Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pewien problem wszystkie rangi maja kolory itp. oprócz jednej ,gdy daję jakiemuś graczowi rangę Super VIP jest ona na biało mógłby mi ktoś pomóc? daje like!!!

Nie mam pojęcia dlaczego tak Ci się dzieje. Wgraj od nowa iChat.

Czy plugin OpenInv jest napewno potrzebny? W essentialsie jest komenda /invsee

/open to wygodniejsza komenda. ;)

Opublikowano

BR3ND czy mógłbyś napisać jak dokładnie dać rangę bo ja mam coś takiego jak chcę rangę dodać na postać :Don't have enough permission for group Admin czy to admin czy to właścieciel proszę o pomoc :( nagrodzę like

Opublikowano

BR3ND czy mógłbyś napisać jak dokładnie dać rangę bo ja mam coś takiego jak chcę rangę dodać na postać :Don't have enough permission for group Admin czy to admin czy to właścieciel proszę o pomoc :( nagrodzę like

Pierwszą rangę musisz sobie dać przez konsolę. ;)

Opublikowano

Ok dziękuję leci like i pytanko czy byś mógł zagrać ze mną na moim serwerze tylko hamachi jest ;x

Niestety, nie mam czasu, ani chęci. :(

Mogę wiedzieć jak usunąć buga z authme z kopiowaniem?

W moich plikach jest on już usunięty. ;)

Opublikowano

No szkoda bo tylko z 1 kolegą gram na serwerze ale może jak go udoskonale to zrobię publikacje co do plików to są jednym słowem WYŚMIENITE!!! ^_^ xD

Opublikowano

br3nd ;p masz sam update by tylko wgrac dane żeczy do starej wersji

mam 3.0 ;p a nie 3.1 i chce dograć to co nowe ;p

Łap łatkę do wersji 3.1, potem musisz wgrać do 3.2. ;)

https://dl.dropbox.com/s/5evrxp9qw1r909a/%C5%81ATKA%20DO%20WERSJI%203.1.exe?dl=1

https://www.virustotal.com/file/6522da062b84f3bf1018d37641fe414dd67d6257fc24203be2d09ee1e59d9596/analysis/1346278517/

Opublikowano

Chłopie jesteś WIELKI <3

W końcu znalazłem coś dla siebie.Dobierając sam nie działało mi Citizens (iconomy) ,dwie inne paczki dalej nie działa aż spotkałem taką tu osobe.Dzieki koleś plus już poleciał.Spolszczone wszystko ładnie :rolleyes:

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Nie polecam tej paczki, opis jest mocno oszukany, w opisie pisze że pluginy są w 100% spolszczone, ale tak naprawdę to w 100% tylko w tym co widzą gracze, jak ktoś wpisze /help do jakiegoś pluginu wszytko jest już po angielsku, mogę powiedzieć że te pluginy są najwięcej w 20% spolszczone,. A na dodatek autor pisze że pluginy są zaktualizowane do wersji 1.3.1 to kit i kłamstwo gdyż to są stare wersje pluginów pod 1.2.5 po prostu działające na 1.3.1 a patrzyłem na stronie bukkita są te pluginy pod 1.3.1. minus dla autora

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Witam, mam pytanie do autora tej paczki-tematu jak chce dać komuś range headadmina """ /pex user <nick> group set HeadAdmin """ to wyskakuje mi coś takiego " Don't have enough permission for group HeadAdmin "

Proszę o szybką odpowiedz.

Opublikowano

Nie polecam tej paczki, opis jest mocno oszukany, w opisie pisze że pluginy są w 100% spolszczone, ale tak naprawdę to w 100% tylko w tym co widzą gracze, jak ktoś wpisze /help do jakiegoś pluginu wszytko jest już po angielsku, mogę powiedzieć że te pluginy są najwięcej w 20% spolszczone,. A na dodatek autor pisze że pluginy są zaktualizowane do wersji 1.3.1 to kit i kłamstwo gdyż to są stare wersje pluginów pod 1.2.5 po prostu działające na 1.3.1 a patrzyłem na stronie bukkita są te pluginy pod 1.3.1. minus dla autora

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

hrfg.jpg

Pluginy są aktualizowane ciągle do wersji 1.3.2 i gdzie tu kłamstwo? W changelogu wszystko jest napisane, który plugin jest aktualizowany. Dodatkowo jaki jest problem w tym, że plugin z 1.2.5 działa na 1.3.2, a i tak nie ma jeszcze jego nowszej wersji? o.O

Pomijając spolszczone komunikaty dla graczy. Popatrzyłeś chociaż na plugin WorldEdit? Spolszcz go w takim samym stopniu to będę Ci składał hołd na kolanach.

Kit to wciskasz tutaj Ty. Każdy co przynajmniej trochę zna się na pluginach to wie jak dobrze są spolszczone, zaktualizowane oraz skomponowane w jedną paczkę. Więc proszę Cię jak nie wiesz to się tutaj nie wypowiadaj, ponieważ wydaje mi się, że mam większe doświadczenie w tej działce.

Witam, mam pytanie do autora tej paczki-tematu jak chce dać komuś range headadmina """ /pex user <nick> group set HeadAdmin """ to wyskakuje mi coś takiego " Don't have enough permission for group HeadAdmin "

Proszę o szybką odpowiedz.

Pierwsze musisz sobie dać OP'a przez konsolę lub też od razu rangę. ;)

ps: Dodana ankieta. :)

Opublikowano

Pliczki mi się bardzo podobają , lubię to już przyznane, ale jak ściągam pliki serwerowe v3.2 i próbuje otworzyć ten plik exe to niby myśli wczytuje ale coś się nie otwiera. A czasami Brak odpowiedzi i nici z otwarcia... Jak byś mógł wstawić na zippyshare.pl spakowane pliki w rar to będę wdzięczny :)

@Edit dobra włączyło się ale nie wiem czemu musiałem czekać na to aż 10minut ^^

@Edit2 w pluginie SimpleRegionMarket można zrobić tak żeby na gracza tylko jedna działka przypadała ? Czyli że może tylko jedną działkę kupić a nie 5 :P

Opublikowano

Ja ci mogę powiedzieć :D

najpierw musisz mieć op

piszesz /op SWÓJ NICK

Jeżeli nie zadziała wpisz to w konsolce tylko bez "/"

:D

Ty no na serio??? -.-. Wiem że muszę mieć op ale nawet z tym to mi wyskakuje.

@Edit. mam jeszcze 1 problem nikt u op'ów nie działają im połowa komend.

Opublikowano

Masz plugin Essentials, CommandBook ? Co do 1 problemu, wpisz w konsoli bez "/" pex user Adi2012pl group set Head Admin (nie wiem czy HeadAdmin ze spacja czy bez. Dokladnie przepisz tak jak masz w PermissionsEX) no i potem w konsoli daj sobie /op Adi2012pl. Jesli wtedy bedziesz mial zle to musisz miec zle skonfigurowane pluginy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...