Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka. Bardzo fajna paczka plików. Czy możesz powiedź bądź ktoś jaka komenda na ustawienia teleportu(tp)? Bardzo proszę, bo dawno nie stawiałem serwera i wyleciało mi z głowy ;/ Pozdrawiam//ProGameS

Opublikowano

Siemka. Bardzo fajna paczka plików. Czy możesz powiedź bądź ktoś jaka komenda na ustawienia teleportu(tp)? Bardzo proszę, bo dawno nie stawiałem serwera i wyleciało mi z głowy ;/ Pozdrawiam//ProGameS

Na warp to /setwarp <nazwa>, /warp <nazwa>. Jak chcesz się do kogoś teleportować to /tp <nick>.

Opublikowano

Witam.

A jak zachowuje sie u Ciebie plugin Orebfuscator , ja walcze z nim na swoim serw. juz od 2 tygodni :-S , lagi, "dziury" itp. praktycznie wszystko co pisza ludzie na stronie bukkita, zreszta sam autor widac, ze "walczy" ;-) .

A na 1.2.5 dzialal idealnie :-S

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Jak chce wejsc pisze polaczenie utracone user non premium

W server.propeties ustaw online-mode na false.

Hymm a jak wyznaczać cuboida ? Bo na siekierke nie działa ;/

W plikach super pickaxe to diamentowa siekiera, a nie drewniana. Wpisz //wand.

Opublikowano

Witam.

A jak zachowuje sie u Ciebie plugin Orebfuscator , ja walcze z nim na swoim serw. juz od 2 tygodni :-S , lagi, "dziury" itp. praktycznie wszystko co pisza ludzie na stronie bukkita, zreszta sam autor widac, ze "walczy" ;-) .

A na 1.2.5 dzialal idealnie :-S

... a moze ktos inny mi odpowie ?

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Czemu po wgraniu twoich plików na serwer kickało u mnie graczy podczas sciniana drzewa siekiera ^^ ?

Nie mam pojęcia. Specjalnie teraz sprawdzałem i mi działa pięknie. ;)

Opublikowano

Czemu jak ściągne to to jest wszystko okej ale w permissions nie ma nic.

Moje konto na YouTube:

YouTube.com/User/reeZuGaming

mca.png

Opublikowano

Czemu jak ściągne to to jest wszystko okej ale w permissions nie ma nic.

Zapewne otworzyłeś zły plik. Jak permissions to plugins -> folder permissions. ;)

Opublikowano

Wpisuje /pex user SequencePL group set Wlasciciel to wyskakuje "Can't have enough permission for group Wlasciciel"

Moje konto na YouTube:

YouTube.com/User/reeZuGaming

mca.png

Opublikowano

Dodaj jakieś pluginy do zabawy(oraz mógłbyś je przetłumaczyć).

Jak dla mnie są to podstawowe pluginy.

Z Kino nie korzystam, DragonTravel jest nie potrzebne, a EnderCrystalizer wybucha. Orebfuscator strasznie laguje :/, mógłby znaleźć jakiś inny plugin blokujący x-ray.

65_0.jpg

Opublikowano

Wpisuje /pex user SequencePL group set Wlasciciel to wyskakuje "Can't have enough permission for group Wlasciciel"

Musisz sobie dać w konsoli. ;)

Dodaj jakieś pluginy do zabawy(oraz mógłbyś je przetłumaczyć).

Jak dla mnie są to podstawowe pluginy.

Z Kino nie korzystam, DragonTravel jest nie potrzebne, a EnderCrystalizer wybucha. Orebfuscator strasznie laguje :/, mógłby znaleźć jakiś inny plugin blokujący x-ray.

Co do Orebfuscatora to laguje tylko na tosterach. Porządne serwery nie mają z nim problemu. Nie ma tak bardzo skutecznego zamiennika. Pluginy do zabawy będę dodawał jak tylko znajdę jakieś ciekawe. ;)

Opublikowano

Musisz sobie dać w konsoli. ;)

Co do Orebfuscatora to laguje tylko na tosterach. Porządne serwery nie mają z nim problemu. Nie ma tak bardzo skutecznego zamiennika. Pluginy do zabawy będę dodawał jak tylko znajdę jakieś ciekawe. ;)

Trochę obciążają serwery bo mój serwerowy ram aż w 60% , tak poza tym jest zepsute essentials ...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

jeszcze by było fajnie jak byś mógł napisać co dają rangi jakie przywileje co mozna na nich robić a co nie

Opublikowano

Trochę obciążają serwery bo mój serwerowy ram aż w 60% , tak poza tym jest zepsute essentials ...

Jak aż tak Ci obciąża to możesz go usunąć. W jakim sensie zepsute essentials? U mnie wszystko działa...

Opublikowano

U mnie nie w /pl świeci się na czerwono gamemode nie działa i wgl...

Niestety musiałeś coś zmienić w plikach / coś źle wkleić. Właśnie pobrałem te pliki z tematu i odpaliłem serwer, wszystko działa jak należy. Nie ma żadnych problemów z essentialsem.

Opublikowano

W permission ex gracze nie mają połowy komend jak np /warp /tpa itp a jak dodaje te komendy to im nie chcą się nawet dodać ztym /warp chodziło mi o listę warpóf

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...