Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Molten bawi się w crashe niedługo my zabawimy się z nimi ;], a kto to my to zobaczy HA po ip, jeżeli chodzi o Molten to są ciency jak bolki, oni tylko crashują jak jakieś serwery na kogoś jadą, można powiedzieć że pomagają jak 10 letnie dziecko na budowie, więc napewno miłego startu serwera nie będziecie mieli.

Tam @up no długo na Moltenie nie pogracie ale na innych polskich pogracie. Nie wiesz co tam nawet piszą na epvp a pierniczycie głupoty bo niby privy zamykaja ale nie Polskie bo wojna niemiecka będzie trwała jeszcze hoho.!

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Boshe już to widziałem wczoraj rano i co z tego że podejmują takie próby jak i tak, do Polski to nie dojdzie, zobaczymy który większy serwer niby dostanie taką informacje.

@Up ty chyba nie wiesz co to Ymir i Tec więc skończ pisać lepiej i idź spać jeszcze, Niemcy na SG mogą walczyć do usranej śmierci po czym w końcu się pogodzą.

Zerowiec to z Cb nie wiesz co to Ymir ani Tec Niemcy na SG mogą walczyć do usranej śmierci ale niedługo się pewnie pogodzą i Polskie privy będą zakładam się o 50 zeta.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

powiedz ktoś ile Client ma mb ?

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Kiedy będzie client?

Będzie start może o 15:00? Bo o 20:00 to trochę za późno.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Czy juz mozna kupic SM? Czy nie znikna w dziwny sposob? To samo pytanie tylko ze czy mozna cos juz kupic w IS'ie?

Opublikowano

Czy juz mozna kupic SM? Czy nie znikna w dziwny sposob? To samo pytanie tylko ze czy mozna cos juz kupic w IS'ie?

smocze monety mozna kupowac

w item-shopie przedmiotow na razie nie kupować, aż do startu

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

zalatuje mi tu DiamondMT2 ^^

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

wrzuć patchera do jakiegoś innego clienta to mniej plików się będzie musiało pobrać

client nie wiem kiedy będzie, ale Admin coś wspomniał że będzie się uploadował przez noc więc powinien już być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...