Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak tych 3 sie na serwa wbiło ale ja nie moge i jak chce sie zalogować to mam napisane connection terminated from server

post-86537-0-25067700-1344363762_thumb.png

Opublikowano

Witam mam ten sam problem co użytkownik toasz5098 i podmieniłem upadleter i nadal mam nie można połączyc się z serwerem patch'y

I pod tym program wrPsP game upadleter przestał działac

Pomożecie

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Dlaczego mam konia trojańskiego w DSETUP.dll O.omam antywirusa Avasta .A updater pisze że mam DSETUP.dll ale ma konia trojańskiego?

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Witam mam ten sam problem co użytkownik toasz5098 i podmieniłem upadleter i nadal mam nie można połączyc się z serwerem patch'y

I pod tym program wrPsP game upadleter przestał działac

Pomożecie

czy coś trzeba było instalowac bo ja narazie nic nie instalowałem

Nie wiem co mam robic a bardzo bym chciał w tego WR zagrac

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Siema, czy wiecie może o co chodzi wróciłem dopiero do domu , i kiedy próbuje zupdatować wr'a pisze mi takie cos na mamy lapku i u mnie :

omg.png

obrazk.png
Opublikowano

1. Wejdź do folderu system i usuń DSETUP.dll i wejdź w plik tekstowy "ver" i zmień liczbę na 48

2. Usuń folder system i plik tekstowy "ver"

@Sorka, wszedłem wcześniej do tematu i nie zauważyłem posta kolegi... ;/

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Dla wszystkich co mają problem z DSETUP.dll !!!

Przeniście folder centralnie na dysk C:\ i uruchamiajcie UpdaterWR.exe jako administrator (w przypadku Win 7 I visty)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

czy działa jeszcze ten wr? i co mam pobrać? bo tylko mam klijenta i patcha z 14 maja

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Tak działa. Jeżeli masz pliki warrocka to wystarczy, że podmienisz starego updatera na nowego, tutaj masz download nowego UpdateraWR:

http://download.hellshare.com/updaterwr-exe/8484106

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/38c1f97d8604e3b99c625cb50f6b46893e8f2324

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Dla wszystkich którzy mają jakiś problem, typu "Nie można połączyć się z serverem patch'y" lub coś w tym stylu.

POBIERAMY Z TEGO LINKU

https://dl.dropbox.com/u/72386627/WR_PSP_Beta.rar

Są w nim wszystkie łatki, patche i wszystko co potrzebne do działania servera ;)

Dodatkowo dodam, że będzie się nam to ściągało MAX 2H !

Mi osobiście ściągało się bardzo krótko ;)

Opublikowano

#up

Twoje pytania mnie już dobijają.

Są OFF bo admini coś robią, usuwają bugi lub coś w tym stylu. Są OFF więc są OFF. Nic z tym nie zrobisz

#edit

Już ON

Opublikowano

#tomasz5098 ...

Ja nie wiem kim Ty jesteś. Wywala Cie bo co jakiś czas robią patche / konserwacje itp. Ten server to na razie BETA, więc wywalać będzie.

Wyłączają server, żeby wprowadzić jakieś zmiany i potem go włączają jak już wszystko skończą

#down

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...