Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale mam nadzieje ze w av2 tez bedzie general setaou ?

tak

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich , ktorzy w isa juz zaladowali ^^.Do rzeczy wasz kochany iGuana jest administratorem tego servera czyli server jest jego!.Tak tak ten iGuana ktory rozdawal eq na Tilianie !. Rafau gdy zobaczylem ten nick na ich forum odrazu przypomnial mi sie braciszek iGuany ktory dawal mi free itemki :<

Aby sie upewnic napisalem na gg do Rafau!.Rafau juz ma vipka na forum pewnie 99999999 sm jak na tilianie

tutaj macie ss rozmowy z braciszkiem iGuany http://s1.img.pl/v/147652/iguana+1.bmp

Rafau mowiles ze nie bedzie mi sie chcialo pisac ^^

Opublikowano

Spadyzor widac odrazu ze jestes ograniczony umyslowo kazdy kto gral na tilianie to wie co tam sie dzialo ^^

Duzo osob wie ze iguana rozdawal itemki tu bedzie robil to samo

coś nie pasuje? to wyjdź... nie musisz tutaj grać, przynajmniej będzie o 1 mniej.

i przestań rozsiewać plotki, bo tylko się ośmieszasz

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

dobrze ze ty wiesz hahahaha dowody z dupy wziete ^^ nawet to nie jest serwer iGuany ^^

After Life.

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich , ktorzy w isa juz zaladowali ^^.Do rzeczy wasz kochany iGuana jest administratorem tego servera czyli server jest jego!.Tak tak ten iGuana ktory rozdawal eq na Tilianie !. Rafau gdy zobaczylem ten nick na ich forum odrazu przypomnial mi sie braciszek iGuany ktory dawal mi free itemki :<

Aby sie upewnic napisalem na gg do Rafau!.Rafau juz ma vipka na forum pewnie 99999999 sm jak na tilianie

tutaj macie ss rozmowy z braciszkiem iGuany http://s1.img.pl/v/147652/iguana+1.bmp

Serwer iGuany hahaha , tylko że iGuana to zwykły gracz na tym serwerze .

Opublikowano

Lourta w to nie mieszajcie , on wyjebał iguane po 2 dniach bo mu płakał że nie może sobie dać itemów na "prywatną" postać, a potem jak największe dziecko (którym jest) rozsiewał ploty o tilianie ... jeżeli on jest w teamie moltena to radzę go wyjebać bo zrobi tak samo .. to totalny dzieciak

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Czy w av2 będzie dostępna mini mapa?

Gdy będziemy w av2 to buff będzie mógł się do nas teleportować?

dwa razy tak

zdecydowanie dużo bliżej nam do administracji diamonda niż do nijakiego "iGuany", szczerze : P

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Hm moze mi sie zle kojarzy, ale tematy iGuany byly usuwane z forum Tiliana - czyli pisał prawdę niewygodna dla admnistracji

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

na 100% iGuana jest w teamie Moltena mozecie sobie czarowac ja wiem swoje ^^

Kolego ta Twoja pewnosc jest bledna. Kto Ci to powiedzial? Bo jaksi Rafau bedzie grac?

Nikt tutaj nei czaruje wiec wypierdalaj

Opublikowano

@Mały15 co 5 minut jest dopiero od badań biologa na 70lv i tylko jeśli biolog przyjmie przedmiot to wtedy czekamy 5 min a jak nie przyjmie od razu możemy oddać następny

czytanie nie boli...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...