Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyyy Vanerisa prezka byla chyba nawet pozniej niz moltena wiec..

A pozatym to ze sciagaja nic nie znaczy..

Nie musisz grac..

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy wyniki rekrutacji na moderatora forum?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

ludzie co wy macie we łbie to ja nie wiem... Chcesz obejrzec mecz - oglądaj do końca a nie w 75 min pójdziesz na komputer bo jakis serwer rusza lol.....

Opublikowano

Omg prezka serwera nie mecza naszego pro elo kox pół Polskiego teamu.

I tak nie wygramy...

PS: Kiedy bd client itp. ?

jutro wieczorem

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Myślę że jak Polacy wygrają to będą opijać, więc już nie srajcie się z tym startem. Boże najwyżej zagracie 1 dzień później, znając życie i tak będą ddosy i będzie padał dedyk.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Będzie można handlować PD-kami i Rękawicami złodzieja? I czy będzie konkretny drop z metków 85-90 (proponuję też dodać szczęśliwą złotą monetę do dropu z metków i żeby się dało nią handlować) lub wyższych?

Opublikowano

Będzie można handlować PD-kami i Rękawicami złodzieja? I czy będzie konkretny drop z metków 85-90 (proponuję też dodać szczęśliwą złotą monetę do dropu z metków i żeby się dało nią handlować) lub wyższych?

będzie można handlować

Arena Walk

Na chwilę przed startem zdążyliśmy dodać Arenę Walk. Jest to miejsce walk, gdzie nie można walczyć bez dopalaczy.

92736465587047546863.jpg

53519159361813611914.gif

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Ciekawe ciekawe, dotychczasowe serwery ktore miały pro zapowiedzi nigdy się nie wywiązywały z terminem startu zobaczymy co będzie z tym, ale myślę, ze tak długie beta testy były wiec wszystko powinno być ok.

Opublikowano

Mógłbym się dowiedzieć powodu braku Teamspeak3.

Myślę że Teamspeak3 to zajebista sprawa, np Serwer padnie na Teamspeak3 można dać informacje, jest też forum ale wiadomo.

Nie widzę minusów tego aby teamspeak3 nie było..

Opublikowano

Mógłbym się dowiedzieć powodu braku Teamspeak3.

Myślę że Teamspeak3 to zajebista sprawa, np Serwer padnie na Teamspeak3 można dać informacje, jest też forum ale wiadomo.

Nie widzę minusów tego aby teamspeak3 nie było..

serwera teamspeak3 nie będzie z prostego powodu, wolimy spędzić czas na organizowaniu eventów czy aktualizowaniu gry, niż dodawanie kanałów na komunikatorze głosowym.

Klient będzie dostępny jutro około godziny 19-20, a serwer ruszy o tej samej porze w piątek.

53519159361813611914.gif

Opublikowano

serwera teamspeak3 nie będzie z prostego powodu, wolimy spędzić czas na organizowaniu eventów czy aktualizowaniu gry, niż dodawanie kanałów na komunikatorze głosowym.

Klient będzie dostępny jutro około godziny 19-20, a serwer ruszy o tej samej porze w piątek.

Moim zdaniem to idiotyczne wytłumaczenie. Realizowanie eventów. eventy codziennie nie będą a kanały robi się ile 20 sec ? Mniej? zróbcie na to rekrutacje czy coś, nawet jeśli nie ufacie to lepiej żeby ktoś to robił niż w ogóle nie ma go być. Nadal nie rozumiem czemu nie będzie ts3, ehem. Eventy na teamspeak3 też moga się odbywać idole itd.

Opublikowano

To niech gracze stworzą na jakimś darmowym serwie TS'a. Jakiś ogarnięty ziomek któremu szef moltena da tylko błogosławieństwo i może to olac. Pisze o błogosławienstwo bo zaraz znajdzie się 10 osób co będzie chciało być władcami tsa i kickać wszystkich więc lepiej ktoś kto ma jakiś wzgląd u noirs'a

Opublikowano

Jeżeli serwer wyda mi się ciekawy, to po niespełna 3-4 dniach jeżeli Administracja się zgodzi zrobię im TS3.

Wiele ludzi woli rozmawiać na komunikatorze jakim jest Team Speak niż pisać w grze.

PS:Przy expieniu łatwiej jest rozmawiać.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

wolałbym pewny TS prosto od serwera. wiem jak to jest jak ktoś poza tworzy serwer.

Opublikowano

a co wam szkodzi dac kogoś, kto częstwo siedzi na TS? i żeby dac mu tam prawa i by robiŁ>?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...