Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miesny jez ty kurwa w ogole masz oczy gdzie ci to diamonda przypomina wez wypierdalaj jebany hejcie

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawda jest taka że w każdej zapowiedzi piszecie ten serwer bedzie zajebisty ten serwer bedzie inny a wychodzi no cóż ,,dno" na serwerze zagram jeśli wystartuje tego dnia kiedy był zapowiadany i o tej godzinie kiedy był zapowiadany . Pozdro

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Presik smierdzi

Opublikowano

weź wypierdalaj bo ci wypizdole w te jebane klamstwa ty ekipy diamonda nie widziales na oczy -_-

Opublikowano

VaT ile to jest tysiacset ??

Opublikowano

gryzie was to jeśli to ta sama osoba? nie wiem czemu... diamond ma chyba jak się nie mylę ok. 2 lata a prawie 1k ludzi gra na nim więc to chyba dobrze świadczy o administracji... zresztą nikt was nie zmusza do gry tutaj

Opublikowano

co z tego że serwer tego samego GA co na pandorze czy diamondzie czy jakiegoś serwa... te serwy stoją bardzo długo bez problemow wiec mamy pewnosc ze ten tez wystartuje i nie bedzie problemow ; **

teoden.png

Opublikowano

dodano bonus silny przeciwko gnollom - 20%i silny przeciwko wężom 20%.

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

niespecjalnie przyciagajacy, ale napisze to co pisalem w prezce Vaneris'u - wyjdzie w praniu.

Pozdrawiam.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Nom np bon 5 % na krytk bez sensu ... Lub 2 na otrucie bd trzeba zrobic 4/5 x eq pod pvp a do wojen to juz wgl ... mistyki potrzebny bon ? raczej nie poniewaz nie widze nikogo by tam expil a gralem na kilkunastu serwerach wiec zobaczymy co z tego powstanie ;D Czekam na serw !

Opublikowano

Nom np bon 5 % na krytk bez sensu ... Lub 2 na otrucie bd trzeba zrobic 4/5 x eq pod pvp a do wojen to juz wgl ... mistyki potrzebny bon ? raczej nie poniewaz nie widze nikogo by tam expil a gralem na kilkunastu serwerach wiec zobaczymy co z tego powstanie ;D Czekam na serw !

DZIĘKI że powiększyłeś tekst, jestem ułomny i nie widzę. dla Twojej wiadomości im więkze tym chujowiej się zlewa.

Nie widziałem nic na temat TS. jest już?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

skomentuje ten serw tak 14stron hahahahahhaaha

Jeśli ty oceniasz serwer po tym ile jest spamu na mpc , to GZ koleś dla Ciebie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...