Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do misji z minotaurem, ten ss powinien sporo wyjaśnić o co chodzi z napisem:

97575870027509959722.png

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co do misji z minotaurem, ten ss powinien sporo wyjaśnić o co chodzi z napisem:

97575870027509959722.png

Molten, popraw napis na początku screena. O ile się nie mylę to powinno być: "Nie wierzę w to co widzę! Pokonaliście Generała Setaou?"

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

mi tez sie wydaje ze to admini diamonda ale to dobrze bo serwer bedzie stabilny

gdyby to był serwer teamu diamonda to pozwolili by go u niego na forum reklamować

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ci sami hejterzy,

te same teksty,

były już na Nexanity.

I co?

Padł...

Nic tylko życzyć szczęścia w trakcie startu.

Pozdrawiam.

100% racji,polać Mu

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Z jednego bossa wypada max 1 puchar? Jak tak to chyba nikomu nie będzie się chciało zabić 70 bossów żeby móc wymienić puchary na białą perłę...

Opublikowano

Dokładnie i tak wgl to zdobycie perły nie bd chyba aż tak trudne. ?

perłę można kupić u handlarki, dodatkowo raz na jakiś czas wymienić za puchary.

53519159361813611914.gif

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

perłę można kupić u handlarki, dodatkowo raz na jakiś czas wymienić za puchary.

Mógłbyś podać cenę małży i poszczególnych pereł ?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ma być taki pierścień ale czy to ten to nie wiem.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Za duzo broni, za duzo zbroi, za duzo wszystkiego, nie zagram, jak chcecie to mozecie mnie zhejcic, splywaja po mnie wasze komentarze, po prostu i nie lubie takich serwerow i tyle, a ci co mowia ze malo broni itp jest to prawie z krzesla spadlem ^^

Opublikowano

Za duzo broni, za duzo zbroi, za duzo wszystkiego, nie zagram, jak chcecie to mozecie mnie zhejcic, splywaja po mnie wasze komentarze, po prostu i nie lubie takich serwerow i tyle, a ci co mowia ze malo broni itp jest to prawie z krzesla spadlem ^^

yhy, popatrz sie na XenoxMt2 czy inne chuje muje , tam nawalone jest po 1000 broni . Nie przesadzasz troche? Nie mowie ze jest duzo broni , poprostu jest ich wystarczajaco jak na taki serwer .

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Części, przydałaby się się chłodna kąpiel i melisa na uspokojenie... macie takie duże problemy że nic tylko iść się powiesić...

Opublikowano

zakaz na komputer?

Przypominamy o rekrutacji na moderatora i o starcie, który nastąpi wraz z wybiciem godziny 20:00 w ten piątek.

Moglibyście przełożyć start na 21:00, ponieważ 3/4 osób w tym momencie będzie oglądało mecz Polska - Grecja.

sygnaturac.png
Opublikowano

start 100% 8 czerwca ???

tak, godzina 20:00.

53519159361813611914.gif

Opublikowano

Po co raty zwiększać na start czy w południe czy na noc... ! Exp powinien być równy i dla tych co zaczną w sobote rano i dla tych co nie siedzą 24/7 i expią tylko jak dostaną bonus na exp... ! Bonus na expa nigdy nie powinien być właczany.

Odemnie

1. liczę że ruszy w piątek o 20:00, jak zobacze że przekładacie to odrazu mi sie odechce grać. Mam nadzieje, że po starcie nie bedzie restartów co 15-30min... tak jak na większości startów innych privow...

2. Mam nadzieje że metki w red lesie odbugowane i dropią tarcze 61/itemy 65 PD rekawica złodzieja !

3. No i dobre zabezpieczenia przed internetowymi kozaczkami którzy nie mają z kim w realu się spotkać tylko siędzą na kompie i dossują co lepsze privy żeby się potem pochwalić jacy to oni pro i w ogóle.......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...