że boicie się konkurencji.

Opublikowano

Brawo, goście od was rozwalili Xantisa... pokazujecie swoje szczeniactwo.Widać, że boicie się konkurencji.

Ty byś lepiej zajął się życiem osobistym, co Cie obchodza takie sprawy ?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

a skąd wiesz że to oni ?

Opublikowano

kto tu kurwa pokazuje szczeniactwo, pierdoląc bezpodstawnie bez dowodów. Udowodnij bo narazie to Ty tutaj się upokarzasz.

Opublikowano

Ty byś lepiej zajął się życiem osobistym, co Cie obchodza takie sprawy ?

Może chcę zagrać na Xantisie ?.Bo to jedyny ogar serwer.Ale jak dzieciaczki od was przychodzą i rozwalają serwer to pokazują swoją słabość.

a skąd wiesz że to oni ?

http://xantis.pl/board/index.php Na shoutboxie kolega się chwali. Maju dokładnie.

Opublikowano

to może ale pack też mogliście zabezpieczyć ;p ja już WH w Cliencie mam każdy potrafi podmienić 2 pliki ;p

Opublikowano

Może chcę zagrać na Xantisie ?.Bo to jedyny ogar serwer.Ale jak dzieciaczki od was przychodzą i rozwalają serwer to pokazują swoją słabość.

http://xantis.pl/board/index.php Na shoutboxie kolega się chwali. Maju dokładnie.

takie życie poco się pchają bez zabezpieczeń ?

Opublikowano

Jesteśmy zbyt zajęci swoim projektem, żeby niszczyć cudze.

53519159361813611914.gif

Opublikowano

Molten co powiesz na ten post:

LEGAL FRAMEWORK AGAINST PRIVATE SERVERS!

Metin2 Singapore Contract Renewal in Sep 2012!

"Under a new directive, Tec Interactive and Ymir Entertainment will begin a series of legal action against Metin2 private servers. Concrete action plan is in discussion between the Companies and the lawyer. The Companies will not be issuing warning and we will pursue against the owner for infringement under the Copyright Law in the respective countries WITHOUT leniency. "

sevencore.jpg

Original version in English : http://forum.metin2....wal-in-Sep-2012

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To ma być dowód? proszę Cie.

Opublikowano

LEGAL FRAMEWORK AGAINST PRIVATE SERVERS!

WYROKI KARNE PRZECIWKO PRYWATNYM SERWEROM!

Metin2 Singapore Contract Renewal in Sep 2012!

"Under a new directive, Tec Interactive and Ymir Entertainment will begin a series of legal action against Metin2 private servers. Concrete action plan is in discussion between the Companies and the lawyer. The Companies will not be issuing warning and we will pursue against the owner for infringement under the Copyright Law in the respective countries WITHOUT leniency. "

sevencore.jpg

Original version in English : http://forum.metin2.sg/showthread.php?20703-HOT-NEWS-Metin2-Singapore-Contract-Renewal-in-Sep-2012

-ServerDown:

calypso-2 - 3-4k Online Player !

orgenia - 3-4k Online Player !

More information on Down Server: http://www.elitepvpers.com/forum/user-submitted-news/1925943-tec-interactive-greift-gegen-metin2-pserver-durch.html

50596142255057180250.png

Opublikowano

@UP masz racje o żadnej licencji nie ma mowy licencja Metin2 kosztuje pewnie kilka tysięcy albo nawet kilkanaście.

@GetFun Polska to wolny kraj moge pisać o czym chce.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

@UP masz racje o żadnej licencji nie ma mowy licencja Metin2 kosztuje pewnie kilka tysięcy albo nawet kilkanaście.

Może juz o tym nie mówmy ?

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Takie życie ?.Mam nadzieję, że ktoś wam tego serwa jeszcze przed startem zniszczy.

Takie posty nic nie wnosza do tematu wiec mogles to zachowac dla siebie.

A reszta tez niech nie gada o jakims zamykaniu serverow bo po co..

Opublikowano

Jaki jest ts??

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Tylko sg ma licencje i zamknijcie dupy bo wtykadzie ludziom glupoty. Żaden priv nie może sobie na to pozwolić, ponieważ cenę liczy w milionach koreanskich pieniędzy =.= I do tego sprzedadzą ci stare pliki serwerowe, których nie będziesz mógł przerabiać, a za każdy update - $ ;]

Jeżeli miałoby się licencje to automatycznie każde ataki można bezpiecznie zgłosić na policje i zajmą się tym ;]

@up chyba nie ma tsa ;/ tak pisali

d3eh5b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...