Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

asada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze , że wyjebałem na tym serwie eq i w 100% już na to nie wrócę ;D

NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tez juz tego gówna nie polecam,wbijam dzis rano a tam z 50lvl 0

no by to HUJ,

Gówno nie server.Technik to pewno jakis maciuś z klanu albo Rysiu

Opublikowano

Zgadza się, mieliśmy małe problemy podczas zmiany maszyny na której stoi serwer. Dziwi mnie fakt, że gracze którzy mają jakiś problem, zamiast napisać do nas na Support wolą pisać na mpcforum. Jaki jest tego wniosek? Taki gracz nie chce pomocy tylko zależy mu jedynie na narobieniu zamieszania... Ja jestem ciekawy jakie są nicki panów i czy faktycznie cokolwiek utraciliście w wyniku wczorajszych zmian. Exp jest ten sam co był przed zmianą maszyny.

Na serwer zostały wczoraj dodane następujące zmiany:

- Max staty 127

- Max ilość itemków w paczce (np. potek) to 255

- Brak podatku od sprzedaży itemów

- Wyrzucony item znika natychmiast po wyrzuceniu (zabezpieczenie przed CoreDowner)

W najbliższym czasie pojawi się kolejny update z nowościami, o szczegółach poinformujemy Was w odpowiednim czasie.

PS: Jeżeli panowie z góry faktycznie utracili postęp w grze, to poprzez kontakt z administracją na supporcie, można wszystko przywrócić. Naszym punktem odwołania w tym momencie będą rejestry z starej maszyny, gdzie nadal są wszystkie informacje o waszych kontach.

Pozdrawiam. Rivendel Team.

Opublikowano

Serwer ostatnimi dniami się ustabilizował i nie pojawiają się padające ch. Za ten problem który występował przepraszamy.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, gdzie tu się respi ta czerwona śmierć? W jakim miejscu ? Wiem tyle, że na Zombie.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Odradzam ten serwer, ledwo co się zaloguje na niego od razu wyskakuje błąd C ++, gram tam ponad miesiąc i wciąż błąd nie jest naprawiony. Według mnie serwer totalnie do kitu. Jeszcze raz odradzam. Skończyłbym tam grę lecz wbiłem już trochę lvli i zainwestowałem w niego dużo wolnego czasu.

Opublikowano

JESZCZE RAZ CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ ŻE TEN SERWER JEST TOTALNIE DO DUPY, DOBRZE SIĘ JESZCZE NIE ZALOGUJE TO OD RAZU KICKA Z GRY, BŁĄD OCZYWIŚCIE C++, JEŚLI NIE CHCECIE SIE "DENERWOWAĆ" TO STANOWCZO ODRADZAM.

Opublikowano

Szczytowa forma to z tego co widzę 400. Ale ogółem sporo ludzi przelewa się przez serwer. Jak ostatnio pytałam, to dziennie loguje się ponad 1200 graczy. Ogółem serwer mogę polecić, jednak jeszcze kilka rzeczy jest do poprawy (które podobno trwają). Dużym plusem jest kontakt z Administracją. I oczywiście można się z nią dogadać, co w porównaniu z innymi serwerami - anomalia.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

odradzam to gówno, gram już 2 miesiące na tym chłamie i dalej wywala z błędem C ++, na forum oczywiście piszą że pracują nad zlikwidowaniem błędu a i tak gówno im z tego wychodzi. Jeżeli nie chcecie się denerwować to po prostu nie ściągajcie. Jak już mówiłem gdybym miał postać oraz eq na innym serwerze dawno wykasowałbym to gówno z komputera

Opublikowano

odradzam to gówno, gram już 2 miesiące na tym chłamie i dalej wywala z błędem C ++, na forum oczywiście piszą że pracują nad zlikwidowaniem błędu a i tak gówno im z tego wychodzi. Jeżeli nie chcecie się denerwować to po prostu nie ściągajcie. Jak już mówiłem gdybym miał postać oraz eq na innym serwerze dawno wykasowałbym to gówno z komputera

Po dodaniu nowego klienta i ściągnięciu frameworków które są w downloadzie i visuali większości osób przestał wyskakiwać błąd co można zauważyć poprzez wzrost liczby graczy. Przed chwilą było 418. Trzeba zrobić krok po kroku to co zalecaliśmy i się uda.

Opublikowano

Witam,

Pragnę Was poinformować, że został otworzony nowy TeamSpeak dla graczy serwera Rivendel pod adresem 4-game.pl. Zapraszamy!

RivendelTeam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co nowego? Poza standardami takimi jak naprawa błędów, w tym wydaniu Clienta chcemy wprowadzić na serwer trochę nowości:

1. 6 Skill - został dodany 6 skill dla wojownika i ninji, DMG odpowiednio dopasowany (DMG starych skili też zostało poprawione).

2. Postanowiliśmy wycofać kilka nieciekawych zbroi nowymi które bardziej wtapiają się w klimat gry.

3. Zostaną dodane nowe mounty, moby, bossy oraz fryzury.

Premierę nowego Clienta przewiduję na 29.07.2012r. Zapraszamy serdecznie wszystkich graczy Metin2.

(Efekty naszej pracy będziemy stopniowo zamieszczać w tym temacie w postaci screenów)

1. Nowy Boss, który zostanie wykorzystany do najnowszego dungeona (prawdopodobnie zostanie on uruchomiony w przeciągu 1 tygodnia):9hQhm.jpg

c.d.n.

Opublikowano

Robie konto, włączał clienta wpisuje poprawne passy na 100% a tu bum, Nieprawidlowe passy, robie przypomnienie hasla a tu jeb znowu nie dziala, zrobilem kolejne konta nie dziala, kolega mial to samo, nie wiem co się dzieje...

Opublikowano

Tak, tak, tak!

Tego szukałem!

Wbijam :>

(Będe prawdopodobnie w shinsoo nick KaySindri, niech napisze ktoś kto gra dłużej na tym servie, taki ktos kto bedzie w stanie pomóc teoretycznie) :>

Pozdrawiam!

Opublikowano

Robie konto, włączał clienta wpisuje poprawne passy na 100% a tu bum, Nieprawidlowe passy, robie przypomnienie hasla a tu jeb znowu nie dziala, zrobilem kolejne konta nie dziala, kolega mial to samo, nie wiem co się dzieje...

Założę się że posiadasz starą wersję Clienta ze starymi plikami root. Mieliśmy zmianę dedyka więc mamy nowe IP i wymagana jest aktualizacja Clienta.

Dodaj spolszczenie i skan.

Czas do 17:30

Ziomek z całym szacunkiem ale chyba się z choinki urwałeś. Post nad Tobą napisałem jasno i klarownie że do naszego serwera nie ma spolszczenie i nie będzie! Czytanie ze zrozumieniem wymagane jest przez zarówno moderatorów jak i użytkowników forum. Następnie do czego Ty chłopie chcesz skana? No chyba sobie żarty robisz że będę Ci robił skana całego Clienta! Nie znam Cię, nie wiem od kiedy jesteś tym KidModem ale oczywiście wysyłam na Ciebie raport. Niech jakiś Moderator wyższy rangą się wypowie, bo to co widzę to jest kabaret. Szkoda że nie chcesz bym wysłał skana każdego pliku z folderu Ymir Work... itp.

Jeżeli napisze w tym temacie moderator działu Metin2 z wyższą rangą od Cb. że mam zamieścić skan to zapewne to zrobię. W tym przypadku otwieram oczy ze zdumienia w to co widzę. Po 2 jeżeli skan będzie wymagany to zostanie on dodany ale z nowego Clienta który pojawi się jeszcze dziś. Tak czy inaczej serwer Rivendel nie miał spolszczenia, obecnie też nie ma i nigdy nie będzie miał więc nierealną rzeczą jest dodanie go do prezki. Proszę o szybkie wyjaśnienie tej dziwnej sytuacji.

Oczywiście nie jest moim zamiarem spór z administracją mpcforum, lecz w dziale regulamin nie ma wzmianki o wymogach, które przedstawia nam D4wid3k, jest natomiast punkt 8. a mianowicie:

Moderator nie ma zawsze racji. Jeśli uważasz, że się pomylił i chcesz wyjaśnić sytuację prosimy o kontakt na pw z danym moderatorem. Jeśli jest brak porozumienia prosimy o kontakt z Global moderatorem lub Administratorem.

I właśnie na tym mi zależy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...