Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Nie. Musisz mieć premium no i oczywiście kupujesz bronie za dinary.

Chodzi mi o bronie typu famas, bo cos czytałem że na poczatek dostaje się jakieś bronie.

Btw. Czym ten server różni się od oryginału? Co ma lepszego, przyspieszony exp? Bronie tylko za dinary? Cokolwiek?

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@up

Działa Ci.? Ja spróbowałem przed chwilą i nadal servery są offline. Wie ktoś kiedy jest przewidywalny start servera?

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Dzisiaj postanowiłem sobie wypróbować wrpsp więc ściągnąłem, uruchomiło się tylko mam pytanie. Będąc testerem gdzie zakłada się konto żeby wejść do gry ?

Opublikowano

@up

Działa Ci.? Ja spróbowałem przed chwilą i nadal servery są offline. Wie ktoś kiedy jest przewidywalny start servera?

Już mi nie działa ;( ciągle jest prawie wyłączony ten warrocka a a jag go w łączom to na 1-3 godziny ;(

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up

Serwer będzie działa jak tylko zrobimy to co mamy zrobić nie wiem ile to potrwa dzień dwa tydzień... Są dwie osoby które programują(obecnie tylko ja) i tak jak pisałem wcześniej nie siedzimy nad serwerem 24/7 są też inne rzeczy. Nie wiem skąd teksty typu "serwer chyba już nigdy nie będzie działał" jakbyśmy mieli zamknąć projekt na stałe to byśmy was poinformowali o tym oficjalnie. Po prostu musicie czekać, od początku było mówione że uptime nie będzie 24/7 i w najbliższym czasie do tego nie dążymy... Nie podoba się zróbcie swój albo na inter wyjazd...

To info napisał jeden z Administratorów serwera.

Opublikowano

@up

Cytuję wypowiedź admina serwera.

Serwer będzie działac jak tylko zrobimy to co mamy zrobić nie wiem ile to potrwa dzień dwa tydzień...

Czyli nie wiadomo dokładnie kiedy.

Opublikowano

Witam. Ja miałbym pytanie... zainteresował mnie ten projekt i chciałbym pograć na tym serwerze... sciągnąłem plik który ważył 817 mb z pUtLocker na stronie wrpsp.eu ! I co mam zrobić... nie potrafię go odpalić... czy ktoś mógłby nakręcić video jak się wszystko robi... !

Nagroda : Limit Lajków przez 2 miesiące

Nagroda : NX Cash przez Sms-a. !

Będę Bardzo wdzięczny..

Opublikowano

Ale on mi się wogóle nie włącza... jakiś w dolnym lewym rogu ala hackshield .. i koniec ! Co mam zrobić..? I pisze Executa Parameta Error czy coś takiego.. ; )

@EDIT : Już wiem !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...