Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

asada

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie obiecuje, bo mi się to nie dzieję. Więc trudno ustalić tego przyczynę. Zalecam pobranie najnowszego klienta który u nas jest dodany (nastąpiła kilka dni temu zmiana go) i włączenie patchera. I powinno pomóc.

Opublikowano

Nie obiecuje, bo mi się to nie dzieję. Więc trudno ustalić tego przyczynę. Zalecam pobranie najnowszego klienta który u nas jest dodany (nastąpiła kilka dni temu zmiana go) i włączenie patchera. I powinno pomóc.

Ściągałem dzisiaj w nocy wiem wszystko robiłem czyściłem kompa itp . Nic nie pomaga jak bije z konia jest git bije z buta wywala . To się dzieje na mapie Mumi oraz Na mapie od 180 .
Opublikowano

z tym biciem bez konia to słyszeliśmy, prawdopodobnie to jest błąd broni. Możesz podać jakieś używasz?

Opublikowano

Żal mi tego serwera ninja nie może spokojnie poexpić bo ją wywala . Dziwne jest to że GA Qrime wczoraj pisał że naprawią to a dalej nie widze postępów . Kolejny dzień nie moge expić ;/

Opublikowano

zupełnie bez powodu dostałem bana. Może ktoś z teamu powiedzieć mi za co dostałem bana?? Mój nick w grze: Volume.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

po sciagnieciu clientai jego aktualizacji chce wlaczyc gre i ... dostaje male okienko ze znakami< ????????> o co chodzi? cos dzialacie z servem jeszcze?

JurexGCW

Opublikowano

150lv i sie strasznie nudzi NIE POLECAM

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Oto wasz zbugowany rivendel:

0423144457.jpg

0423142608.jpg

0423150145.jpg

0426145558.jpg

0426152705.jpg

0426152711.jpg

0426155037.jpg

0426155044.jpg

0426155044.jpg

0607113028.jpg

RANO WSTAJE A TAM SKLEPY Z ITEMKAMI PO 1 YANG NA 250 lvl ZAL

Hahahah rivendel miał włam do bazy ? hahah

Wiedziałem że z nim coś jest nie tak.

Także polecam serwer!

Opublikowano

widac ze admini to zalosne dzieci nie doswiadczone i nie potrafiace sie opamietac! nie wbije za wasza kulture...

JurexGCW

Opublikowano

Dlaczego m1 pełne w zjawach i dlaczego jakiś typ wywalał w chu* rzeczy po 200 sztuk perly, futra, stalki, zbroje na 250, pdki itp ?

Serwer hackniety?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...