Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

asada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to samo co UP ,Powalona administracja forum nawet nie umieją pomuc graczowi jak uruchomic to gowno wszystko mam net framework taki jak na stronce wczesnij byl i nic

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dalej się nie dowiedziałem czemu Do gry ani na tsa nie mogę wejść. Stronka, ts ani gra mi nie działa. Uzyskam odpowiedź?

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

@UP.

1. Drop stalek poprawimy.

2. Klient, wystarczy pobrać tego co jest tam dodany i framework. jeśli nie działa. To w opcjach folderów dajemy pokaż ukryte i odpalamy przez metin2client bez patchera to co ściągnęliśmy.

3. Może, twoje ip jest na liście zablokowanych lub twój dostawca internetu cię blokuje.

Opublikowano

No nie wiem co jest. Byłem na ts gadałem musiałem zrestartować ts po 5 sekundach wchodzę, nie mogę się dostać ani na ts, strone i grę ;x

eschra.jpg

Zapraszam!

Opublikowano

Dzięki za pomoc Reydan, klient działa, trzeba tylko w panelu sterowania włączyć pokazywanie ukrytych plików i wtedy pokazuje sie clientexe i wszystko pięknie działa

Tilian2.pl

Wspaniały serwer

Opublikowano

Zrobicie restart serwera ??

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Zobacz na proxy czy ci się uda wbić.

Przy proxy wbijam jedynie na stronkę. Po zmianie IP także działa mi stronka, ale nie gra ani ts, prawdopodobnie bo nie mam premki w programie.

eschra.jpg

Zapraszam!

Opublikowano

czy ktoś w ogóle wie, że klient ten nowy z 25.o5 ma kurWWWWWWWWAaaaaaaaaa konia trojańskiego?? dzięki z atakie coś do chuja pana, wykryło przy rozpakowywaniu... żal mi takich ludzi..mam nadzieję, że już nikt nowy klienta nie pobierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam Cie serdecznie zakładam, ze albo masz zalosnego antyvirusa np. avast lub chcesz w ten smieszny sposob zniszczyc nam opinie bo powiedz mi nowego clienta pobralo ponad 1000 osob a Ty teraz to zauwazyles ? Tyle w temacie.

Opublikowano

Przy proxy wbijam jedynie na stronkę. Po zmianie IP także działa mi stronka, ale nie gra ani ts, prawdopodobnie bo nie mam premki w programie.

Weźcie mi pomóżcie Qrime, Reydan. GG 24099766 ;x

eschra.jpg

Zapraszam!

Opublikowano

topka jak i cała lista graczy odstrasza do tego gdy pobrałem nowego clienta(sam się patchował) nie widzę ludzi 180+ są same bronie wystające z ziemi lub nicki

bardzo mąło ludzi a ceny nie wiem czemu takie z kosmosu (parta+0 = 900kk) trochę bez sens taką dużą kasę robić bo yang jest bez wartości.

Bez resetu kont nie zagram. a raczej eq i mapki fajne.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Pozdrawiam Cie serdecznie zakładam, ze albo masz zalosnego antyvirusa np. avast lub chcesz w ten smieszny sposob zniszczyc nam opinie bo powiedz mi nowego clienta pobralo ponad 1000 osob a Ty teraz to zauwazyles ? Tyle w temacie.

stary ja nie próbuję nic niszczyć, po co mi to...zaraz jak to znajdę,to Ci pokażę zdjęcie, jest to KOń trojański, rodzaj Generic5...coś w tym stylu mi wyskoczyło, za moment pobiorę tego Waszego klienta jeszcze raz i zrobię ss przy rozpakowywaniu i ciekwe, co wtedy będziesz tutaj wypisywał mądralo....

no chyba, że to tylko mój denny antywir to pokazuje jako wirus- mam AVG...

Opublikowano

Jak was słucham o tej topce, to śmiać mi się chce. I tak nie mielibyście pewnie szans na bycie w niej, przywilej ten należy do no-life. Konkurencja szuka tylko pretekstu by dać negatywa. Serwer jest dobry to najważniejsze. Już bugów się nie spotyka, dużo nowości administracja cały czas coś dodaje i stara się by nie było nudno. Gdyby był reset to byście znowu kłócili się o to że na serwerze nie ma ulepszaczy, broni itp. Bo jak na starcie brak itemków. Nigdy nie da się nikomu dogodzić. Ja uważam że serwer jest dobry i przyjemnie się gra. Polecam !

VAkUA.png

Jeden serwer, na dobre i na złe :) - polecam

Opublikowano

UWAGA UWAGA

nie wiem jak to wyjaśnić, bo nie za dobrze znam się na komputerach, a ntywirach itp, ale:

PRZEPRASZAM administarcję owego serwera za swój powyższy post o wirusie, pobrałem klienta 2gi raz i nic nie wykryło przy rozpakowywaniu, nie mam bladego pojęcia jak do tego doszło, ze 1wszym razem mi pokazało trojana....

mam już 2 konta i zaczynam grę na s, mam andzieję, że admini w zemscie nie zbanują mnie jak dojdą do konta po Ip:P:P:P:P:P:P:P

pozdrawiam

Opublikowano

kurde, ale teraz to już mam poważny problem...rozpakowałem, uruchowmiłęm patchera, zaktualizowało wszystko stworzyłem postać, loguje i na 2 kontach to samo, po wyborze postaci loguje do gry, widze tylko podłoze m1, dolny pasek gry i pokazują sie ???????????????

prosiłbym o pomoc jakąkolwiek

Opublikowano

kurde, ale teraz to już mam poważny problem...rozpakowałem, uruchowmiłęm patchera, zaktualizowało wszystko stworzyłem postać, loguje i na 2 kontach to samo, po wyborze postaci loguje do gry, widze tylko podłoze m1, dolny pasek gry i pokazują sie ???????????????

prosiłbym o pomoc jakąkolwiek

Hmm. masz nowego frameworka ?

Opublikowano

powie mi ktoś coś na temat 6/7 bon są w ogóle(są na klasy) bo niz znalazłem nigdzie?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Nie wiem czemu ale ściągnąłem tego waszego clienta w całości i nie miałem żadnych mobów w m1, m2 i dolina ;/

Więc nie miałem na czym expić a na pustyni na 1lv nie dałem rady więc przestałem grać i osunąłem ten wasz serwer..

Nie wiem o co chodzi.. ;x

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

RivendelMt2 raczej to jego wymysł, bo ja również mam avasta i mi nic nie wykryło.

0a720b9768a9a34c182d98b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...