Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za ile kolejny update !!! ? :)

Już jest. :)

Takie pytanko jak wgralem ta paczke to rang nie bylo co jest?

Zapewne wszedłeś w jakiś zły plik. ;)

BR3ND MAM PYTANKO JAK USTAWIĆ ŻEBY WSZYSCY MOGLI UŻYWAĆ WARPÓW?

Jest ustawione. Każda ranga może używać warpy.

UPDATE!

V 3.2

- Aktualizacja pluginu OpenInv (już działa)

- Dodanie pluginu "SimpleRegionMarket"

- Spolszczenie pluginu SimpleRegionMarket (podstawowe komunikaty i tabliczki)

klcy.jpg

tdmc.jpg

- Dodanie pluginu "MobArena"

- Spolszczenie pluginu MobArena

- Dodanie pluginu "UltimateSpleef"

- Spolszczenie pluginu UltimateSpleef

- Dodanie pluginu "DisguiseCraft"

- Aktualizacja permissions

DOWNLOAD W TEMACIE!

:)

Podoba się? Pamiętajcie, im więcej "Lubię to" tym częściej będą nowsze wersje oraz lepiej skonfigurowane pliki!

;)

Opublikowano

Ey , mam pytanko dlaczego jak nie mam w folderze plugins Plików PermissionsEX i PermissionsEX.jar to wszystko działa ? Jak to przerzuce to pisze 'internal server error' Co to znaczy ? Dlaczego nikogo nie mogę do grupy dodać ?

Opublikowano

Ey , mam pytanko dlaczego jak nie mam w folderze plugins Plików PermissionsEX i PermissionsEX.jar to wszystko działa ?

Czemu miałoby nie działać? To są tylko uprawnienia. ;)

Jak to przerzuce to pisze 'internal server error' Co to znaczy ?

Że jest wewnętrzny błąd serwera.

Dlaczego nikogo nie mogę do grupy dodać ?

Bo usunąłeś permissions?

Opublikowano

Niby wszystko działa... ale nie mogę dać sobie OP'a... wtf? Normalnie ustawiam w tym pliku swój nick ale gdy wchodzę na serwer jestem graczem ponadto gdy wpisuje /plugins to plugin Essentials i EssentialsSpawn są off a to przeciez caly mózg serwera...

aa gdy wszedlem w PermissionEx i zmienilem tam Br3nd na swój nick, to wchodze na serwer i normlanie pisze head Admin tyle ze nie moge wpisac /gamemode itp...

Myślę, że to prze sto ze Essentials nie działa...

PROSZĘ O POMOC!!! to ważne..

@UP po prostu nie mogę używać, podstawowych komend bukkita... (przez essetnials[tak mi sie wydaje])

np: /gamemode, /weather sun /time day /setspawn itp... np /wand /pex user ... dziala

Reszta pluginów normalnie śmiga.

Proszę o jak najszybszą pomoc!!!

Opublikowano

Niby wszystko działa... ale nie mogę dać sobie OP'a... wtf? Normalnie ustawiam w tym pliku swój nick ale gdy wchodzę na serwer jestem graczem ponadto gdy wpisuje /plugins to plugin Essentials i EssentialsSpawn są off a to przeciez caly mózg serwera...

aa gdy wszedlem w PermissionEx i zmienilem tam Br3nd na swój nick, to wchodze na serwer i normlanie pisze head Admin tyle ze nie moge wpisac /gamemode itp...

Myślę, że to prze sto ze Essentials nie działa...

PROSZĘ O POMOC!!! to ważne..

@UP po prostu nie mogę używać, podstawowych komend bukkita... (przez essetnials[tak mi sie wydaje])

np: /gamemode, /weather sun /time day /setspawn itp... np /wand /pex user ... dziala

Reszta pluginów normalnie śmiga.

Proszę o jak najszybszą pomoc!!!

Nie działa, ponieważ essentials w moich plikach jest pod najnowszą rekomendowaną wersję craftbukkit'a, a Tobie na hostingu wcisnęli jakiś stary silnik z błędami. Wgraj craftbukkit'a 1.3.1-R2.0 i będzie śmigać. ;)

Opublikowano

Dzięki działa.

I jeszcze jedno:

Mam taki problem gdyz normalni gracze nie moga wejsc do teleporteru a administracja moze , prosze napisac o co chodzi i co mam zrobic z gory dzieki.

chodzi tu o Multiverse-Core.

Opublikowano

Ponawiam pytanie,

Co mam zrobić aby gracze mogli korzystać z teleportu w pluginie Multiverse-Corse.

otóż mogą do niego wejść osoby upoważnione Administratorem.

Jeszcze raz proszę o bardzo szybką odpowiedz!

Opublikowano

Ponawiam pytanie,

Co mam zrobić aby gracze mogli korzystać z teleportu w pluginie Multiverse-Corse.

otóż mogą do niego wejść osoby upoważnione Administratorem.

Jeszcze raz proszę o bardzo szybką odpowiedz!

Musisz dać graczom odpowiednie uprawnienia. Wszystko znajdziesz na stronie pluginu... ;)

https://github.com/Multiverse/Multiverse-Portals/wiki/Permissions

Opublikowano

Wszystkie te uprawnienia pokopiować i po wklejać? Bo wiesz nie chce niczego spierd*lić, aby zaraz gracz nie mógł sam robić tp.

Prosiłbym abyś nie wiem all mi wypisał... ALbo powiedział które ;]

Dzieki Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystkie te uprawnienia pokopiować i po wklejać? Bo wiesz nie chce niczego spierd*lić, aby zaraz gracz nie mógł sam robić tp.

Prosiłbym abyś nie wiem all mi wypisał... ALbo powiedział które ;]

Dzieki Pozdrawiam.

Na tamtej stronie masz wszystko napisane. Jeśli nie znasz języka angielskiego to użyj tłumacza. Musisz powklejać permissions i dodać do nich nazwy portali/światów.

Opublikowano

Super pliczki

Ale na bardziej rozbudowany serwer z przyszłością

Ja o takim nie myślę ale i tak nalezy lajk :)

Dlatego też są stworzone pliki standard dla małych serwerów. Próbuję dogodzić każdemu użytkownikowi. ;)

Opublikowano

Czy plugin OpenInv jest napewno potrzebny? W essentialsie jest komenda /invsee

Ja na ten przykład wolę zaufać pluginowi OpenInv.

prawdziwasygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...