Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

asada

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie widać jak online, od 20 min ine mogę wejść, jak zawsze all zrobione a tak naprawdę nic nie mają nie polecam, nieogary.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

czytałem wasze posty i mam pare sugesti

rivandelmt2 napisal ze ciagle wam sie zwieksza liczba graczy

chcial bym stwierdzic ze nie zwieksza tylko zmiejsza

codziennie godzinnie 300-400 osob ?

chyba max 100, Dlaczego pewnie zapytacie?,

przez offy co 20 minut przez całą sobote .

teraz moje pytanie w grze pan Admin na wolaczu pisal ze problem rozwiazany z ciaglymi kickami co 20 minut i wylaczeniem danego ch*

gdy pan admin to napisal po 10 minutach jak bilem metka w redLesie co? OFF

Kiedy bedzie naprawione to cos co ciagle wylacza all ch*????

Opublikowano

Nie polecam serwera owym powodem jest

wyrzucanie z gry i cofanie do miejsca w którym byliśmy 30/40 min.

Więc tracimy wszystko co zdobyliśmy przez owy czas

Dochodzą do tego ciągłe DDos'y...

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Ale te bugi odstraszają, w v2 pająki z 69 wskoczył mi na 79, potem w v1 na ch1 niezależnie na jakim lvl leciało mi 10% z jednego moga 1 spot = lvl . Tylko kicknęło bo lagi przez event były i przez to potem szło normalnie. . . .a tak to by można było w v1 antla wbić spokojnie 150 z 15 min . .. nie polecam

Opublikowano

Ale te bugi odstraszają, w v2 pająki z 69 wskoczył mi na 79, potem w v1 na ch1 niezależnie na jakim lvl leciało mi 10% z jednego moga 1 spot = lvl . Tylko kicknęło bo lagi przez event były i przez to potem szło normalnie. . . .a tak to by można było w v1 antla wbić spokojnie 150 z 15 min . .. nie polecam

Kiedy był taki problem na av i został naprawiony. Nieaktualne dawno.

Opublikowano

W av1 usunięty, a jak expiłem z PD w v2 pajaki to z 69 wskoczyl 79 lvl. Potem na mapie od 105 . Z 106 lvl wskoczyl na 110 lvl . .. bugow od zajebania ..

edit. Dawno nieaktualny? hahaha . 3 dni temu wbilem na nim 105 lvl w ok 10 min .

Jak by usunęli bugi zaczeli od 0 bez kont, to bym gram, co za przyjemnosc ze ktos kto wiedzial, ze istnieje owy bug wbil wysoki lvl w kilka minut? . ...

Opublikowano

Serwer nawet fajny i polecam, ale trochę zniechęca, że okł. 2 tyg. temu jakieś ziomki rozdawały najlepsze ulepszacze po 200 ;/.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny tylko ma dwa minusy ciągłe wywalanie z gry (podobno przez windows 7) no i to że administracja nie może zapobiec ciągłym atakom na serwer ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

Serwer fajny gram od wczoraj 102lvl, jedyne co mnie denerwuje to ten exp w atlantydzie 100-105 bo o 98-100 to nie wspomne ^^

Wyexpić idzie i jutro doexpie, ale troche dalibyście szybszego expa :]

@

Działa Wam serwer ? Mi pisze off, i przed chwilą jeszcze jakąś aktualizacje pobierało.

Opublikowano

@up

*skąd.

Na stronie jest wszystko napisane Oo..

Zbyt dużo to ich nie ma... Biolog i jakieś z mapami, które umożliwiają wejście bez przepustek. Chyba. ^^

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

troche denerwuje mnie ta przerwa...pamietam ze zaczela sie o 14 i mialo byc 30 min ...zmiana maszyny potwalo okolo 1h zalogowalem sie i dowiedzialem sie ze jest bug jakis wiec za chwile byl off...wszedlem dopiero teraz a tu nadal nie da sie pograc...

Opublikowano

teraz jakis kolejny bug...tym razem cofnelo mi level i nie moge go nabic bo nic expa nie leci...

Co Ty za głupoty gadasz.. Exp leci normalnie, a nawet chyba szybciej. Niektórym coś cofnęło, ale Administracja zapowiadała problemy. No i raczej to naprawią.

kE2ci.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...