Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość koxxxik12
Opublikowano

@2up przecież ci napisałem info z ich stronki. Miałeś skrypta i musisz od nowa pobrać klienta

Opublikowano

POMOCY grę normalnie pobieram a 2 jakiś zamienny plik nie mogę go pobrac albo jest dla premium albo za sms'a

Dało by rade przesłac je przez gg

Opublikowano

Witam mam pytanko już 2 plik upadleter udało mi się pobrac a z grą mam problemik czy dało by się wysłac instalke do warrocka PSP

nie chodzi że mi nie działa tylko mi się długo pobiera a neta mam szybkiego

da rade wysłac to przez gg???

odpiszcie na PW

# nie pisz posta pod postem - edytuj stary | Grasu

Opublikowano

#up

A powiedz mi, co to ma za znaczenie czy ktoś Ci wyśle instalke tu czy na GG ?

Tu masz oryginalną instalke z WRPSP.EU

https://rapidshare.com/#!download|169p2|2578407045|WR_PSP_Beta.7z|856843|0|0

Nie ma znaczenia czy ktoś Ci prześle przez GG czy też nie. Po prostu zostaw kompa na noc, albo przeczyść komputer se starych śmieci, i wyłącz wszystkie zbędne aplikacje w tle

Opublikowano

Witam.

Mam problem gdyż nie mogę włączyć gry. Wczoraj normalnie grałem, a dzisiaj rano jak próbuje wejść to najpierw zacina mi się komputer (tak jak wczoraj więc normalnie) "niby" włącza się WR. Jest czarny ekran i niebieska myszka od Warrocka. Na tym etapie pozostaje. Tak do skutku. Mogę sobie czekać od us*anej śmierci. Firewalle wyłączone, antyvirus też, UpdaterWR z 14.05.2012. Co można na to poradzić ? Zależy mi na tym warrocku.

Oczywiście dam like i 5 na profilu bo mi strasznie zależy. Z góry bardzo wam dziękuje.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Mam identyko problem jak kolega UP. Czarny ekran i po 2-5sec crash. Mó system to Windwos 7 Home Premium 64BIT.

Jakie są wasze systemy?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Spe@aker moj system jest identyko do twojego . I na forum wrpsp jeden po angielsku napisal ze nie dziala narazie po uptade na systemie 64 bita ;d . Pozdro i prosze o jak najwieksze wytlumaczenie ;dd

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja także mam win 7 64 bit tyle że Win 7 ultimate 64 bit :)

Cieszymy się że zepsuli tą grę dla 80% ludzi posiadających 64 bit bo kto teraz instaluje 32 bit win 7 ;/

49617363.png

Opublikowano

ja je*e całą noc przy kompie spędziłem żeby mi się gra pobrała a tu się dowiaduje że na win 7 64 bit nie działa ...

Coś mi się zje*ało z kompem i musiałem pilnowac .

Powiedzcie jak to zainstalowac może jestem tym jednym z 20% :D

Opublikowano

Lol ja mam Win 7 x64 (wersja Ultimate) i mi normalnie działa -.- Wrzućcie folder centralnie na dysk C, odpalajcie jako admin, wyłączcie antywirusa i zaporę.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ok u mnie też dziwnie już nie działa.. Jest to proble update'a .. . Trzeba czekać, aż to naprawia. Tzn jak będzie aktualizacja to zacznie działać.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zapraszam, często tutaj siedzimy. A do poniedzialku-wtorku już będzie :) t8.svoice.pl:8167

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

WR DZIAŁA !!!!!!!!!

Zapraszam. Juz mi działa (windows 7 ultimate 64 bit)

49617363.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...