Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358446031-U485574.png

W związku, że w ostatnim czasie forum jest zasypywane pytaniami dotyczącymi nowego prywatnego serwera powstaje ten temat. . W celu zmniejszenia bałaganu w dziale, od dzisiaj wszystkie wątpliwości dotyczące owego serwera proszę kierować właśnie w tym temacie. O tej pory każdy osobny temat dotyczący w/w serwera będzie wynagradzany warnem.

Proszę również byście nie wymagali od użytkowników tego forum rzetelnej pomocy zwłaszcza w sprawach technicznych, bo takiej mogą udzielić tylko autorzy tego projektu.

32354141673387527780.png

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, nie lepiej by było zrobić osobny poddział dla WRPSP? A nie jakiś głupi temat ^^

PS. Mam nadzieję, że nie będzie to traktowane jako spam.

# Jaki sens jest robić osobne subforum dla serwera, który w chwili obecnej stoi pod dużym znakiem zapytania? | Grasu

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Więc ja od razu napisze posta ogólnego.

Stąd pobieramy WarRock'a PSP :

To jest ukryta treść, proszę

Następnie pobieramy uptader:

I podmieniamy go w folderze WarRock PSP. (plik dll również trzeba wkleić do głównego folderu)

Jeśli komuś dalej nie działa lub nie chce się gra włączyć pobieramy ten plik:

i wklejamy go do WarRockPSP---->System

PS Mam nadzieje, że ten post również zaoszczędzi spam. :)

@down właśnie chwilowo. Ale później będzie ok.

Opublikowano

Jakby co to narazie nie da się pobrać gry, gdyż jakiś ogar usunął temat z downloadem na wrpsp. A na mpc pousuwali linki, gdyz nie było skanu ;/

@Sorka, niech mi ktoś połączy posty, bo wyszedł double.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Witam , mógłbym poprosić o download WRPSP najlepiej z speedyshare , zwykly download ze stronki mi nie działa. ;c

Opublikowano

Kolega, czy ty umiesz czytać? Popatrz post wyżej.

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Ty mnie nie rozumiesz.... Poprosiłem aby ktoś dał swojego WrPSP na speedyshare . ( Czytaj ze zrozumieniem kolego ;> )

Opublikowano

wiecie skad ludzie mają bronie premium (nie chodzi o testerow ) slyszalem ze to jakis bug ale nikt nei chce powiedziec jaki jak cos wiecie to piszcie (daje lajki)

Zbieram - !

Opublikowano

Download

Ściągnijcie to, potem to

Zawartość Paczki

Wklejamy do Folderu WarRock i podmieniamy poprzednie wersje,

I serwerek działa.

Server obecnie OFF

58344868842602409445.jpg

I proszę więcej nie pytać się o download ! :)

Opublikowano

@up po co napisałeś tego posta skoro ja już takiego napisałem wczoraj i jest u góry. I download już też jest dobry.

Tak napisałem u góry:

Więc ja od razu napisze posta ogólnego.

Stąd pobieramy WarRock'a PSP :

http://wrpsp.eu/forums/viewforum.php?f=25

Następnie pobieramy uptader:

http://speedy.sh/hANJ6/Uptader-WR.rar

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/fd0372d4dc1398b48810e9cded7a55f79138baf1

I podmieniamy go w folderze WarRock PSP.

(plik dll również trzeba wkleić do głównego folderu)

Jeśli komuś dalej nie działa lub nie chce się gra włączyć pobieramy ten plik:

http://speedy.sh/WKkRm/D3DX9-42.dll

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/5e2ca8a06145ea10583809b0598b5b2725acde4b/a5b28121a9251ff8c652106536c9baa19d1fb116

i wklejamy go do WarRockPSP---->System

PS Mam nadzieje, że ten post również zaoszczędzi spam.

:)

Opublikowano

@Up Pewnie cię ominęli. Poczekaj max. 1 dzień. Jak nie dostaniesz napisz im że nie dostałeś.

Już czekam 2 dni i nic nie dostaje .Wie ktos moze gdzie mam do nich napisac ? bo administracji nie spotkalem w gdzie

Zbieram - !

Opublikowano

Witam

Zainstalowowałem tego polskiego wr i znalazłem na mpc że jak nic nie pójdzie to trzeba ściągnąć net fremework 3.5 albo 4.0 w moim przypadku ściągłem 4.0 i pojawił się taki bład: Pisze mi że wykryto bład krytyczny

Prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanko, gościu powiedział że jest bug, że można kupować bronie premium bez niego. Jak można go zrobić?

@Edit Jeszcze mam 1 pytanie, gościu miał gold m60, famas niemiecki. Spytałem się go skąd ma i odpowiedział że kupił przez paypala. Czy to prawda?

@Edit2 Działają Hacki z WRI w WRPSP?

1398347001-U399156.png

Opublikowano

Trochę trzeba pozmieniać w plikach system i powinno działać. Ale nikt Ci tego nie poda, bo zna ten sposób tylko Opek i Kheos, a oni to żydy! :D

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Serwer WRPSP jest już ONLINE.

Można już grać, lecz nie wiem czy przez długi czas bo pewnie znowu będą jakieś prace ^^

Opublikowano

Witam

Zainstalowowałem tego polskiego wr i znalazłem na mpc że jak nic nie pójdzie to trzeba ściągnąć net fremework 3.5 albo 4.0 w moim przypadku ściągłem 4.0 i pojawił się taki bład: Pisze mi że wykryto bład krytyczny

Prosze o pomoc o to ten błąd:

Sorki za posta że go tu umieściem ale jest to związane z polskim wr

post-215649-0-97007900-1337704760_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oco biega z tymi wklejkami ?

Jak wkleic bron na 5th slotha przez cheat engine ?

Jak wkleic cos na 6 th slotha ?

Jakas rozpiska Value Code mozna prosic ?

Opublikowano

Tutaj znalazłem coś:

Przy najnowszym CheatEngine także działa :)

1346594784-U507582.png

By lux.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...