Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój temat z forum :

Witam. W związku z tym, że wczoraj dużo osób chciało koniecznie klienta, a nie patchera to postanowiłem pomóc administracji i upnąć całego klienta. Jeżeli ktoś jeszcze upnął klienta to zachęcam do wklejania tutaj linków. Dodam do tematu. Wczoraj ściągnąłem patcher i sobie spatchowałem wszystko od zera do końca nie wklejając zawartosći patchera do żadnego innego klienta ! Następnie wszystko co tam się ściągnęło czyli cały klient spakowałem WinRAREM i wrzuciłem na hosting. Ludzie klient jest czysty, niemodyfikowany. Skan (F-Secure) w spoilerze. Zachęcam osoby do ściągania, które mają problem z patcherem. Zrobiłem to samo na innym serwerze (nazwy nie wymienię, ale na PW mogę podać link do tematu nawet) i tam obyło się bez spamu ani żadnych podejrzeń pewnie o jakieś keye czy coś smile.png

Client by : DeathTwister

http://www.speedyshare.com/SeA8j/MoltenMT2.rar

Spatchowany na dzień : 08.06.2012

21940043445521343923.png

Pozdrawiam smile.png

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha no bo molten mt2 daje całą kase pewnie na dedyka, bo myśląże mocne łącze im coś pomoże na netbota haha!

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Czemu patcher tak powoli pobiera te wszystkie pliki? Internet mam dobry...

I jeszcze jedno pytanko. Czy zrobicie koło fortuny, czy coś podobnego?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Kurwa mać, żeby nie upladować clienta to trzeba myśleć, na pewno już ktoś z dobrym łączem ściagnął, to niech to wrzuci dam ten jebany limit + i tam pewnie inni też dadza.

Co do zabezpieczeń to myślę że ddosy przezyją, nawet jesli nie byli przygotowani, to widząc skale ludzi których wejdzie na serwer, to wynajeli kogoś czy cos.

Dawać mi kurwa ts3.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Tam gdzie ktos ma konto premium, bo na pewno są tacy.

Znalazłem na forum link do clienta

http://molten1klient.home.pl/MoltenMT2.zip

Tyle że dziwne że ma 800 mb ; ), więc nie zapewniam. Zgadza się chyba bo przecież jest spakowany.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Mam 3 pytania

1. Biolog bedzie co 1 sek. czy moze co godzine ?

2. bronie na 75 lvl tylko z ripera ??

3. Skile sie zamemu wbija ??

Przepraszam jesli nie doczytalem w prezentacji.

Sugestia

moze dodacie dodania po 50-200 szt. i zmiany po 200 szt. ? bo to troche uciazliwe co chwila kupowac. Jak ktos ma bonus switchera to mu to obojetne ale ja np. jako uczzciwy gracz sam wkladam bony takze prosilbym o wyrozumialosc i dac taki pakiet 200 szt.

Opublikowano

ty masz coś z psychiką ?

Zgadzam sie ...

chyba cie pojebalo dziewczynko kolejne zero z obozu vanerisa

Po 1 nie gram tam i jestem z Vertuisa..

Po 2 ogladajac prezentacje sa takie same Po 3 z ciekawosci pobrałam tamten serwer i jest taki sam jak ten..

Po 4 Kultura wymaga szacunku dla kobiet i nie obrazaj mnie bo ani mnie nie znasz ani nie masz prawa mówic tak do kogokolwiek

Opublikowano

Mam 3 pytania

1. Biolog bedzie co 1 sek. czy moze co godzine ?

2. bronie na 75 lvl tylko z ripera ??

3. Skile sie zamemu wbija ??

Przepraszam jesli nie doczytalem w prezentacji.

Sugestia

moze dodacie dodania po 50-200 szt. i zmiany po 200 szt. ? bo to troche uciazliwe co chwila kupowac. Jak ktos ma bonus switchera to mu to obojetne ale ja np. jako uczzciwy gracz sam wkladam bony takze prosilbym o wyrozumialosc i dac taki pakiet 200 szt.

1. Co jedną sekundę, po 70 lvlu co 5 minut (Jeżeli biolog przyjmie przedmiot, w przeciwnym wypadku można oddać od razu kolejny).

Z biologiem na tyle odstajemy od konkurencji, że jest przyjemny do zrobienia. Przedmioty wpadają do ekwipunku i często dropią.

2. Tak, tylko szkatułka umarłego rozpruwacza

3. m1-m10 instrukcjami u NPC, G1-G2-G3..G-10 Kamieniem Duchowym, G1-G10 Kamieniem Duchowym+

Do pobrania jest już też pełny klient. Zapraszam na naszą stronę do zakładki download.

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/SeA8j/MoltenMT2.raR

POLECAM POBIERA SIĘ SZYBKO A PATCHUJE 2 MINUTY ;p

// brak skanu, uzupełnij- 1h.

x.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Molten on nie widzial tego downoladu juz mu dalem linka na Priv

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...