Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wgrałem, tylko teraz nie mogę odpalić serwera, w silnik serwera wpisałem craftbukkit-1.3.1-R2.0.jar

czyli prawidłowo, natomiast w mod nie wiem co wybrać więc mam default, nie wiem czy to jakiś problem, ale jak zmienię na Default Minecraft Server 1.3.1 to silnik zmienia się na minecraft_server_1.3.1.jar i wtedy twój craftbukkit działać nie będzie :(

mineserv.eu ma pewnie zablokowaną edycję silnika, więc musisz mieć do wyboru w panelu 1.3.1-R2.0. Jeśli nie masz do napisz do nich, aby Ci wgrali.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam pobrałem pliczki odpalam na kompie wszystko ładnie tylko nie mogę dać sobie Creative , czemu?

ZBIERAM +

Opublikowano

witam pobrałem pliczki odpalam na kompie wszystko ładnie tylko nie mogę dać sobie Creative , czemu?

Możesz także wpisać /gm 1

A aby wyłączyć wpisać /gm 0

Jest to dużo szybsze, a działa tak samo.

Opublikowano

Hmm A Czemu W Temacie Jest Napisane Ze Na 1.3.2 , A Te Pliki Są Na 1.3.1 ?

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Opublikowano

A jest może wersja z silnikiem Bukkit 1.3.1 - Wydanie 1.3.1-R0.1

A po co Ci wersja z niestabilnym silnikiem, w którym jest masa błędów?

Hmm A Czemu W Temacie Jest Napisane Ze Na 1.3.2 , A Te Pliki Są Na 1.3.1 ?

Ponieważ ta wersja działa na 1.3.1 jak i na 1.3.2.

Opublikowano

@up Hmm Mam MC 1.3.2 I Nie działa Mi Bo Pliki Są Na 1.3.1

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Opublikowano

@up Hmm Mam MC 1.3.2 I Nie działa Mi Bo Pliki Są Na 1.3.1

Nie działa Ci pewnie z innego powodu. Opisz swój problem. Bo samo "nie działa mi" dużo mi nie podpowiada. :(

Opublikowano

Słyszałem, że bez chostowania i bez programów typu hamachi można stworzyć serwer uruchamiany tylko poprzez konsolkę. Podobno wyszło to już w którymś snapshocie. Czy to prawda ?

Tak, to prawda. Możesz się połączyć z siecią LAN. Ale czy to jest temat od tego? :)

Opublikowano

Masz big fail w plikach ;p nie dałeś permissions do citizens a wgrałeś go. ponadto permissionsex nie obsługuje citizens. proszę popraw to w następnej paczce ;p

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...