Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

asada

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pobieralem clienta to musze jeszcze ściągać update 450mb ? Wy se jaja robicie ?

Dobra już działa.. ( Mam taką nadzieje.. )

Noi kij ; o Mam clienta ( tego ponoć nowego z 25, z update !) a widze gościa 250lvl wbitego w ziemie..

To znaczy że jeszcze mam ściągać 450mb ? No kurwa 1.5GB =.=

Opublikowano

Strasznie długo czekałem na takiego typu serwer. Wszystko pięknie dopracowane, propsy dla Adminów i zarządców. Pozdrawiam i serdecznie zapraszam.

Opublikowano

Siema, czy potrzeba Net? Nie chodzi mi o internet ale o NET-Framework

Czy to pisałeś/aś?? jeśli tak proszę o odpowiedz po wyżej

Chodzi czy teraz napisałeś/aś

Nie rozumiem o co Ci chodzi kolego.

29wr21h.png

Opublikowano

będzie może launcher? lub na inny host client po 30kb/s mi idzie a w innych serwach 150+

5 (V)

25 (V)

50 (V)

100 (X)

150 (X)

200 (X)

Na których gram:

Tiveria !!!

Serwery zaliczone:

Metin2

SonixMT2

OtherWorld2

GladorMT2

HerinMT2

VirtualMT2

TilianMT2

AvistaMT2

NeveriusMT2

MexiliaMT2

Safir

Cavalos

Vaneris

Salima

EvenesT

Rivendel

EliteMT2

Nexanity I WIELE INNYCH : )

pobrałem tam klijęta

Opublikowano

Jakiś gościu dał mi 50 pd'ków i 30 sztabek po 500kk. To jeszcze na początku gry było.

I dalej to masz? x)

Z tego co było w poprzedniej prezentacji, takie przypadki były usuwane..

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

szkoda czasu na sciąąganie tego beznadziejny serw nie ma broni typu truty ,ci z 120+ lvl biegają bez zbroji dziwne to, ludzi mało ,nic kupic w sklepach nie idzie bo nikt nic nie ma . nie polecam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie czego widzę tylko bronie w ziemi a nie ludzi oraz ,że niektórzy mają białe zbroje. Posiadam clienta którego sciągnołem chyba 26

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Mam pytanie czego widzę tylko bronie w ziemi a nie ludzi oraz ,że niektórzy mają białe zbroje. Posiadam clienta którego sciągnołem chyba 26

http://www.rivendel.pl/download.php - sciągnij to i wklei do folderu pack, podmieniając zawartośc.

Serdecznie Zapraszam na prywatny serwer Metin2 - Rivendel.pl

0JqcU.png

Opublikowano

Dzień Dziecka na Rivendelu !

Z okazji Dnia Dziecka na naszym serwerze przez 24 godziny dropią Czekoladki, z których zdobędziecie m.in NOWE wierchowce ( smoki, jaszczury, rakiety ), PD, Perły, Stalki i wiele innych ciekawych rzeczy !

Prócz tego zostaną zwiększone raty w różnych godzinach na przemian będzie EXP, DROP oraz YANG !

Serdecznie Zapraszamy !

Opublikowano

Serwer super . Tylko mam osobiście problem na mapce od 180 lvl gdy wezme spota wylogowuje mnie . Nie moge expić, na żadnym serwerze tak nie miałem ;///

Opublikowano

Serwer super . Tylko mam osobiście problem na mapce od 180 lvl gdy wezme spota wylogowuje mnie . Nie moge expić, na żadnym serwerze tak nie miałem ;///

Dziękujemy za informację, zajmiemy się tym.

Opublikowano

To kiedy to naprawicie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...