Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam 1 problem jak próbuje kogoś do mnie tp albo jak ktoś chce do mnie to np. mam Nick TheoWal kolega ProGoer i pisz /tp The Pro I pisze nie znaleziono gracza i nie teleportuje a jak pisze z pełnym nazwami tez nie działa ;< Wie ktoś co jest. Nic nie ustawiałem w pluginach.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W permission ex gracze nie mają połowy komend jak np /warp /tpa itp a jak dodaje te komendy to im nie chcą się nawet dodać ztym /warp chodziło mi o listę warpóf

Mają wszystkie potrzebne. /tpa moim zdaniem nie powinna być dostępna, lista warpów tak samo. Każdy może sobie zmienić, jeśli chce. ;)

Ja mam 1 problem jak próbuje kogoś do mnie tp albo jak ktoś chce do mnie to np. mam Nick TheoWal kolega ProGoer i pisz /tp The Pro I pisze nie znaleziono gracza i nie teleportuje a jak pisze z pełnym nazwami tez nie działa ;< Wie ktoś co jest. Nic nie ustawiałem w pluginach.

Może kolega w nicku zamiast O ma 0?

Ktoś mi może napisać na PW Co daje Vip i Super Vip

W permissions masz wypisane komendy. Przeważnie pisze nazwapluginu.komenda. Na przykład: essentials.spawn.

NOWY UPDATE!

V 2.2

- Wgranie stabilnej wersji pluginu TreeAssist na 1.3.1

- Spolszczenie komunikatów w pluginie TreeAssist

- Dodanie pluginu Citizens (stabilna wersja na 1.3.1)

- Spolszczenie pluginu WorldEdit w całości w 90%

tmmk.jpg

W plikach jest "Zapisywanie swiata rozpoczete". Tylko na screenie jest błąd. :P

DOWNLOAD W TEMACIE!

Opublikowano

Na pewno nie ma 0 w nazwie. Ale już znalazłem błąd on jest administratorem i nie moge go teleportować do mnie :] Sorry za wątek . Super Pluginy .

Opublikowano

Raczej ty wykonujsz ki serwerowe no i najlepsze tematy opisujące te pliki.Dobrze opisane no i fajnie że Jest dużo pluginów : ].Na tych plikach można postawic DOBRY serwer. : ]

Opublikowano

o_O. On jest jakimś człowiekiem z nad przyrodzonymi mocami.. Najlepsze pliki jakie widziałem :D .

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

bardzo dobre pliki , dobrze skonfigurowane itp . Polecam w 100% ! like

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

czemu tak późno? :D<3

Tzn? ;p

V 3.0

- Wgranie najnowszej rekomendowanej wersji bukkit'a - 1.3.1-R2.0

- Usunięcie bugu z kopiowaniem przedmiotów za pomocą skrzynki i wody

- Dodanie pluginu "MuddersMilk". Możemy się zaćpać cukrem. Po paru wciągnięciach kręci się obraz , nasza postać traci równowagę oraz ciężko jej się mówi. Komunikaty:

cemp.jpg

DOWNLOAD W TEMACIE!

Podoba się?

;)

Opublikowano

Pliki świetne ale co zrobić żebym za każdą aktualizacją nie musiał wszystkiego od nowa ustawiać w config'ach pluginów?

Opublikowano

Nie wiem czy cos zle wpisuje ale Adminshop mi nie dziala pisze ze nie znalazlo skrzynki . A z tego co wiem do adminshop nie potrzeba skrzynki . Prosze o info

Opublikowano

Nie wiem czy cos zle wpisuje ale Adminshop mi nie dziala pisze ze nie znalazlo skrzynki . A z tego co wiem do adminshop nie potrzeba skrzynki . Prosze o info

też to mam, rozwiązaniem jest postawienie skrzynki, niestety :(

- plugin essentials nie działa

- w rangach nie działają kolory, wszystkie są białe

Opublikowano

Pliki świetne ale co zrobić żebym za każdą aktualizacją nie musiał wszystkiego od nowa ustawiać w config'ach pluginów?

Podmieniaj tylko to co jest wypisane w changelog.

Essentials działa, rangi mają kolory. Problem leży po Twojej stronie. ;)

Opublikowano

też to mam, rozwiązaniem jest postawienie skrzynki, niestety :(

Ja juz znalazlem rozwiazanie nie pisac Adminshop tylko Sklepik jest zmienione to w plikach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...